Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.21. 23:43:13

Leomessi14 írta:Mostaniak:
Massa
És ő miért? Még amikor 1 ponttal maradt le a vb címről Lewis után, akkor sem tartottam egy hű de top pilótának... Amióta meg a balesete volt, vagy fene tudja már hogy mi, még rosszabb Baumgartner volt. Nekem nagyon elegem van már belőle, tényleg akárkit ültetnének a helyére, jobban menne, ebben biztos vagyok.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Leomessi14
Entrenador del Barça

2012.07.21. 23:26:35

Mostaniak:

Alonso
Vettel
Kimi
Lewis
Button
Maldonado(Kicsit Montoyahoz tudnam hasonlitani a sracot, bar a kolumbiai kicsit higgadtabb volt de ha lenyugodna kicsit es kap egy jobb autot szertintem sokra viheti)
Massa
Webber
Grosjean
Rosberg

"All time": (Fangioek nem jatszanak mert semmit se lattam beloluk)

Schumi
Senna
Prost
Hakkinen
Alonso
Hill
*Coulthard(nagy kedvencem volt nem tudom miert)
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.21. 23:18:06

Na most néztem meg az időmérőt. Most csak szerintem rinyálnak feleslegesen ennyit az eső miatt az utóbbi években? Most konkrétan itt a kommentátorokról beszélek, hogy sírnak, hogy úristen életveszély, vezethetetlen körülmény, blabla....régen bazzeg ennél sokkal rosszabb körülményekben rendeztek roncsderbiket is, és senki nem ugatott, hogy hát itt nem lehet vezetni. Tavaly előtt is jól mutatta a dolgokat, hogy kérdezték Vettelt, hogy milyen a pálya, és sírt, hogy úristen mivan, Hamilton meg mondta, hogy toljuk mááááán :D Szóval nah. Kicsit szerintem túlreagálják.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.07.21. 22:42:22

Bob_Marley írta:Hamilton nem ártatlan bárány, ezt senki sem vitatja, csak nálam az kisebb rossz ha az ellenfeleket üti ki, vagy nyilatkozgat hülyeséget, mint sem a csapaton belül csinálja a fesztivált.Na túltárgyaltuk, Alonso az élen holnap jelenleg ennyi a lényeg, de remélhetőleg kicsúszik az első kanyarban :twisted: :D

All Time pilóták én is így gondolkozok mostaniban nem tudnék felállítani sorrendet nálam ők az etalon
1;Senna
2;Lewis
3;Hill
4;Hakkinen
5;Coulthard
Azert illene odarakni, a jooreg Schumit, nem veletlenul nyert annyi vb cimet na...
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.21. 22:32:36

1.Schumi
2. Alo
3.Kimi
4.Grojean(nagyon tehetségesnek tartom, s szimpatikus is, nagy karriert futhat be)
kb ennyi ember.
ezeket a pilótákat tartom ÉN a legjobbnak!
Többieket is elismerem(Hami, Vettel,Button,webber)
de nem szeretem őket... Sőt én úgy vagyok a mekikkel, mint Bob a Ferkákkal! :D
Ja, majdnem elfelejtettem: Baumgartner Zsoltot :D "most kéne jönni Zsoltinak.... (2mp szünet) ... de hol lehet? HOL VAN? HOVÁÁÁÁ TŰNT EL BAUMGARTNER ZSOLT?????? " by Palik :D:D (zsolti a fűben állt menetiránynak vissza....) :D

S.Agüero, én is Ferraris voltam s maradok is kb életem végéig!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.21. 22:23:25

Az időmérő ismét jól sikerült, egymás után 2 pole. :wink: Massa végezhetett volna előrébb, de remélem majd holnap előre ugrik párat. Alonak meg most már nem kéne elrontani hülye taktikával a győzelmet, ezt a pole-t be kell hozni holnap, és akkor nyugodtan lehet várni a Hungaroringet. Pláne, ha Webber is csak 5., 6. hely körül végez, valamint Lewis is hasonló pozícióba, Sebet meg remélem Schumi elkapja, meg még egy ketten. :D

