Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem értem mi a problémád , 15m körül simán de lehet hozni őketgeridoss írta:Emberek, térjetek már észhez, jézusom... Kiket írkáltok ide? Minek vegyünk ilyen számunkra hasztalan játékosokat... Fiatal védő tehetségeket, mikor tele van a La Masia védőkkel... Komolyan nem is fogom olvasni a topikot, mert csak rosszul leszek a nevektől...
Ez a Barcelona, nem a Hercules, hogy egy középszerű játékos szóba kerülhet igazolásként...
Tasci helyett már akkor inkább legyen Musacchio vagy Dedé.Ők is visszonylag olcsók, és sztem sokkal tehetségesebbek mint a török-német.Gareth Tello írta: Cabaye + egy kevésbé allstar középhátvéd. Tascit én nem igazán láttam eddig játszani, nem nézek Bundesligát, de nem lehet olyan rossz játékos, az alapján, amiket írnak róla.
A transfermarkt szerint 11 millió eurót ér, ez simán beleférne a költségvetésbe (15+11=26), és még maradhatna Adriano is.
Csak éppen Tello-ért jó esetben is kapnánk 2 millát, míg Ibi-ért akár 8-9-et.nagyatyesz írta: Elől viszont érdekes, hogy felvetődött Affelay eladása. Itt a Barcában sok mindent még nem tudott letenni az asztalra, de nem rossz játékos ő. Itt nálam a kezdő a Villa, Messi, Sanchez hármas, Pedro egy tuti csereember, míg nekem tavaly Cuenca jobban tetszett, és jobban beleillik a Barcába, mint Tello. Én őt adnám el, vagy adnám kölcsön, nem Ibit.
A Hummels-Cabaye kettős is beleférhet (bár az már az álom kategóriába tartozna), ha eladnánk Afellayt és/vagy Adrianót.Attika 25 írta: Én is ugynaerre gondoltam, szerintem erősen benne is van a pakliban. Jönni fog egy vkp az tuti (Cabaye, Romeu vagy Cabaye) kb. 10-15 milla értékben, a maradékból meg hozunk egy védőt aki nem lesz alapember de arra jó lehet, hogy ha esetleg Puyol kiesik (sajnos erre jó esély van), Pique-nek megint megint feláll a farka Shakira-ra pár hétre akkor tud segiteni a csapaton, többet hozzá tud tenni a játékhoz, mint a fiatalok, mert esetleg van tapasztala....... Ilyen játékos lehet Tasci.
Nem kell lehurrogni, mert khv. poszton [auto_cenzúra] rosszul állunk, az sokkal égetöbb lenne, mint a vkp. Van 3 emberünk 2 posztra és 60 meccsre, ez kb. vicc (a Muniesa-ra meg Barta-ra nem lehet alapozni), kell egy jó képességű, tapasztalt védő, aki nyilván a világot nem fogja megváltani, de képes egy viszonylag jó teljesitményre. A Real-nál pl. Arbeloa ilyen, nem sztár, nem is nyújt kimagaslót, de stabilan hoz egy jó átlagot, amivel még alapember is lett (igaz minden évben keresgélnek a posztjára). Nálunk nem kell, hogy alapember legyen, csak legyen megbizható és egy pici ügyesség, tökösség párosuljon mellé.
Ilyen szempontból Lúció tökéletes lett volna... Ingyen lett volna, rutint mondanom sem kell. A kora miatt meg a fiatalok is túlléphettek volna rajta egy bizonyos idő után. Egy olcsó rutinos rókára gondoltam (vagy Hummelsre).Attika 25 írta: Én is ugynaerre gondoltam, szerintem erősen benne is van a pakliban. Jönni fog egy vkp az tuti (Cabaye, Romeu vagy Cabaye) kb. 10-15 milla értékben, a maradékból meg hozunk egy védőt aki nem lesz alapember de arra jó lehet, hogy ha esetleg Puyol kiesik (sajnos erre jó esély van), Pique-nek megint megint feláll a farka Shakira-ra pár hétre akkor tud segiteni a csapaton, többet hozzá tud tenni a játékhoz, mint a fiatalok, mert esetleg van tapasztala....... Ilyen játékos lehet Tasci.
