Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hirtelen felindulásból én is kis híján kilőttem és beírtam egy gazdagot a DühöngőbeBob_Marley írta:Na részemről lassan TV kikapcs....Hihetetlen megint milyen gödörbe sikerül belekeveredni....Zsinór futamok ami rosszul sikerülnek....Egyszerűen hihetetlen, hogy mindenki átmegy de Lewis defektet kapDe hátha Button megcsíp egy dobogót
Akkor bizonyosan arra nem emlékszel, mikor Senna a Japán nagydíjon az első kanyarban szándékosan kiütötte Prostot. Mindkettőjük kiesése Senna világbajnoki címét jelentette. Ez akkor ezek szerint nem tartozik bele a csapaton belüli feszkó csinálásba, és a belesz....ok a saját fészkembe esetébe, viszont Alonso apró szívatása a szezon felénél örökké megbocsájthatatlan cselekedet...aha...Bob_Marley írta:Prost-Senna ellentétet én máshogy láttamMihu írta:......Én kb 92-től ismerem a Forma 1-et előtte nincs meg, feljegyzések írások alapján, a szitu hasonló volt, fiatal srác a semmiből tönkre verte a nagyképű csapattársát, aki ezt nem tudta elviselni, s ott tett keresztbe ahol tudott.
Majd elment, s megtiltotta, hogy Senna odamenjen![]()
Én szívből utálom az egész Ferrarinak mondott elemet, írtam is Alonso jó pilóta (ennél többet én nem mondok róla), nálam ott "szűnt meg létezni" mikor elment az olasz bandához.A zsák megtalálta a foltját.A kedvenc listámon meg had döntsem már el ki van rajta
Most sem kaptak büntetést,erről ennyit. A következetlenségben legalább következetesekMessi-Ini írta:
ja persze,mert rászált az egész mezőny a 2 bikára.akármit kitalálnak,ami esetleg másnak nem jutott eszébe,azt egyből ki kell vizsgáltatni,mert szabálytalan...mondjuk az egész vicces hogy 78.000 dolgot megvétóztak már a különböző istállok,de tudomásom szerint az FIA még egyszer sem büntette meg őket...
ja és még egy érdekesség:
"A McLaren sportigazgatója, Sam Michael Hockenheimben kijelentette, hogy a wokingi istálló nem fogja megkérdőjelezni a Lotus rendszerének a szabályosságát. "Biztos vagyok benne, hogy a legalitása rendben van. Nem kérdőjelezném meg. Biztos vagyok benne, hogy mindent megtettek a fejlesztés során" - nyilatkozta Michael."
ennyit erről.a bikák legkisseb fejlesztéseire is ugranak,a Lotus fejlesztéseihez meg még jóformán gratulálnak is,hogy milyen ügyesek...
kicsit már vicc,hogy Newey csak szabálytalan dolgokat tud kitalálni,nem is értem mit keres még az F1-ben,szerintem el kéne tiltani(örökre..)...
Fernando írta:Illegális motorbeállításokat használtak az időmérőn a nagyobb nyomaték elérése érdekében, ami szigorúan tilos, ezért kizárták őket az időmérőröl. Majdcsak rájönnek egyszer, hogy a sírás helyett, miszerint "mindenki ránk van szállva..." szöveg helyett talán a szabályokat jobban kéne tisztelni, szárnyhajlás, padlólemez, diffúzor, illegális motorbeállítás, stb... Mindig van valami.Castiel írta:közben kaptam 1 infot, hogy hivatalos lett hogy a 2 bika Vettel-Webber sorrendben, a boxból indulhat! valaki tud erről valamit, mert én nem találtam semmit ezzel kapcsolatban... magyar site-okon, esetleg külföldin lehet valami hír ezzel kapcsolatban...
Illegális motorbeállításokat használtak az időmérőn a nagyobb nyomaték elérése érdekében, ami szigorúan tilos, ezért kizárták őket az időmérőröl. Majdcsak rájönnek egyszer, hogy a sírás helyett, miszerint "mindenki ránk van szállva..." szöveg helyett talán a szabályokat jobban kéne tisztelni, szárnyhajlás, padlólemez, diffúzor, illegális motorbeállítás, stb... Mindig van valami.Castiel írta:közben kaptam 1 infot, hogy hivatalos lett hogy a 2 bika Vettel-Webber sorrendben, a boxból indulhat! valaki tud erről valamit, mert én nem találtam semmit ezzel kapcsolatban... magyar site-okon, esetleg külföldin lehet valami hír ezzel kapcsolatban...
