Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szegény, biztosan a szájától kell elvonnia a falatot emiatt.S.Agüero írta:Amúgy Button is kapott büntetést, csak ő pénzben.
Ne lehet örülni Vettel büntit kapott ráadásul nem is keveset, ezt most nem is kommentálom...Barcaman1993 írta:Akármennyire gyorsnak tűnik Alonso és Vettel, vmiért nekem olyan érzésem van, hogy McLaren győzelem lesz a Hungaroringen. A Magyar Nagydíj már mondhatjuk, hogy évről évre McLaren pálya, itt mindig jól mennek. És ha azt is nézzük, hogy Button 8 mp-re volt Alotól a legelején és onnan felhozta 1 mp-en belülre, hát nem volt lassú egyáltalán a McLaren. Bár azért jó lenne még1 Alonso győzelem.piton írta:Hamilton külön akciója nekem sem tetszett, Vettel rengeteget vesztett vele, Hamilton viszont semmit nem nyert, szóval suttyóság volt tőle ez a manőver. Ha ez nincs, akkor Button sem előzte volna meg a kiállás után, és Vettel mehetett volna Alonso után. Most már persze mindegy, a 2. hely meg van legalább, csak ne hogy elvegyék azt is...![]()
Itt az ideje, h Vettel behúzza a Magyar Nagydíjat! Kell a győzelem, meg az hogy Alonsoval is történjen már ez meg az.
Érdekes ez a RB eset. Bevallom én az RB-ket gondolkodás nélkül megbüntettem volna, ugyanis áthágták a szabályokat. Arra nem kaptak semmit, míg Vettel előzése a pályán kívül volt, de nekem teljesen szabályosnak tűnik. Aztán az külön érdekesség, hogy Kimi már 4. helyen van a VB versenyben, ami azért nem kis teljesítmény.
Akármennyire gyorsnak tűnik Alonso és Vettel, vmiért nekem olyan érzésem van, hogy McLaren győzelem lesz a Hungaroringen. A Magyar Nagydíj már mondhatjuk, hogy évről évre McLaren pálya, itt mindig jól mennek. És ha azt is nézzük, hogy Button 8 mp-re volt Alotól a legelején és onnan felhozta 1 mp-en belülre, hát nem volt lassú egyáltalán a McLaren. Bár azért jó lenne még1 Alonso győzelem.piton írta:Hamilton külön akciója nekem sem tetszett, Vettel rengeteget vesztett vele, Hamilton viszont semmit nem nyert, szóval suttyóság volt tőle ez a manőver. Ha ez nincs, akkor Button sem előzte volna meg a kiállás után, és Vettel mehetett volna Alonso után. Most már persze mindegy, a 2. hely meg van legalább, csak ne hogy elvegyék azt is...![]()
Itt az ideje, h Vettel behúzza a Magyar Nagydíjat! Kell a győzelem, meg az hogy Alonsoval is történjen már ez meg az.
Ejjj, mutogatott? Még ilyet. Neked csak ez az egy dolog izgatta fel a fantáziádat az eset után?MessiFan91 írta:
Sokat vesztett vele, de Hamilton nem csinált semmi szabálytalant, erre Vettel elkezdett neki mutogatni
Sokat vesztett vele, de Hamilton nem csinált semmi szabálytalant, erre Vettel elkezdett neki mutogatnipiton írta:Hamilton külön akciója nekem sem tetszett, Vettel rengeteget vesztett vele, Hamilton viszont semmit nem nyert, szóval suttyóság volt tőle ez. Ha nincs ez, akkor Button sem előzte volna meg a kiállás után, és Vettel mehetett volna Alonso után. Most már persze mindegy, a 2. hely meg van legalább, csak ne hogy elvegyék azt is...![]()
Itt az ideje, h Vettel behúzza a Magyar Nagydíjat! Kell a győzelem, meg az is hogy Alonsoval is történjen már ez meg az.
Nem érzem, hogy meg lennék fogva egy vitában!Mihu írta:Ha valaki meg van fogva egy vitában, általában átmegy személyeskedésbe. Én nem személyeskedtem, és nem is voltam lekezelő. Te vagy az elfogultabbnál is elfogultabb, és még reklámozod is. Részemről bármennyire is sértegetsz, nem fogok lesüllyedni erre a szintre, és nem fogok személyeskedni, pedig aztán tudnék mit mondani...Bob_Marley írta: Kezd azért kicsit átmenni lekezelőbe a beszélgetés......De folytathatjuk így is mr belekötök mindenbe okos vagyok ronaldinho Mihu.
Mikor belement Suzukában, ott megmondta előre mert nem tették át a rajtrácsot a jó oldalra, ami "megillette" volna a polet, bele fog menni aki megelőziRendszer ellen lázadt!!!!!
Prost megelőzte kitette.Ráadásul akkor már a Ferrarinál volt Prost.Előtte Suzukában, Senna belül volt, Prost ráhúzta.És akkor Prost is lett a világbajnok!!!!Tévedés jogát fent tartom, de a Senna filmből is így rémlik
Na részemről tényleg befejeztem, mert tényleg kezd bosszantani, hogy nem lehet értelmes kommunikációt folytatni.Mr AHA
A Ronaldinho-t meg nemtudom honnan szedted...keversz valakivel. Tudod én az vagyok aki állandóan Busquets-et szidja és Touré-t élteti![]()
ON:
Ha valaki meg van fogva egy vitában, általában átmegy személyeskedésbe. Én nem személyeskedtem, és nem is voltam lekezelő. Te vagy az elfogultabbnál is elfogultabb, és még reklámozod is. Részemről bármennyire is sértegetsz, nem fogok lesüllyedni erre a szintre, és nem fogok személyeskedni, pedig aztán tudnék mit mondani...Bob_Marley írta: Kezd azért kicsit átmenni lekezelőbe a beszélgetés......De folytathatjuk így is mr belekötök mindenbe okos vagyok ronaldinho Mihu.
Mikor belement Suzukában, ott megmondta előre mert nem tették át a rajtrácsot a jó oldalra, ami "megillette" volna a polet, bele fog menni aki megelőziRendszer ellen lázadt!!!!!
Prost megelőzte kitette.Ráadásul akkor már a Ferrarinál volt Prost.Előtte Suzukában, Senna belül volt, Prost ráhúzta.És akkor Prost is lett a világbajnok!!!!Tévedés jogát fent tartom, de a Senna filmből is így rémlik
Na részemről tényleg befejeztem, mert tényleg kezd bosszantani, hogy nem lehet értelmes kommunikációt folytatni.Mr AHA
Kezd azért kicsit átmenni lekezelőbe a beszélgetés......De folytathatjuk így is mr belekötök mindenbe okos vagyok ronaldinho Mihu.Mihu írta:]Akkor bizonyosan arra nem emlékszel, mikor Senna a Japán nagydíjon az első kanyarban szándékosan kiütötte Prostot. Mindkettőjük kiesése Senna világbajnoki címét jelentette. Ez akkor ezek szerint nem tartozik bele a csapaton belüli feszkó csinálásba, és a belesz....ok a saját fészkembe esetébe, viszont Alonso apró szívatása a szezon felénél örökké megbocsájthatatlan cselekedet...aha...