Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt olvastam én is, de elvileg már elutasított egy ajánlatot a Juve azonnal. Most egyébként még Balzaretti neve merült fel a PSG-nél, szerintem el is férne oda ő, hiába van ott Maxwell. Bár szerintem nekik továbbra is egy épkézláb jobb bekk kéne.S.Agüero írta:Állítólag most a PSG a Juvéból Vidalt akarja megszerezni.
Írta is a könyvében erről.Castiel írta:Észrevettétek Zlatan, és Maxwell pályafutását?
Ajax->Inter->Barca->Psg mindenhova párban mennek...vagy legalábbis rövid időn belül ugyan oda...
Zlatannak volt egy éves kitérője Milánóban
A Barcát azért ne hagyd ki.Castiel írta:Észrevettétek Zlatan, és Maxwell pályafutását?
Ajax->Inter->Psg mindenhova párban mennek...vagy legalábbis rövid időn belül ugyan oda...
Zlatannak volt egy éves kitérője Milánóban
Ha érkezett volna TS, inkább a többieknek kellett volna magukat kapkodniuk.matador írta:Itt a lényeg.
Egy sztár kezdő akar lenni. Akinek olyan ambíciói vannak, hogy kiemelkedő legyen, az nem fogadja el azt, hogy esetleg pár év múlva stabil kezdő lehet, addig 3. vagy 4. számú opció.
Ezért is tartom hülyeségnek ezt az itt folyó, "padra kell egy világklasszis védő" dolgot. Világklasszis NEM AKAR PADRA jönni. Egy Barcában sem. Ha tudja, hogy Piqué, Puyol mindenképpen, Mascherano talán előtte lenne a sorban, akkor egyetlen kiemelkedő képességű védő se fog a Barcához jönni. Többre becsüli a játéklehetőséget, minthogy perememberként nyerjen valamit. Mégis melyik csapatnál van a padon klasszis középhátvéd stabilan? Esetleg beugróként? Lényegében sehol, vagy ha van, egyből távozni akar.
Persze van pár ilyen, aki ezt vállalja ilyen-olyan okok miatt vállalja a padozást, de tényleg csak 1-2 ilyen van. Az említettek közt pedig egy se.
Itt a lényeg.daffy írta:feltétel nélküli alapkezdő,betegre keresi magát.
a barcában gondolom több címet nyerhet,de egyelőre nem lenne fix helye a kezdőben és pénzügyileg(ha számít ezen a szinten pár millió) is jobban jár. emellett van ismerős arc is a csapatnál
én részben megértem silvát is(részben!)Hama írta:Azért valamennyire tehet róla.Tehetett volna lépéseket arra hogy ide kerüljön volt már példa ilyenre, lehet tényleg nem akart annyira jönni.Abban viszont igazad van hogy a klubja nyilván annak akarja eladni aki többet fizet érte és erről ő nem tehet.
Ha tényleg elfogult vagyok akkor azt légy szíves nézd el nekem
De én ezt így gondolom.
nem tűnik,az.Hama írta:Én nem tudom megérteni hogy hogy lehet a PSG-be igazolni ha az embert a Barca is hívja...![]()
Nyilván több pénzt keres ott de akkor is.
Biztos elfogultságnak tűnik de jelenleg ez a csapat a klubfutball csúcsa mondhat akárki akármit.
Szakmailag persze pénzügyileg úgy tűnik nem.
Miért 3 éve mennyibe került? Egy év alatt annyit esett az ára? Nem. Csak mi szokás szerint ismét hatalmas üzletet kötöttünk.Sanama írta:
2éve is ennyibe került, akkor most mennyibe kéne kerülnie? 60?
2éve is ennyibe került, akkor most mennyibe kéne kerülnie? 60?S.Agüero írta:Akkor így értelemszerűen 23 millióért megy "csak" Ibra? Elég kevés érte, sztem.ab1daL írta:Minden idők legdrágább védője lett így, 42 millió euró az átigazolási összeg. Párizsban biztos népünnepély tör ki, pláne ha megy a svéd is..Jól jártak velük.
Jó kis sörmeccsünk lesz velük.