Tocy nem sokkal lejjebb írta a dolgokat.Castiel írta:közben kaptam 1 infot, hogy hivatalos lett hogy a 2 bika Vettel-Webber sorrendben, a boxból indulhat! valaki tud erről valamit, mert én nem találtam semmit ezzel kapcsolatban... magyar site-okon, esetleg külföldin lehet valami hír ezzel kapcsolatban...
Ezzel a ha jobb pilóta lenne többet nyert volna dologgal nagyon nem értek egyet. Ha Alonso jobb pilóta is, akkor sem azért, mert több vb-címe van.Mihu írta:Ha jobb pilóta lenne, akkor már több világbajnoki címet nyert volna, mint 1. Alonso 2 sz.rból 2 várat épített. Renault, és idén a Ferrari. Alonso meggyőződésem, hogy Schumacher mellett a legjobb autófejlesztő az utóbbi 10-15 évben . Hamilton meg beleült a tutiba, és azóta is csak 1 vb cím jött össze neki, ráadásul nem úgy, hogy minden évben éppenhogy lemaradt volna a győzelemről. A vb cím óta az az 5-4-5 az elég karcsú egy McLaren szintű autóval.
Érdekes kérdés és nehéz is rá válaszolni, de megpróbálkozom.S.Agüero írta:Felteszek egy jó kérdést.
Ki hogy állítaná fel a TOP 10 pilótát?
Prost-Senna ellentétet én máshogy láttamMihu írta:......
Na azert nem felejtettem el azt a jelenetet mikor friss renaultosként athuzta Schumi fotojat a falon... de miota a Ferrarinal van, elmult az utalatom, mert megiscsak most mar ferraris, meg rengeteget csokkent az arcmerete. Alazatos, motivalt, es a nagykepu megnyilvanulasai is elmaradnak. A hozzaallasa es viselkedese ha most kapcsolodnek be az F1be, az egyik legszimpatikusabb lenne. de persze tele vagyok en is tuskevel, de mivel a csapatomert kuzd, igy ugy vagyok vele mint D. Alves-szel. A Sevillaban ki nem alhattam, de miota idejott, sokat javult a viselkedese, es ugye kenytelen voltam elfogadni, higy az en csapatomert jatszik. Most mar mondhatni az egyik kedvenc jatekosom a csapatban. Szoval nalam van visszaut a pokolbol, csak sokat kell tenni erte.ozsimiki írta:Mihu!
Pl én is rühellem Alonsot, sőt téged se foglak megérteni, mint Schumi fant, vmit azért nem lehet elfelejteni embereknek, te eltudtad grt érte. (és itt nem arról van szó,h Alo miatt nem 8xos VB, más dolgokról), Viszont tehetségét elismerem, szerintem Bob is elismeri, csak nem fogja hangoztatni annyit,mint aki bírja, mert ő meg nem bírja. Ilyen egyszerű.
07ben ahhoz képest,hogy egy tök újonc csávó volt Hamilton, igenis jobban teljesített mint Alonso, ezt is el lehet ismerni. Ahogy azt is,h a spanyol nem tudott kicserélődni,és meghazudtolni önmagát abban az évben (se).
ettől még Alonso nem lesz tehetségtelen.
Amúgy meg, vele kapcsolatban nekem a Renaultval szemben tűnt hazaárulásnak pár nyilatkozata,megnyilvánulása. Utána meg kuncsoroghatott vissza miután Hami bekevert.
Nem jelenlegi forma alapjan irtam. De lehet tenyleg lennebb kene legyen. Viszont a balesete elott egy remek pilota volt.Messa írta:És ő miért? Még amikor 1 ponttal maradt le a vb címről Lewis után, akkor sem tartottam egy hű de top pilótának... Amióta meg a balesete volt, vagy fene tudja már hogy mi, még rosszabb Baumgartner volt. Nekem nagyon elegem van már belőle, tényleg akárkit ültetnének a helyére, jobban menne, ebben biztos vagyok.Leomessi14 írta:Mostaniak:
Massa