Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
miihii
KHAL

2012.07.22. 14:20:18

Bob_Marley írta:Na részemről lassan TV kikapcs....Hihetetlen megint milyen gödörbe sikerül belekeveredni....Zsinór futamok ami rosszul sikerülnek....Egyszerűen hihetetlen, hogy mindenki átmegy de Lewis defektet kap :D De hátha Button megcsíp egy dobogót
Hirtelen felindulásból én is kis híján kilőttem és beírtam egy gazdagot a Dühöngőbe :P De talán vmi Button villanás még lesz a dologből (bár őt meg akkor a boxban fogják kinyírni) és Lewis is jöhet feljebb.Bár esetében ha lemegy a roló és kinyomja a padlólemezt is a gépből,benne van,h még pontért odaér,meg az is,h túlzott agresszivitásba csap a dolog...

Mindenesetre lassan több értelme lesz a kis Pereznek szurkolnom,mert az elsődleges prioritás idén nagyon felvette azt a bizonyos álarcot :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.22. 14:16:26

Bob_Marley írta:
Mihu írta:......
Prost-Senna ellentétet én máshogy láttam :D Én kb 92-től ismerem a Forma 1-et előtte nincs meg, feljegyzések írások alapján, a szitu hasonló volt, fiatal srác a semmiből tönkre verte a nagyképű csapattársát, aki ezt nem tudta elviselni, s ott tett keresztbe ahol tudott.
Majd elment, s megtiltotta, hogy Senna odamenjen :D

Én szívből utálom az egész Ferrarinak mondott elemet, írtam is Alonso jó pilóta (ennél többet én nem mondok róla), nálam ott "szűnt meg létezni" mikor elment az olasz bandához.A zsák megtalálta a foltját.A kedvenc listámon meg had döntsem már el ki van rajta :D
Akkor bizonyosan arra nem emlékszel, mikor Senna a Japán nagydíjon az első kanyarban szándékosan kiütötte Prostot. Mindkettőjük kiesése Senna világbajnoki címét jelentette. Ez akkor ezek szerint nem tartozik bele a csapaton belüli feszkó csinálásba, és a belesz....ok a saját fészkembe esetébe, viszont Alonso apró szívatása a szezon felénél örökké megbocsájthatatlan cselekedet...aha...
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.22. 14:09:47

A magyar rallyban volt egy ilyen arc, aki bármit csinált, jogilag megvédte magát, mondjuk ehhez kellett az MNASZ sutasága is, de hivatalosan mégsem sikerült sosem eltiltani. Most igen, ebben az évben nem megy :D De ez már lassan 10 éves story. Lehet, hogy a Red Bullal is így lesz :D Más kérdés, hogy ami a szabálykönyv szerint szabályos, abba ugye belekötni nem nagyon lehet. Vagy ha nem egyértelműen van leírva, azt ki kell használni, vállalva, hogy esetleg bukó van...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.22. 14:09:19

Na részemről lassan TV kikapcs....Hihetetlen megint milyen gödörbe sikerül belekeveredni....Zsinór futamok ami rosszul sikerülnek....Egyszerűen hihetetlen, hogy mindenki átmegy de Lewis defektet kap :D De hátha Button megcsíp egy dobogót
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.22. 14:10:17-kor.
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.07.22. 14:03:11

Messi-Ini írta:
ja persze,mert rászált az egész mezőny a 2 bikára.akármit kitalálnak,ami esetleg másnak nem jutott eszébe,azt egyből ki kell vizsgáltatni,mert szabálytalan...mondjuk az egész vicces hogy 78.000 dolgot megvétóztak már a különböző istállok,de tudomásom szerint az FIA még egyszer sem büntette meg őket...
ja és még egy érdekesség:
"A McLaren sportigazgatója, Sam Michael Hockenheimben kijelentette, hogy a wokingi istálló nem fogja megkérdőjelezni a Lotus rendszerének a szabályosságát. "Biztos vagyok benne, hogy a legalitása rendben van. Nem kérdőjelezném meg. Biztos vagyok benne, hogy mindent megtettek a fejlesztés során" - nyilatkozta Michael."

