Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ő miért? Még amikor 1 ponttal maradt le a vb címről Lewis után, akkor sem tartottam egy hű de top pilótának... Amióta meg a balesete volt, vagy fene tudja már hogy mi, még rosszabb Baumgartner volt. Nekem nagyon elegem van már belőle, tényleg akárkit ültetnének a helyére, jobban menne, ebben biztos vagyok.Leomessi14 írta:Mostaniak:
Massa
Azert illene odarakni, a jooreg Schumit, nem veletlenul nyert annyi vb cimet na...Bob_Marley írta:Hamilton nem ártatlan bárány, ezt senki sem vitatja, csak nálam az kisebb rossz ha az ellenfeleket üti ki, vagy nyilatkozgat hülyeséget, mint sem a csapaton belül csinálja a fesztivált.Na túltárgyaltuk, Alonso az élen holnap jelenleg ennyi a lényeg, de remélhetőleg kicsúszik az első kanyarban![]()
All Time pilóták én is így gondolkozok mostaniban nem tudnék felállítani sorrendet nálam ők az etalon
1;Senna
2;Lewis
3;Hill
4;Hakkinen
5;Coulthard
1. FRENTZENS.Agüero írta:Felteszek egy jó kérdést.
Ki hogy állítaná fel a TOP 10 pilótát?
Jah, persze, az milyen jó fejség, hogy egy kétszeres bajnokkal szemben az újoncot tolják? A csapat volt a nagy gané. Teljesen jogos elvérésa volt Alonak, hogy a csapat kiálljon mellette, és ne Hamiltont, az újoncot nyomják mellette. Ha nyugodtan végezhette volna Alo a munkáját, simán vb lett volna.Bob_Marley írta:Az én szememben a "hazaárulásnál" gerinctelenebb dolog nincsen.
Mondjuk én pont a másik oldalról láttam az esetet, én épp Alonsonak szurkoltam akkor is. Nem is akarok belemenni ebbe a hibába, inkább a McLaren hibája volt, mint a 2 pilótáé. Viszont Alonsonak ez róható fel, viszont azt hiszem pont a Hamilton szurkolóknak nem kell bemutatni, hogy miket is csinált ő. Mostanra már lenyugodott (legalábbis nekem úgy tűnik), de korábban rendre balhézott mindenkivel. Emlékszem, hogy nem egy időmérő és futam ért úgy véget, hogy mindenki várta, hogy Hamilton büntetést kap-e vagy sem, ami azért nem véletlenül volt. Aztán Pastor Maldonado ugyanez az eset, csak a különbség, hogy Hamilton 20x jobb pilóta, mint ő.Bob_Marley írta:Mellesleg direkt odaraktam a smileykat, szubjektív vélemény volt az egészből kiragadtál 1 mondatot, jó pilóta Alonso, én utálom főleg hogy a Ferrarinál van, attól még jó, csak Lewis az én szememben sokkal jobb, ennyi
Nem akarok erről "vitázni" ugyanaz a csapat még ha ugyanannyi pontjuk is volt, de Lewis jobb voltMihu írta:.....
Ha jobb pilóta lenne, akkor már több világbajnoki címet nyert volna, mint 1. Alonso 2 sz.rból 2 várat épített. Renault, és idén a Ferrari. Alonso meggyőződésem, hogy Schumacher mellett a legjobb autófejlesztő az utóbbi 10-15 évben . Hamilton meg beleült a tutiba, és azóta is csak 1 vb cím jött össze neki, ráadásul nem úgy, hogy minden évben éppenhogy lemaradt volna a győzelemről. A vb cím óta az az 5-4-5 az elég karcsú egy McLaren szintű autóval.Bob_Marley írta:Ha sok volt, akkor bocs.Nem igaz, hogy szapulnám, az biztos nem szeretem, néha azért 1-2 vicces megjegyzést megérdemelAhogy pl írtam is Vettel pole-kat könnyebb volt elviselni, mint az olasz csapat polekat.Én a Ferrarit utálom, jobban is mint Alonsot, az hogy ők egy csapat még "szebbé" teszi az egészet.Amikor a McLarennél volt elviseltem, ki is mutatkozott, hogy Lewis jobb pilóta
![]()
Alonso yors körét visszajátazották, rögtön a hosszú "egyenes" végén túlcsúszott, majd a cél előtt vagy 2 kanyarral is kicsúszott. Úgyhogy neki is volt kaland bőven. Esőben mem lehet hibátlanul gyors kört menni.Lionel Kicsi Messi írta:Igazatok volt : D örülök, hogy Alonso rám cáfolt!Mondjuk a végén volt egy visszajátszás, ahol Vettel megcsúszott (talán az volt) a gyors körén, nem tudom ott mennyit hagyott ott, de most már elmúlt szép volt Alonso
Csúszott itt mindenki, Alonso is, esőben ezekből mindenkinél vanLionel Kicsi Messi írta:Igazatok volt : D örülök, hogy Alonso rám cáfolt!Mondjuk a végén volt egy visszajátszás, ahol Vettel megcsúszott (talán az volt) a gyors körén, nem tudom ott mennyit hagyott ott, de most már elmúlt szép volt Alonso