Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és volt fordítva is... nem ferdítés ez, sajnálom h te annak látod... te mint Vettel, s Schumi szurkoló(azt hiszem így van) valaki ilyen kommit nyom velük kapcsolatban késztetést érzel hogy feltétlen megvédd őket... Alonsonak is volt idén pechje... Kanadában pl... de a silverstoneban futott versenyére sem mondanám hogy szerencse volt... inkább pech... egy futamot a végéig vezetni, s a leintés elött pár körrel elveszteni a futamgyőzelmet ... szval volt neki is pechje... nem 0-zott? ezzel kapcsolatban a pech vonal max annyiban van jelen, hogy a Maldonadoval nem ütközött... legösszeszedettebben versenyez idén...ozsimiki írta:Castiel meg aki még ferdít itt keményen...
ki a fene írta,h CSAK a szerencsének köszönheti a győzelmeket? konkrétan 1dbot annak, de megérdemelten vezet.
CSUPÁN annyit írtam,hogy neki még nem volt nagy pechje, míg Vettelnek, Hamiltonnak TÖBB is. Ennyi. Francért kell itt ferdíteni, meg másról elkezdeni beszélni.
Aki bírja, reméli, hogy nem is lesz 0ázása, aki meg nem neki szurkol, azt reméli,hogy még kijut neki is a "jóból" idén, ahogy a vetélytársainak már kijutott. Ennél világosabban, hogy a fenébe írjam még le?
szerk: Maldonado visszaoltása nekem is tetszett, bár Perez-t sajnáltam.
Márpedig itt mindenki annyira meg tudja magyarázni a saját elfogult véleményét, hogy de, ennyire szelektív memóriák is léteznek. Amúgy meg egyetértek veled.Capon írta:Nem értem, hogy hirtelen miért került ez ennyire a figyelem középpontjába.ab1daL írta:Nyilván valakinek rafkós, csibészes amit a RB csinált/csinál, állandó kiskapuk, de most azért a versenyfelügyelők is mondták, hogy nem fogadták el az érvelést, csak azért nincs bünti, mert sz*rul van megírva a szabály, amit azóta már módosítanak is. Tehát szabályos papíron, de amúgy nem. De érdekes, mindig náluk van bibi, nem a McLaren-nél, a Ferrarinál, a Mercinél.
Mióta én F1-et nézek MINDIG IS EZ MENT. A kiskapuk keresése szabályok szabadabban értelmezése.
Nem csak én nézek itt hosszabb ideje F1-et. Azt ne mondjátok hogy ez új keletű "probléma". Ne csináljátok már, ennyire ne legyen szelektív a memóriátok.
Nem értem, hogy hirtelen miért került ez ennyire a figyelem középpontjába.ab1daL írta:Nyilván valakinek rafkós, csibészes amit a RB csinált/csinál, állandó kiskapuk, de most azért a versenyfelügyelők is mondták, hogy nem fogadták el az érvelést, csak azért nincs bünti, mert sz*rul van megírva a szabály, amit azóta már módosítanak is. Tehát szabályos papíron, de amúgy nem. De érdekes, mindig náluk van bibi, nem a McLaren-nél, a Ferrarinál, a Mercinél.
Jaja,a felvezető műsorban lenyomták ezt az interjút.Van vér a csávóban,azt meg kell hagyniEazzy írta:
Más:
Ugye a multkori futam után Perez leszólta Maldonádót, hogy idióta. Nemtom, hogy figyeltétek e Pastor milyet oltott vissza:
"Hát, mondhatja hogy idióta vagyok, de ez az idióta már nyert egy futamot...(várjatok, nem ez az oltás haneeem --->)...persze Perez is nagyon jó pilóta, megmutatta a GP2-ben is, amikor második lett MÖGÖTTEM"![]()
![]()
![]()
Hát én majdnem sírva fakadtam a röhögéstől, amikor ez benyomta
Én ezt a mondatot csak ilyen kis csipkelődésnek szántam, azért volt smiley is, de mivel komoly reakció jött, így én is adok egy komolyat:ozsimiki írta:Értem én,h szurkolójaként más oldalról nézed, viszont attól,h rossz kocsikkal valaki nem lett VB, már kompenzálnia kell a sorsnak úgy, hogy a riválisoknak pechjük van egy JÓ (párszor jobb) kocsival?
Jelenleg átlagban (mivel a Meki elég hullámvasút) 3 közeli autó van egymáshoz, amiből csak Alonsonak nem volt nullázása, és még nagyobb pechje sem. Hamiltonnak kismillió pechje volt, és nem is 1 nullázása, Vettel is esett ki vezető helyről, és sok pontot vesztett egy lekörözés miatt is.
Amikor jómagam a sorsot belekeverem ebbe, akkor az IDEI évről beszélek, az meg vitathatatlan, hogy idén a spanyol még nem 0ázott, míg a másik kettő VÉTLENÜL már többször is.
Szóval nem értek azzal egyet, hogy azért bárkit is kellene kompenzálni a sorsnak, ha egy VB címre esélytelen kocsival nem lesz VB. 2 éve is azért volt közel vele, amiért.
Remélem azokat a sorokat is olvastad tőlem, amikor elismertem,hogy kiegyensúlyozott,és nagyon jó évet tud le eddig Alonso, és megérdemelten vezet, VISZONT azt is látni kellene,hogy pl Vettel is megérdemelten vezetné akár a pontversenyt is, csak neki közbejött pár dolog, ahogy Hamiltonnak is. (bár őt általában azért nem az 1-2. helyen érte a gond, de ettől függetlenül temérdek pontot vesztett azok miatt)
Maradjunk annyiban, hogy meglátjuk meddig lesz ilyen gondtalan az éve a spanyolnak, ami a külső "behatásokat" ( pl technikai reccs, Maldonado, Karthykajen:D) illeti.