ennyit erről.a bikák legkisseb fejlesztéseire is ugranak,a Lotus fejlesztéseihez meg még jóformán gratulálnak is,hogy milyen ügyesek...
kicsit már vicc,hogy Newey csak szabálytalan dolgokat tud kitalálni,nem is értem mit keres még az F1-ben,szerintem el kéne tiltani(örökre..)...
Most sem kaptak büntetést,erről ennyit. A következetlenségben legalább következetesek :D

A másik meg az,h NEM a csapatok kezdeményezésére kezdték most a vizsgálódást,innét kezdve meg tök mindegy mit mondott akárki akármiről ;)

Harmadrészt meg olyan szinten akarnak már vétózni a szabályokkal,h elég nehéz lehet újítani a szabályok betartása mellett.Látható az elmúlt években,h akárki fejleszt vmi nagyot,azt egyből vizsgálják és sokszor el is veszik.És nem a RB-ra kihegyezve,mert bármely más csapatnál előfordul ez.Az más téma,h a RB jobban játszik a tűzzel a flexi autóval meg a satöbbivel.De kockázat nélkül nincs nyereség.Viszont számolni kell vele,h bukik a projekt...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.07.22. 13:40:24

Fernando írta:
Castiel írta:közben kaptam 1 infot, hogy hivatalos lett hogy a 2 bika Vettel-Webber sorrendben, a boxból indulhat! valaki tud erről valamit, mert én nem találtam semmit ezzel kapcsolatban... magyar site-okon, esetleg külföldin lehet valami hír ezzel kapcsolatban...
Illegális motorbeállításokat használtak az időmérőn a nagyobb nyomaték elérése érdekében, ami szigorúan tilos, ezért kizárták őket az időmérőröl. Majdcsak rájönnek egyszer, hogy a sírás helyett, miszerint "mindenki ránk van szállva..." szöveg helyett talán a szabályokat jobban kéne tisztelni, szárnyhajlás, padlólemez, diffúzor, illegális motorbeállítás, stb... Mindig van valami.

ja persze,mert rászált az egész mezőny a 2 bikára.akármit kitalálnak,ami esetleg másnak nem jutott eszébe,azt egyből ki kell vizsgáltatni,mert szabálytalan...mondjuk az egész vicces hogy 78.000 dolgot megvétóztak már a különböző istállok,de tudomásom szerint az FIA még egyszer sem büntette meg őket...
ja és még egy érdekesség:
"A McLaren sportigazgatója, Sam Michael Hockenheimben kijelentette, hogy a wokingi istálló nem fogja megkérdőjelezni a Lotus rendszerének a szabályosságát. "Biztos vagyok benne, hogy a legalitása rendben van. Nem kérdőjelezném meg. Biztos vagyok benne, hogy mindent megtettek a fejlesztés során" - nyilatkozta Michael."

ennyit erről.a bikák legkisseb fejlesztéseire is ugranak,a Lotus fejlesztéseihez meg még jóformán gratulálnak is,hogy milyen ügyesek...
kicsit már vicc,hogy Newey csak szabálytalan dolgokat tud kitalálni,nem is értem mit keres még az F1-ben,szerintem el kéne tiltani(örökre..)...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.22. 13:38:00

Na Lewis már készül a 100ikra :D
http://instagram.com/p/NYWzUWL04O/
Mondjuk elég gáz, hogy Kanyet hallgat, de hátha ez segít, nagyon kellene egy jó rajt.

