2012.07.20. 14:50:55
A Stadion neve elvileg megmarad,az lesz elől és utánna rakják majd a sponzor nevet...Hát nem tudom én nekem a gyomrom fordulna ki egy hasonló megoldástól a Barcelonánál...A probléma nem ott van,hogy kell nekik még 50milla...Ha ahhoz kellene hogy tudják a fizetéseket kifizetni,és értelmesen költenék el,igazából a mai világban benne van...De ez kb. azért van,hogy Modricot leigazolják sacc ennyiért...És kérdem én minek?A baj ott van,hogy dobálózik a madrid a a játékosokkal,a rengeteg pénzzel...Esztelen politika zajlik...Ha jön Modric,hova,ki nem fog játszani?Khedira,vagy Özil?ÉS Modric nem jobb egyiknél sem sztem...Ha megnézzük az utóbbi 5-6évet,eszméletlen pénzeket dobáltak ki játékosokra...Nagy részük már sehol sincs...Okés a Barca is megtette ezt,csak osszuk el kb 2vel,amit elpazaroltunk...Így is bortányos összeg tény,de azért van különbség...Ezért hatalmas hiánya van a madridnak,nagyobb mint nekünk,de eddig nem volt baj,csak nálunk,nekik majd a bankok fizetik az igazolásokat,olcsóbban kapnak hitelt,több hitelt kapnak,mert ők a Real Madrid,rájuk nem vonatkoznak a szabályok...Alig nyomta mindíg is a város,a madridi bankok a Realt,ezt tudjuk...Namost meg baj van,mert spanyolok is kakiban vannak,a bankokkal együtt ugye,és hirtelen nincs lé,ezért adják el a stadion nevét...És így jöhet Modric,meg jövőre majd mit tudom én milyen FÖLÖSLEGES esztelen igazolás...Közben meg a fiatalok menjenek el madridból akikre nem kevés pénzt költenek ők sem,de mind mehet kb ingyen máshova,hogy karriert csináljon,mert mi igazolunk...ÉS kaphat Múringyó évi 17millát,cserébe szétrúgnak mindenkit,kontárznak 2-0ról egy gyengébb csapat ellen(Bayern),és a labdarúgásra maximum emlékeztető játék van...Közben belenyúlunk az ellenfél szemébe,néha összeverekszenek velük,ha nem megy a játék,21pontot elfujatnak magunk felé a bírokkal,nem baj,span a szövetség mindenki,és utánna lenyilatkozzák hogy mi hugyoztuk a golfáramlatot...Ez az...Voltak idők mikor elküldték Del Bosqeut,mert nem elég szép játékkal nyertek BLt,meg bajnokságot...Most ez is megteszi...No ezért botrányos,mert nem esszerű döntésekre kell,és mellette kb sározzák a Real nevét...És lehet védeni a döntést,mert az is tuti hogy kiárulják majd a mezekből meg egyébb bevételekből visszajön majd Modric ára,vagy akarkié akit vesznek,szal a hitelből többet csinálnak,Flórika ehhez ért,de ezért eladni a stadion nevét...Hiába üzletember,semmi sem szent neki...Sikeresség,hírverés,lóvé bármi áron...Tradíció,becsület,tisztesség,fair play mehet a kukába,az enm kifizetődő...Pedig nem kellene,lehetne sikereket elérni ezek megtartásával is,sőt lehet többre mennének vele,lásd Barca,saját nevelések,saját futbal filozófia,az ellenfél megbecselüsé,tisztelete,és 12kupa...de ezt egy üzletembernek nehéz megmagyarázni...Hát nem tudom,én kb sírnék ha ez menne nálunk is...Forog a gyomrom a madridtól,amit Flórika meg Múringyó csinál vele az botrány...És ezzel a jóérzésű Real szurkolók is egyetértenek,én 2 ősreálossal beszéltem,hasonló véleményen vannak...No de persze a szurkoló szurkoló,és imádni fogja mindíg a csapatát bármi is lesz,és ez így van rendben...És ez csak az én véleményem,természetesen másé más,és elfogadom...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!