Tocy! You returned
Na, legalább itt egyetértünk.Tocy írta:Matyika ne akassz már ki...ennyi ökörséget megint...
Értem én,h szurkolójaként más oldalról nézed, viszont attól,h rossz kocsikkal valaki nem lett VB, már kompenzálnia kell a sorsnak úgy, hogy a riválisoknak pechjük van egy JÓ (párszor jobb) kocsival?Eazzy írta:Pont most egyenlít a sors, egyenlíti, hogy Alo mennyit szenvedett a Rönóban, meg a fostalicska Ferrarikban az elmúlt évekbenozsimiki írta:Alonsosokon kívül pedig epedve várjuk a többiekkel,hogy egyenlítsen a sors még idén
Hát ez közel-távol sem így van. Ross Brawn a Mercedes csapatfőnöke és ennyi. Neki az autóhoz szinte semmi köze nincsen, esetleg bele tud szólni a taktikába. Míg Adrian Newey a Red Bull főtervezője, akinek az egész autó köszönhető, meg természetesen a többi mérnöknek. Amihez ugyebár Ross Brawnnak semmi köze. Aztán reagálni a Button sztoryra: A Honda a katasztrofális szezonkezdet miatt 2008-ban az adott évi autóját egyáltalán nem fejlesztette, csak a jövő évi autóra koncentrált, míg a többiek természetesen nem ezt tették. Majd a Honda a téli tesztek előtt úgy döntött, hogy kiszáll a buliból és a Brawn GP konkrétan felvásárolt a kész autót, amit a Honda fejlesztett. Erről ennyit...Castiel írta:Valaki azt mondja meg nekem, hogy a Mercédes, miért nem ad szabad kezet Ross-nak? sztem simán ott lennének már a Rb.Ferka-Meki 3-as mellett... Buttonbol simán világbajnokot csinált 2009-ben... Legnagyobb agytröszt a F1-ben... Newey mellett...
Pont most egyenlít a sors, egyenlíti, hogy Alo mennyit szenvedett a Rönóban, meg a fostalicska Ferrarikban az elmúlt évekbenozsimiki írta:Alonsosokon kívül pedig epedve várjuk a többiekkel,hogy egyenlítsen a sors még idén
Igen,de azért az nem semmi hogy 53 pont előnye van a Red Bullnak a Ferrarival szemben,és a Ferrari 177 pontjából Alonso 154-et gyűjtöttKonstruktőri VB megmutatja, melyik a legjobb kocsi.
Amit próbálnak veled megértettni több-kevesebb sikerrel (inkább kevesebb) hogy ilyen szituáció szökőévente fordul elő (lekörözött autó jóval gyorsabb, közvetlenül mögéjük jön vissza, segíthet a csapattársának) az meg már hab a tortán hogy huszadjára is Hamiltonra hegyezed ki mikor le lett írva az is hogy csapatutasítás volt.MR. TROMORT777 írta: Én úgy vélem mind1 milyen gyors(főleg, hogy most milyen sűrű a mezőny és nem lehet olyat látni, hogy a verseny ezen szakaszában valaki több mint 10 helyet javít) ha a 17. akkor ne kavarjon bele a dobogóért folyó versenybe, mert ez nem etikus. Csomó dolog van a szabályzatban, ami végülis szabályosnak minősíthető, de a pilóták mégsem teszik meg. Ő igen. Pont.
Azért állítom,h ritka,mert azMR. TROMORT777 írta:Figyelmesen elolvastam, nincs azzal probléma. De te tényként állítod, hogy ez olyan hú de ritka eset. De közben meg szerintem egyáltalán nem, csak mások nem tesznek ilyet és csak ezt fejtettem ki, remélem ezt még szabad.
Bob!
Én úgy vélem mind1 milyen gyors(főleg, hogy most milyen sűrű a mezőny és nem lehet olyat látni, hogy a verseny ezen szakaszában valaki több mint 10 helyet javít) ha a 17. akkor ne kavarjon bele a dobogóért folyó versenybe, mert ez nem etikus. Csomó dolog van a szabályzatban, ami végülis szabályosnak minősíthető, de a pilóták mégsem teszik meg. Ő igen. Pont.
Ha figyelmesen elolvasod,akkor az első mondat a kötekedés,illetve ugratásnak szántam,ott is a smiley.MR. TROMORT777 írta:Te is tudod, hogy ez csak kötekedés. Arra akartam utalni, hogy mások elfogadják ha lekörözik őket, és tudják hol a helyük, nem próbálnak visszaelőzni.miihii írta:
Félreállni,ha mögöttük volt?
Ritkán fordul elő,h a lekörözött autó ennyivel gyorsabb,mint az élen haladók,valamint,h éppen olyan ütemben jönnek össze,h egy ilyen manőverrel akár egy picit is tudjon segíteni a csapattársnak.Ez most ilyen volt és nyakamat rá,h ugyanilyen szituban fordított esetben a többiek is ugyanígy járnának el.
Te így gondolod, én meg máshogy. Szerintem a legtöbb pilóta képes értelmesen versenyezni, és nem ilyen áron keresztbe tenni a másiknak.
Néha már már elfelejtettem, hogy miért is volt mindig ellenszenves pilóta nekem. De rendre emlékeztet az ilyen húzásaival.