Kép
Zseniális kép :D
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.22. 13:34:27

Ez már kezd vicc kategóriába menni...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.22. 13:25:06

Jól csinálják, mindig megússzák valahogy :D Rafkósak, valamire mindig tudnak hivatkozni :D
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.22. 13:19:20

Nem büntették meg a Red Bull-istállót a Formula–1-es Német Nagydíj sportfelügyelői, akik szerint az írott szabályokat nem hágta át a csapat a motorprogramozás megváltoztatásával.

A sportfelügyelők nem mindenben értettek egyet a Red Bull vezetőségével, de elfogadták azt az érvelést, amely szerint a szabály megfogalmazása nem volt egyértelmű. Így Sebastian Vettel a 2., Mark Webber a 8. rajthelyről indulhat a 14 órakor kezdődő 67 körös versenyen.

Az ügy várhatóan folytatódni fog, és a szabályt is pontosítják, hogy becsukják azt a kiskaput, amelyet a Red Bull istálló a jelek szerint nagyon okosan kihasznált.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.22. 12:40:03

Ezt a hírt vágom , csak ott még feltételes módban volt... "megbütethetik" őket
arra voltam kíváncsi hogy akkor ez már hivatalossá vált-e...
de mostanra, már megtaláltam h igen... tehát tény hogy Boxból indulnak Vettel-Webber sorban... sőt a Büntetés hivatalos levelét is bemutatták fényképen! :)
Alonso elött most van esély kicsit meglépni! :D
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.22. 12:28:11

Mondjuk azt nemtom, ez miért nem tegnap derült ki az időmérő után...ott ugye elvileg van ellenőrzés. Na de hát mindegy, aki csal, azt meg kell büntetni, akárkiről is van szó :)
Fernando
Llegenda del Barça

2012.07.22. 12:07:04

Castiel írta:közben kaptam 1 infot, hogy hivatalos lett hogy a 2 bika Vettel-Webber sorrendben, a boxból indulhat! valaki tud erről valamit, mert én nem találtam semmit ezzel kapcsolatban... magyar site-okon, esetleg külföldin lehet valami hír ezzel kapcsolatban...
Illegális motorbeállításokat használtak az időmérőn a nagyobb nyomaték elérése érdekében, ami szigorúan tilos, ezért kizárták őket az időmérőröl. Majdcsak rájönnek egyszer, hogy a sírás helyett, miszerint "mindenki ránk van szállva..." szöveg helyett talán a szabályokat jobban kéne tisztelni, szárnyhajlás, padlólemez, diffúzor, illegális motorbeállítás, stb... Mindig van valami.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.22. 12:06:33

Tocy nem sokkal lejjebb írta a dolgokat.

Itt a teljes cikk
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hir ... _frissitve_/
Kép
Kép
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.22. 12:02:48

közben kaptam 1 infot, hogy hivatalos lett hogy a 2 bika Vettel-Webber sorrendben, a boxból indulhat! valaki tud erről valamit, mert én nem találtam semmit ezzel kapcsolatban... magyar site-okon, esetleg külföldin lehet valami hír ezzel kapcsolatban...
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.07.22. 11:55:46

Mihu írta:Ha jobb pilóta lenne, akkor már több világbajnoki címet nyert volna, mint 1. Alonso 2 sz.rból 2 várat épített. Renault, és idén a Ferrari. Alonso meggyőződésem, hogy Schumacher mellett a legjobb autófejlesztő az utóbbi 10-15 évben . Hamilton meg beleült a tutiba, és azóta is csak 1 vb cím jött össze neki, ráadásul nem úgy, hogy minden évben éppenhogy lemaradt volna a győzelemről. A vb cím óta az az 5-4-5 az elég karcsú egy McLaren szintű autóval.
Ezzel a ha jobb pilóta lenne többet nyert volna dologgal nagyon nem értek egyet. Ha Alonso jobb pilóta is, akkor sem azért, mert több vb-címe van.
Nagyon sok dolognak kell összeállni egy bajnokság megnyeréséhez.
És hiába Alonso meg Schumacher a legjobb fejlesztők, ha nincs megfelelő gárda mögöttük...
Hamilton pedig nem annyira tutiba ült, a McLaren '98-ban nyert utoljára vb-címet, egyénit '99-ben, ráadásul a bemutatkozása előtti évben egy futamot sem nyertek. Az autó pedig azóta sem annyira jó, hogy harcba tudjon szállni a vb-címért (sőt, amikor vb lett, akkor is a Ferrari jobb volt).
Egyedül tavaly teljesített nagyon rosszul, az autóhoz képest.
S.Agüero írta:Felteszek egy jó kérdést.