Nem kell lehurrogni, mert khv. poszton [auto_cenzúra] rosszul állunk, az sokkal égetöbb lenne, mint a vkp. Van 3 emberünk 2 posztra és 60 meccsre, ez kb. vicc (a Muniesa-ra meg Barta-ra nem lehet alapozni), kell egy jó képességű, tapasztalt védő, aki nyilván a világot nem fogja megváltani, de képes egy viszonylag jó teljesitményre. A Real-nál pl. Arbeloa ilyen, nem sztár, nem is nyújt kimagaslót, de stabilan hoz egy jó átlagot, amivel még alapember is lett (igaz minden évben keresgélnek a posztjára). Nálunk nem kell, hogy alapember legyen, csak legyen megbizható és egy pici ügyesség, tökösség párosuljon mellé.
Én is ugynaerre gondoltam, szerintem erősen benne is van a pakliban. Jönni fog egy vkp az tuti (Cabaye, Romeu vagy Cabaye) kb. 10-15 milla értékben, a maradékból meg hozunk egy védőt aki nem lesz alapember de arra jó lehet, hogy ha esetleg Puyol kiesik (sajnos erre jó esély van), Pique-nek megint megint feláll a farka Shakira-ra pár hétre akkor tud segiteni a csapaton, többet hozzá tud tenni a játékhoz, mint a fiatalok, mert esetleg van tapasztala....... Ilyen játékos lehet Tasci.S.Agüero írta:Találni kell egy VKP-t. Romeunak örülnék tán a legjobban. De nekem megfelelne a M'Vila/Cabaye/Capone hármas egyike is.
Az is elképzelhető, h veszünk egy ilyen csere szintű KH-t.
![]()
Ez új, erről nem olvastam még. Köszi az infót!kurdt írta:Így volt, de végül maradt Bielsa, így minden bizonnyal marad Martinez is.
Így volt, de végül maradt Bielsa, így minden bizonnyal marad Martinez is. T. Silva meg ment a PSG-be, innentől pedig nem tudom, hogy ki jelenthetne minőségi erősítést...Rajmó írta: úgy tudom, hogy Bielsa már több mint egy hete nincs a bilbaonál. szóval szerintem nem miatta marad, hanem mert szereti a csapatát, lehet úgy van vele, hogy még egy szezont lehúz ott és utána megy el valahova. reményeink szerint a barcát választja
úgy tudom, hogy Bielsa már több mint egy hete nincs a bilbaonál. szóval szerintem nem miatta marad, hanem mert szereti a csapatát, lehet úgy van vele, hogy még egy szezont lehúz ott és utána megy el valahova. reményeink szerint a barcát választjaLego írta:Sajnos várható volt, hogy Martínez marad...valszeg Bielsa miatt...
ezt most nem értem... milyen mellékelt ábra?kurdt írta:Én is gondoltam már erre, de a mellékelt ábra egyelőre nem ezt igazolja...Sanama írta: ez a pénz dolog...tavaly is elmondtam, hogy ez csak kamu. ha azt mondjuk nincs pénzünk igazolni, könnyebb tárgyalni.
Egyetértek!Castiel írta:De Oriol hazahozatala lenne a legjobb.
Én is gondoltam már erre, de a mellékelt ábra egyelőre nem ezt igazolja...Sanama írta: ez a pénz dolog...tavaly is elmondtam, hogy ez csak kamu. ha azt mondjuk nincs pénzünk igazolni, könnyebb tárgyalni.
nincs. a Milan évente fizet x összeget Ibráért, ez szerződésben le van írva, ezen meg nem nagyon lehet változtatni szerintemkurdt írta:Az jutott eszembe, hogy ha a Milan most eladja Silvát és Ibrahimovićot a PSG-nek 65-ért, akkor igazán kiperkálhatnák azt a 24-et Ibráért (vagy amennyit még nem fizettek ki ebből) és azt hozzá lehetne csapni ahhoz a 26-hoz, ami most rendelkezésre áll. És mindjárt több lehetőség lenne igazolni...
Mit gondoltok, ez hülyeség vagy van benne ráció?