Nálam a jelenlegi sorrend:
1. Schumacher
2. Alonso
3. Hamilton
4. Vettel
5. Button
6. Kimi
7. Massa
8. Webber
9. Rosberg
10. Pérez
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2012.07.21. 22:42:37-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.21. 22:19:31

Hamilton nem ártatlan bárány, ezt senki sem vitatja, csak nálam az kisebb rossz ha az ellenfeleket üti ki, vagy nyilatkozgat hülyeséget, mint sem a csapaton belül csinálja a fesztivált.Na túltárgyaltuk, Alonso az élen holnap jelenleg ennyi a lényeg, de remélhetőleg kicsúszik az első kanyarban :twisted: :D

All Time pilóták én is így gondolkozok mostaniban nem tudnék felállítani sorrendet nálam ők az etalon
1;Senna
2;Lewis
3;Hill
4;Hakkinen
5;Coulthard
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.07.21. 22:12:41

S.Agüero írta:Felteszek egy jó kérdést.

Ki hogy állítaná fel a TOP 10 pilótát?
1. FRENTZEN
2. Hill
3. Barrichello
4. Alonso
5. Vettel

nincs több

:D

Schumit nagyon nem csípem
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.21. 22:03:10

Felteszek egy jó kérdést.

Ki hogy állítaná fel a TOP 10 pilótát?

Nekem :

1. Schumi
2. Alonso
3. Vettel
4. Hamilton
5. Raikonnen
6. Button
7. Webber
8. Rosberg
9. Massa
10. Grosjean

Szerk.: Castiel, én is örültem annak a háborúnak, mert akkor Kiminek szurkoltam, mert Ferraris volt. :P

Szerk2.: Mostaniakra gondoltam. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2012.07.21. 22:14:41-kor.
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.21. 21:54:41

Bob, ne tudd meg én mennyire örültem a Hamilton-Alonso "háborúnak" 2007-ben! :D
Igazából Raikkönnen malmára hajtotta a vizet! Világbajnok is lett a Finn!
Az meg hogy ki a jobb pilóta, szerintem elég szubjektív dolog. Én sem szerettem mindig Alonsot, de hogy kivételes az tuti! Egyébként mindenki úgy van vele, hogy az általa favorizált a legjobb. Nekem Sumi marad az etalon, őt még a média által hypolt vettel sem "érhet be". senki! Még ha Alonso sikereinek, s részsikereinek is úgyan úgy örülök mint akkor a Németének...:D
szerk.: ja még annyit hogy Lewis sem volt ártatlan éppen ő is hisztériázott, sőt a médiának is megnyilatkozott... Ron-ék abban az időben, Alo után kimit szerették volna Lewis mellé de ő azt mondta h ha ez így lessz, akkor meg ő hagyja ott a csapatot s így lett mellette 1 másik finn. Azért 1 olyan pilótával szemben aki már 2 világbajnokságot megnyert, egy akkor még ójonc pilóta nem viselkedhetett volna így.
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.21. 21:25:50

Bob_Marley írta:Az én szememben a "hazaárulásnál" gerinctelenebb dolog nincsen.
Jah, persze, az milyen jó fejség, hogy egy kétszeres bajnokkal szemben az újoncot tolják? A csapat volt a nagy gané. Teljesen jogos elvérésa volt Alonak, hogy a csapat kiálljon mellette, és ne Hamiltont, az újoncot nyomják mellette. Ha nyugodtan végezhette volna Alo a munkáját, simán vb lett volna.

De hogy melyik a jobb pilóta azt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt 3 szezon az ideit beleértve.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.07.21. 20:52:37

Bob_Marley írta:Mellesleg direkt odaraktam a smileykat, szubjektív vélemény volt az egészből kiragadtál 1 mondatot, jó pilóta Alonso, én utálom főleg hogy a Ferrarinál van, attól még jó, csak Lewis az én szememben sokkal jobb, ennyi :D
Mondjuk én pont a másik oldalról láttam az esetet, én épp Alonsonak szurkoltam akkor is. Nem is akarok belemenni ebbe a hibába, inkább a McLaren hibája volt, mint a 2 pilótáé. Viszont Alonsonak ez róható fel, viszont azt hiszem pont a Hamilton szurkolóknak nem kell bemutatni, hogy miket is csinált ő. Mostanra már lenyugodott (legalábbis nekem úgy tűnik), de korábban rendre balhézott mindenkivel. Emlékszem, hogy nem egy időmérő és futam ért úgy véget, hogy mindenki várta, hogy Hamilton büntetést kap-e vagy sem, ami azért nem véletlenül volt. Aztán Pastor Maldonado ugyanez az eset, csak a különbség, hogy Hamilton 20x jobb pilóta, mint ő.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.21. 20:32:28