Ki hogy állítaná fel a TOP 10 pilótát?
Érdekes kérdés és nehéz is rá válaszolni, de megpróbálkozom.
Hamiltont kihagyom, hogy ne tűnjön elfogultnak a lista, amúgy is habár szerintem ő a legtehetségesebb a mezőnyből, sok dolgon kellene javítania, hogy a legjobb is legyen, túl sok tényező befolyásolja a futamait, nagyon hullámzó a teljesítménye nem úgy, mint pl. Alonso, akinek szinte alig van problémája.
Első helyen nem sokat gondolkodtam, habár szerintem pl. Alonso és Vettel is tudott volna hetet nyerni Schumacher autóival, de azért őt tenném az első helyre, habár mostani forma szerint már Alonso a legjobb, karriert tekintve Schumi és főleg ennyi idősen is remekül teljesít.

Top 5 jelenlegi (Hamilton nélkül):
1. Schumacher
2. Alonso
3. Vettel
4. Button
5. Kimi

Top 5 All-Time:
1. Senna
2. Fangio
3. Schumacher
4. Prost
5. Clark
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.22. 11:10:38

Na akkor 1 másik top lista, kvalitások alapján! (jelenlegi mezőny)
1.Alonso
2.Vettel
3.Hamilton
4.Kimi
5.Button
6.Werbber
7.Schumacher
8.Grojean
9.Pérez
10.Rosberg

Schumacher azért van a hetedik helyen, mert jelenlegi teljesítménye nem engedi hogy előrébb soroljam... nyilván ha az egész pályafutására kiterjedő elemzést tartanánk, akkor utca hosszal az 1 helyen tanyázna... ezt senki nem kérdőjelezheti meg. viszont az idei szezonja nem a legszebb éveit idézi.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.22. 10:52:41

Mindig mindenki szubjektív, az objektivitás sosem létezett :D Én a magam részéről Sennát tartom a mindenkori legjobbnak, a csapatbomlasztás más kérdés, de mikor két ilyen pilóta kerül egy csapatba, ott mindegyik ugyanannyira ludas. Alo vs Hamilton ugyanez.

Viszont érdekes, elvileg a Red Bull valamit variált az ECU beállításaival, ami szabálytalan. Vettel és Webber autóját is vizsgálják, mindkettő beállításai eltérnek a korábbitól...ha ez tényleg így van, a boxból fognak rajtolni.

Miután az FIA alaposan tanulmányozta az 1-es (Sebastian Vettel) és a 2-es (Mark Webber) autó motorprogramozását, pontosabban annak nyomatékgörbéjét, „nyilvánvalóvá vált, hogy mindkét autó maximális nyomaték-leadása jelentősen kisebb a középső fordulatszám tartományban, mint amiket korábban látni lehetett ugyanezen motoroknál más eseményeken”- olvasható az FIA közleményében.

„A véleményem szerint ez ennélfogva a Technikai Szabálykönyv 5.5.3-as cikkelyének megszegése, mivel a motorok nagyobb nyomatékot tudnak szállítani egy adott motorsebesség mellett a középső fordulatszám tartományban.”

