Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fb-on van egy focimánia hírportál! ott!:)fanbarca írta:Én ezt a hírt sehol sem találom.Castiel írta:közben hivatalos lett: Oscar&Hulk a Chelsea-hez igazolt! erős lesz a címvédő az biztos jól igazolnak!Hol olvastad?
Ez mekkora kretén,amikor a mi címerünket csókolgatta akkor azt se tudta hogy Párizs hol van.Stalkyard írta:„Nagy lépés ez a karrieremben, egy újabb álmom vált valóra"
Na ki nem találjátok, hogy kinek a száját hagyták el ezek a szavak.![]()
Segítek: magas, tahó, és Ibrahimovicnak hívják
Azért mert a vezetőség,mindenáron 1 embert akar két posztra hozni. A Sakho féle játékosok biztosan olcsóbbak lennének, csak eddig nagy mozgás nem történt az irányuk felé a vezetőség részéről.Legalábbis nem nagyon írnak róla.csababarca írta:Richards-t szóbahozták a reallal. Nálunk miért nem merülnek fel ilyen nevek,még pletyka szintjén sem? Martinez folyik mindenhonnan,pedig simán lehetne tehetséges hátvédet találni. Sakho is pl.
Remélem nem igazol oda,mert mondhatni az egyetlen angol játékos akit bírok.
Távol áll az efajta képmutatástól!Barca_10 írta:Amúgy már várom tőle a szokásos mezcsókolgatást, és a "PSG álmaim klubja nyilatkozatot"..
Bizony, kíváncsian várom, kiket visznek helyettük, egy nagyon gólérzékeny csatár elférne oda, meg a védelembe is egy magabiztos csóka.Erxy írta:Hivatalos: Ibra is a PSG-é. Raiola és Leonardo erősítette meg.
Kíváncsian várom, kivel próbálják majd pótolni őket.Tevez és Dzeko neve felmerült, ahogy Kolarové is.
Erről szépen lemaradtam, pedig egy ideig követtem őket... Vegyük meg.Bob_Marley írta:Sakho össze balhézott az edzővel, már tavasszal sem nagyon játszott.Alex-Bisevac volt középen a kezdő idáig.
Sakho össze balhézott az edzővel, már tavasszal sem nagyon játszott.Alex-Bisevac volt középen a kezdő idáig.Messa írta:De akkor mi lesz Sakhoval aki csk, és szvsz az egyik legjobb francia középhátvéd? Alexnél szerintem jobb playa.sjay írta:két brazil középen (Alex - T. Silva)
De akkor mi lesz Sakhoval aki csk, és szvsz az egyik legjobb francia középhátvéd? Alexnél szerintem jobb playa.sjay írta:két brazil középen (Alex - T. Silva)
meg lavezzi si odaigazolt úgy tudom, persze nem biztos , de úgy rémlik. City nem iagzolt senkit? fura.sjay írta:Idén bezsebeli a PSG a francia bajnoki címet, a BL-ben viszont nem lesz sanszuk, csak úgy mint tavaly a Citynek. Kipottyannak szerintem , még mielőtt összeszoknának. Érdekes kis csapat lesz ez, erősödött a védelem, a két brazil középen (Alex - T. Silva) a támadósorban Ibra , szélen meg ott van Menez , középpályán meg többek között Pastore.
Kíváncsi leszek a párizsiak produktumára.
Ezt olvastam én is, de elvileg már elutasított egy ajánlatot a Juve azonnal. Most egyébként még Balzaretti neve merült fel a PSG-nél, szerintem el is férne oda ő, hiába van ott Maxwell. Bár szerintem nekik továbbra is egy épkézláb jobb bekk kéne.S.Agüero írta:Állítólag most a PSG a Juvéból Vidalt akarja megszerezni.