Mihu írta:Bob_Marley írta:
Kezd azért kicsit átmenni lekezelőbe a beszélgetés......De folytathatjuk így is mr belekötök mindenbe okos vagyok ronaldinho Mihu.
Mikor belement Suzukában, ott megmondta előre mert nem tették át a rajtrácsot a jó oldalra, ami "megillette" volna a polet, bele fog menni aki megelőzi

Rendszer ellen lázadt!!!!!
Prost megelőzte kitette.Ráadásul akkor már a Ferrarinál volt Prost.Előtte Suzukában, Senna belül volt, Prost ráhúzta.És akkor Prost is lett a világbajnok!!!!Tévedés jogát fent tartom, de a Senna filmből is így rémlik
Na részemről tényleg befejeztem, mert tényleg kezd bosszantani, hogy nem lehet értelmes kommunikációt folytatni.Mr AHA
Ha valaki meg van fogva egy vitában, általában átmegy személyeskedésbe. Én nem személyeskedtem, és nem is voltam lekezelő. Te vagy az elfogultabbnál is elfogultabb, és még reklámozod is. Részemről bármennyire is sértegetsz, nem fogok lesüllyedni erre a szintre, és nem fogok személyeskedni, pedig aztán tudnék mit mondani...
A Ronaldinho-t meg nemtudom honnan szedted...keversz valakivel. Tudod én az vagyok aki állandóan Busquets-et szidja és Touré-t élteti
ON:
Nem érzem, hogy meg lennék fogva egy vitában!
Mivel indult az egész, Leírtam én Alonsot utálom leírtam miért, leírtam miért tartom iszonyat gerinctelennek a hozzáállását amit leművelt Hamiltonnal szemben.Erre te leírtad, hogy mivel nálam Senna a legjobb pilóta, így irreleváns ez a megjegyzésem, mert hogy Senna mit művelt Prosttal.Ami viszont írtam is én másként láttam, erre te leírtad Suzukát, ami óriási kapufa volt, mert ott is Prost húzta rá Sennára, majd igen a következő évben izomból belement, amiben nyilván benne volt hogy Prost volt előtte

De igazságtalan volt, hogy valami levolt dumálva, majd megváltoztatták és Senna véletlenül pont a legrosszabbul jött ki belőle, miközben övé volt a pole.Ráadásul addigra már a pirosaknál volt a francia....
Nem tudom melyik esetre gondoltál, ezt nem írtad de arra azért volt energia, hogy összevesd az én álláspontomat, s egy korrekt aha befejezéssel zárj egy hsz-t.
Na akkor ki ütött először??

Nekem sem célom a személyeskedés, odaírtam engem nem érdekel ha Alonso 25szörös VB bajnok lenne, akkor is egy ahogy te fogalmazol oda...ok a saját csapatomba emberke lesz nálam, s ezzel jobban elássa magát, mint mikor esetleg mutogat másoknak.Lewis abban az évben jobb volt, ő tett érte legyen feszkó, s nem tudta elviselni, hogy jobb Lewis, ennyi.Ez szubjektív nem szubjektív döntsd el.
Button jól teljesített és a box is, erre azért lehet alapozni, csak kár hogy Lewis versenye kb a 3ik körben eldőlt.....