„Mi több, ez az új nyomaték programozás mesterségesen változtat az autók aerodinamikai karakterisztikáján, ami szintén ellentmond a TD 036-11-nek.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.22. 10:47:13

Mihu írta:......
Prost-Senna ellentétet én máshogy láttam :D Én kb 92-től ismerem a Forma 1-et előtte nincs meg, feljegyzések írások alapján, a szitu hasonló volt, fiatal srác a semmiből tönkre verte a nagyképű csapattársát, aki ezt nem tudta elviselni, s ott tett keresztbe ahol tudott.
Majd elment, s megtiltotta, hogy Senna odamenjen :D

Én szívből utálom az egész Ferrarinak mondott elemet, írtam is Alonso jó pilóta (ennél többet én nem mondok róla), nálam ott "szűnt meg létezni" mikor elment az olasz bandához.A zsák megtalálta a foltját.A kedvenc listámon meg had döntsem már el ki van rajta :D
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.22. 09:06:15

ozsimiki írta:Mihu!

Pl én is rühellem Alonsot, sőt téged se foglak megérteni, mint Schumi fant, vmit azért nem lehet elfelejteni embereknek, te eltudtad grt érte. (és itt nem arról van szó,h Alo miatt nem 8xos VB, más dolgokról), Viszont tehetségét elismerem, szerintem Bob is elismeri, csak nem fogja hangoztatni annyit,mint aki bírja, mert ő meg nem bírja. Ilyen egyszerű.

07ben ahhoz képest,hogy egy tök újonc csávó volt Hamilton, igenis jobban teljesített mint Alonso, ezt is el lehet ismerni. Ahogy azt is,h a spanyol nem tudott kicserélődni,és meghazudtolni önmagát abban az évben (se).

ettől még Alonso nem lesz tehetségtelen.

Amúgy meg, vele kapcsolatban nekem a Renaultval szemben tűnt hazaárulásnak pár nyilatkozata,megnyilvánulása. Utána meg kuncsoroghatott vissza miután Hami bekevert.
Na azert nem felejtettem el azt a jelenetet mikor friss renaultosként athuzta Schumi fotojat a falon... de miota a Ferrarinal van, elmult az utalatom, mert megiscsak most mar ferraris, meg rengeteget csokkent az arcmerete. Alazatos, motivalt, es a nagykepu megnyilvanulasai is elmaradnak. A hozzaallasa es viselkedese ha most kapcsolodnek be az F1be, az egyik legszimpatikusabb lenne. de persze tele vagyok en is tuskevel, de mivel a csapatomert kuzd, igy ugy vagyok vele mint D. Alves-szel. A Sevillaban ki nem alhattam, de miota idejott, sokat javult a viselkedese, es ugye kenytelen voltam elfogadni, higy az en csapatomert jatszik. Most mar mondhatni az egyik kedvenc jatekosom a csapatban. Szoval nalam van visszaut a pokolbol, csak sokat kell tenni erte.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.22. 01:37:40

Ja, nem a kedvenc top 10-et kérdeztem, ha ezt tettem volna nem lenne ott a 3. helyen Vettel...

Ozsi!
Vettelt nem védem be, mert nem szeretem, azt tedd meg te :D de akkor sem szeretem, ha vkit ócsárolunk, én sem mondok semmi rosszat Vettelre, inkább kihagyom :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.22. 01:35:40

Mihu!

Pl én is rühellem Alonsot, sőt téged se foglak megérteni, mint Schumi fant, vmit azért nem lehet elfelejteni embereknek, te eltudtad grt érte. (és itt nem arról van szó,h Alo miatt nem 8xos VB, más dolgokról), Viszont tehetségét elismerem, szerintem Bob is elismeri, csak nem fogja hangoztatni annyit,mint aki bírja, mert ő meg nem bírja. Ilyen egyszerű.

07ben ahhoz képest,hogy egy tök újonc csávó volt Hamilton, igenis jobban teljesített mint Alonso, ezt is el lehet ismerni. Ahogy azt is,h a spanyol nem tudott kicserélődni,és meghazudtolni önmagát abban az évben (se).

ettől még Alonso nem lesz tehetségtelen.

