Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, a térdével voltak már korábban is bajok. Milito is így járt... :SBob_Marley írta:Én is sajnálom szegényt, főleg hogy itt lett volna a lehetőség vagy az Ajaxos dolog, erre lesérül
Ráadásul mintha úgy rémlene, neki nem ez az első komolyabb sérülése
kényszerből,bizonyította is,hogy kevésblupatrik írta: Hát ha Tello eljutott oda...
Hát ha Tello eljutott oda...daffy írta:ezzel a játékkal nem fog eljutni az első csapatig,hogy meglássuk engedik-e neki a cseleket. akkor fog talán eljutni,ha már most megtiltják neki.blupatrik írta:Alexis Sánchez meccseit látta valaki,vagy legalább felvételek a Udineseből,hogy hány cselt csinált?Ronaldohoz hasonlítgatták már-már a cselei miatt,itt pedig teljesen le van szabályozva.Valószínű ha annyira orbitális hibákat vétene folyamatosan vagy meg lenne neki tiltva nem cselezgetne...Nem lehet mindenkiből egy robotot csinálni, egy passzgépet, legalább ő igazi egyéniség,és 18 éves...Majd meglátjuk 20-21 évesen az első csapatnál mennyi cselt enged neki Tito mester.
ezzel a játékkal nem fog eljutni az első csapatig,hogy meglássuk engedik-e neki a cseleket. akkor fog talán eljutni,ha már most megtiltják neki.blupatrik írta:Alexis Sánchez meccseit látta valaki,vagy legalább felvételek a Udineseből,hogy hány cselt csinált?Ronaldohoz hasonlítgatták már-már a cselei miatt,itt pedig teljesen le van szabályozva.Valószínű ha annyira orbitális hibákat vétene folyamatosan vagy meg lenne neki tiltva nem cselezgetne...Nem lehet mindenkiből egy robotot csinálni, egy passzgépet, legalább ő igazi egyéniség,és 18 éves...Majd meglátjuk 20-21 évesen az első csapatnál mennyi cselt enged neki Tito mester.
Engem éppen ellenkezőleg, kifejezetten mérges voltam rá, ezen a meccsen valóban meglehetősen önző volt. Háromból két szituációban a rossz megoldást választotta, a gólja meg nem igényelt nagy erőfeszítést. Persze ez csak egy meccs volt, messzemenő következtetéseket nem lehet levonni belőle.sura írta:Engem tegnap a B-ből igazán csak Deulofeu győzött meg.