Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem látok én benne semmi új tartalmat. Az előző évadok képeit vágták össze nem?miihii írta:Újabb Dexter előzetes
Nem hosszú,de elég velősÉrdekes dolgok lesznek itt asszem.Már csak 2 hónap
Egyelőre hagyom, nem fogok hozzá új sorozatnak mégDeus írta:messideco, ha érdekel ez a témakör amiről beszéltünk, akkor ajánlom neked figyelmedbe a Fringe sorozatot.Jó kis sorozat. Kicsit hasonlít az X-Aktákra. Eddig 3 vagy 4 epizódot néztem meg és eddig tetszik. Nálam ez a sorozat sokkal jobb a Torchwoodnál.
Köszi az ajánlást, Hunter91
Nem túl sokan,de néhányan nyessük neki a pankrációtfcbarcelona10 írta:Van itt valaki aki pankráció rajongó? Most hajnalba lesz az 1000. RAW. Sok-sok finomsággal.
Megnézi még valaki rajtam kívül élőben vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
Nézem már azt a sorozatotmessideco írta:Continuum Sok helyen lehet olvasni, hogy jó.
Köszi, utána fogom nézni. Most a Fringe első évadja itt pihen a gépemen.messideco írta: Doctor Who - a Torchwood elődje asszem.
Carnivale - egy részt láttam eddig belőle
Misfits
Psych
Nem láttam ezeket a sorozatokat, de keresgélve ezeket találtam.
Végig. Első évadtól a negyedikig. Első kettő évad totál ultragyagyi volt nekem. Persze volt 1-2 jó epizód benne, de ez édeskevés. A harmadik (Childrens of Earth) és a negyedik évad (Miracle Days) már ütősebb lett. Azok már tetszettek. Kapitány buzulása meg kicsit sok volt nekemmessideco írta: Amúgy a Torchwoodot meddig nézted?
A Misfits egy igen egyedi stílusú sorozat: a poénok általában jókor jönnek, de mellette azt is elérik,hogy kellőképpen izgulj és várd a következő résztmessideco írta: Misfits
Psych
Én ezt nézem, de annyira még nem dobtam el tőle az agyam. Nem mondom, hogy bűnrossz, inkább olyan egynek elmegy.messideco írta:Continuum Sok helyen lehet olvasni, hogy jó.
A rejtély például. Nekem bejön.Deus írta:Na skacok... szeretnék nézni valamilyen sorozatot... Hasonló témakörben mozogjon mint pl. Supernatural, X-Akták vagy Torchwood...
Valaki?
Bob_Marley írta:BMS-t amúgy végig nézte még valaki???
Gondolom igen, emlékszem talán Rinku dobta ide be a köztudatba, iszonyat beteg a 3ik évad
S rájöttem nem is biztos Alexnek a legjobbOké amikor kezdő lesz és külön szoba csajokkal
De Harmon a rugó az egyik legnagyobb forma
![]()
Úgy tudom nem lesz 4ik évad, kár érte jó kis 20 perces agylerohasztó részek voltak mindig
http://www.youtube.com/watch?v=Wbaslypg ... re=relatedsjd írta:Ááááááhhh, nem értem az embereket![]()
Pont az a zseniális a Trónok harcában, hogy gyakorlatilag nincs aboszlút pozitív karakter, és szerintem ettől realisztikus (és különleges a nagy átlaghoz képest), hogy nem fekete-fehérben ábrázol mindenkit. Én ráadásul különösen is bírom az érdekes negatív szereplőket, nálam Viserys visz mindent ebben az sorozatban.
Azt meg Jack Gleeson mondta talán , hogy neki dicséret, hogy mindenki utálja, mert ez azt jelenti, hogy jól játssza a szerepét.
Ezért írtam, hogy jajj de jó, hogy nem abban az időben élek, mert én nem bírnám ezt a sok igazságtalanságot. Persze most is van, de ez mégis más....
Ha ennyire kihozott a sodrodból az azt jelenti, hogy hatással volt rád, nem is kicsitzola8787 írta:....
Sztem igen.Én megnéztem felirattal is,meg szinkronosan is és mindkét megoldás rendben van.messideco írta:A Trónok harca szinkronosan milyen? Nézhető?