Mihu írta:.....
Nem akarok erről "vitázni" ugyanaz a csapat még ha ugyanannyi pontjuk is volt, de Lewis jobb volt :P
Alonso volt egyértelműen aki hepciáskodott állandóan, mert volt egy fiatal srác, aki szépen megverte nem egyszer.S mondanom sem kell melyik húzása volt a legszimpibb a kis spanyolnak...Az én szememben a "hazaárulásnál" gerinctelenebb dolog nincsen.

És nem kell aggódni lesz még Lewis világbajnok :D

Mellesleg direkt odaraktam a smileykat, szubjektív vélemény volt az egészből kiragadtál 1 mondatot, jó pilóta Alonso, én utálom főleg hogy a Ferrarinál van, attól még jó, csak Lewis az én szememben sokkal jobb, ennyi :D

szerk: De még egyszer bocs ha elragadtattam magam, felveszem Alonsot is az inkább nem írok róla semmit listámra Schumacher mellé
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.21. 20:12:31

Bob_Marley írta:Ha sok volt, akkor bocs.Nem igaz, hogy szapulnám, az biztos nem szeretem, néha azért 1-2 vicces megjegyzést megérdemel :D Ahogy pl írtam is Vettel pole-kat könnyebb volt elviselni, mint az olasz csapat polekat.Én a Ferrarit utálom, jobban is mint Alonsot, az hogy ők egy csapat még "szebbé" teszi az egészet.Amikor a McLarennél volt elviseltem, ki is mutatkozott, hogy Lewis jobb pilóta :P :D
Ha jobb pilóta lenne, akkor már több világbajnoki címet nyert volna, mint 1. Alonso 2 sz.rból 2 várat épített. Renault, és idén a Ferrari. Alonso meggyőződésem, hogy Schumacher mellett a legjobb autófejlesztő az utóbbi 10-15 évben . Hamilton meg beleült a tutiba, és azóta is csak 1 vb cím jött össze neki, ráadásul nem úgy, hogy minden évben éppenhogy lemaradt volna a győzelemről. A vb cím óta az az 5-4-5 az elég karcsú egy McLaren szintű autóval.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.21. 19:57:31

Csak meglett Alónak.
Hülkenberg meg 5., miközben Button 7., Hamilton 8., Kimi 10... :roll:
Remélem, a futam jobb lesz az ő szempontjukból. A lényeg, hogy ne Alonso nyerjen, ugye, Matyi?! :twisted: :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.21. 17:17:19

Ha sok volt, akkor bocs.Nem igaz, hogy szapulnám, az biztos nem szeretem, néha azért 1-2 vicces megjegyzést megérdemel :D Ahogy pl írtam is Vettel pole-kat könnyebb volt elviselni, mint az olasz csapat polekat.Én a Ferrarit utálom, jobban is mint Alonsot, az hogy ők egy csapat még "szebbé" teszi az egészet.Amikor a McLarennél volt elviseltem, ki is mutatkozott, hogy Lewis jobb pilóta :P :D
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.21. 16:19:25

Yesss! Megvan! 6 tizedet vert Vettelre! 8)
Szépet ment Alo és végre most jól taktikázott a Ferrari, feltettek a végén egy új szett gumit.
Holnapi nap érdekes lesz, száraz időt jósolnak. Remélem taktikát nem fogják elszúrni és akkor meglehet a győzelem!

Vamos!