Amúgy meg, vele kapcsolatban nekem a Renaultval szemben tűnt hazaárulásnak pár nyilatkozata,megnyilvánulása. Utána meg kuncsoroghatott vissza miután Hami bekevert.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.22. 01:29:15

A szubjektivitás számomra a legidegesítőbb dolog a világon...Emiatt már volt néhány vitám, sógoromék pl kitagadtak a Barcás körből is, de igazából lesz...om, az én lelkiismeretem akkor tiszta, ha attól még hogy valakit utálok, ki nem állhatok, gyűlölök (RM) attól még elismerem az érdemeit, tehetségét, kvalitásait...és az én kedvencem hátrányait is beismerem ha úgy kerül rá sor, de persze nem hangoztatom ha nem kell. Illetve a kedvencemet ha rossz formában van, vagy nem olyan tehetséges, akkor nem próbálom úgy feltűntetni, mintha a világ legjobbja lenne.

Nálam az all time all star:

1: Schumi
2: Senna
3: Prost
4: Alonso

Innen lefele nem tudok dönteni.

Bob azt írta, hogy annál gerinctelenebb dolog nincs, mint mikor valaki a csapaton belül csinálja a feszkót. Mégis Sennát rakja első helyre, tehát annak ellenére hogy egy gerinctelen féregnek tartja (mert amit leírt, az alapján annak KELL tartania, ha nem így van, akkor súlyos problémák vannak a józan ítélőképességével :D :D ) elismeri a kvalitásait. Viszont Alonso egyetlen egy apró szívatása a szezon felénél ráadásul, úgy kiverte a biztosítékot nála, hogy még a tehetségét sem képes elismerni...na erre mondom hogy a szubjektivitás az őrületbe tud kergetni. Plusz még ugye ha az ember két kijelentése egymásnak mond ellent...hát akkor meg főleg.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.22. 01:27:20

Nem a KEDVENC Top 10et kérdezte szerintem Matyi, hanem a képességek, eredmények, zsenialitás általi TOP 10et (ki a Top 10 pilóta, ebből nekem ez jön le), itt pedig tök semleges,h vkit bírunk e vagy sem, Schuminak nem, hogy top 10be, top 3ba a helye minden kicsit is értő szurkolónál. De akkor már megkérdezem a kedvenc top 10et is, hogy legyen értelme az utóbbi pár hsznek.

Matyi, majd legközelebb Vettelt is védd be, sokkal többet kap a semmiért, mint Alo bátyó.

Eazzy! Igazad van a rinyálással kapcsban, de azért annyit hozzátennék,h Hamilton ha tavaly olyan helyzetben van mint Vettel (azaz csak veszíthet pozíciót, nem pedig nyerhet) ugyanúgy inkább félbeszakítatta volna. Ettől függetlenül a bevállalósabb fajtából való, remélhetőleg a jövőben ez nem hoz majd annyi butaságot részéről, mint a múltban.

Időmérő: vhol nagy lutri volt, de tudni kell vezetni itt is, Alonak grt, ő hibázott kevesebbet, remélem versenyen ezúttal Vettel kapja el, mert Webber büntije miatt nagyon meglóghatna ha nem ez történne...

Mekiknek pedig sose jobb időmérőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2012.07.22. 01:31:28-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2012.07.22. 01:18:05

Messa írta:
Leomessi14 írta:Mostaniak:
Massa
És ő miért? Még amikor 1 ponttal maradt le a vb címről Lewis után, akkor sem tartottam egy hű de top pilótának... Amióta meg a balesete volt, vagy fene tudja már hogy mi, még rosszabb Baumgartner volt. Nekem nagyon elegem van már belőle, tényleg akárkit ültetnének a helyére, jobban menne, ebben biztos vagyok.
Nem jelenlegi forma alapjan irtam. De lehet tenyleg lennebb kene legyen. Viszont a balesete elott egy remek pilota volt.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Válasz küldése