Bob! Sokadjára veszem észre, h szapulod Alonsot. Én sem szeretem Vettelt, Hamiltont, mégsem mondok rá olyanokat, h rohadt... :roll:

Nagy szünetre akár 30 pontos előny is meglehet, nem lenne rossz. :P
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.07.21. 15:45:50

Elég hasonló időmérő volt az előzőhöz, de legalább nem szakították meg.
Valójában rosszul senki nem teljesített az elején, de ismét Alonso volt a legjobb.
McLarennek tényleg semmi nem jön össze, most végre szárazon nem tűntek rossznak, erre jött az eső. Ami érdekes, hogy két hete Lewis az extrémen verte az egész mezőnyt, akkor az inter nem működött, most fordítva.
Azért mindkét pilóta Top 5-ös esőben (még Alonso, Schumacher, Vettel tartozik ide szerintem), ennek ellenére jóval lassabbak voltak az elejénél, ez biztos nem az ő hibájuk. Egyébként Button most először verte el idén időmérőn Hamiltont "tisztán".
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.21. 15:35:20

megmondom őszintén, annak ellenére hogy Alonso szurkesz vok, nem vértam volna a pole-ba... Hamiltont preferáltam oda előzetesen... de ilyen kellemes meglepetések érhetnének gyakrabban is... :) Amúgy Schumi 1 helyénél arra gomdoltam q3-ban, hogy mekkora lenne már ha a sors most, pont itt hazai pályán adna vissza neki valamit az év eddigi pech szériájából, s az élről indulna... :D de így vagyok a legboldogabb! :D

Holnap azért minden kezdődik elölről... remélem nem a gumikon fog elmenni még egy győzelem...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.21. 15:27:09

Lionel Kicsi Messi írta:Igazatok volt : D örülök, hogy Alonso rám cáfolt! :D Mondjuk a végén volt egy visszajátszás, ahol Vettel megcsúszott (talán az volt) a gyors körén, nem tudom ott mennyit hagyott ott, de most már elmúlt szép volt Alonso :)
Alonso yors körét visszajátazották, rögtön a hosszú "egyenes" végén túlcsúszott, majd a cél előtt vagy 2 kanyarral is kicsúszott. Úgyhogy neki is volt kaland bőven. Esőben mem lehet hibátlanul gyors kört menni.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.21. 15:16:48

Lionel Kicsi Messi írta:Igazatok volt : D örülök, hogy Alonso rám cáfolt! :D Mondjuk a végén volt egy visszajátszás, ahol Vettel megcsúszott (talán az volt) a gyors körén, nem tudom ott mennyit hagyott ott, de most már elmúlt szép volt Alonso :)
Csúszott itt mindenki, Alonso is, esőben ezekből mindenkinél van :)
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2012.07.21. 15:15:58

Igazatok volt : D örülök, hogy Alonso rám cáfolt! :D Mondjuk a végén volt egy visszajátszás, ahol Vettel megcsúszott (talán az volt) a gyors körén, nem tudom ott mennyit hagyott ott, de most már elmúlt szép volt Alonso :)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.21. 15:06:32

Mihu egyáltalán nem bántottad Lewist, én arra reagáltam ó jól megy esőben.

Időmérő....Ktasztrófa 4ik sor a McLarené (Webber miatt mondjuk Button 6ik, de ez se sokat segít :D), ráadásul rohadt Alonso van megint az élen....Visszasírom a Vettel pole-kat :D Végén Lewis nem is ment gyors kört sajnos :? Maldonadonak örülök, hogy jól ment, de összességében megint akikért szorít az ember gyengén szerepeltek....:?
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.21. 15:02:37

Jelentem, Alonso örül hogy bekerült az első 3-ba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jah és hozzáteszem, természetesen óriási mákja volt megint :lol:
Kép
miihii
KHAL

2012.07.21. 14:59:48

Fúú,micsoda kajak kenu verseny alakult ki itt a Q3-ban :D
Hajszálon múlik minden,menni kéne,de nem nagyon lehet,tojásokon kellene gyorsan körbeérni.
Ez jól bekavarhat a végébe...

Szerk.:
Hát Alonso úszott a legjobban :)
Érdekes,h Hami miért nem jött már vissza a végére,beérte a 8. hellyel? :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.07.21. 15:02:51-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Válasz küldése