kristop írta:...
nagyon jókat írtál, öröm volt olvasni!
talán az inter sztárok "kezelhetetlensége" azért nem jellemző a barcára, mert amíg milanoban zsoldosokból áll a brigád, addig nálunk a csapat zömét, a magot hazai gyerekek adják, akik sohasem fognak úgy hozzáállni a klubjukhoz, mint egy olyan zsugás, aki csak pénzt keresni jár oda, hiába törölgeti az összes nagylóvés sztár az első góljánál a mezen levő címerbe az orrát.
majlandban egyébként eléggé együtt mozog a két brigád (inter, milan). sztem nem véletlenül álltak neki mindketten nagyformátumú le- és újjáépítésbe, még az is lehet, h megdumálták, h merre, hány méter

az internél stramaccioni nagyon jó arc, van szeme a dolgokhoz és kiválóan bánik a fiatalokkal. ezt bizonyította az ASRben is, ahol két bajnokság is leesett neki még anno a kicsikkel és az 'úttörőkkel', és az inter fiatalokkal elhozta a korosztályos bl-vázát. látszik, h nem a nevekre mentek rá, hanem konkrét elképzelései vannak az edzőnek, ehhez hozatott embereket. kérdés, h mekkora lesz a türelem az edző felé, ha mondjuk nem fog az elejétől kezdve 100on pörögni a bugi... a milannál sztem nem annyira egyértelmű, h oda fognak érni, nem látok akkora fantáziát sem allegriben, sem a brigádban, pláne, ha most elmegy az állat ibrahimovics, aki ilyen vagy olyan, de bármikor, bármit el tud dönteni és három embert visz folyamatosan az ellenféltől. cassano meg tegnap volt 30 éves... bakker, arra a gyerekre még onnan emlékszem, amikor felhozták Bariból Romába... mondjuk már akkor sem volt kis arca volt és nem is ok nélkül
a púposokkal nem tudom mi lesz, egy rejtély számomra az előző szezonjuk is, fogalmam sincs, h meddig érnek el idén mondjuk a nemzetközi vízeken...
a lazioval, a napolival akármi is lehet, sötét ló mindkettő.
és a Roma. Zdenek Zemannak nagyon örülök, a bajnoki cím óta ez volt a legnagyobb lépés az ASR életében! én még a foggiánál figyeltem fel Zemanra, ők is állat meccseket játszottak, vízilabda eredményekkel

aztán elfogyott a lóvé, az öreg lekoccolt, a brigád szétesett. némi laziozás után jött a Romába és örökre beírta magát az emberek szívébe. nem véletlen, h azóta is, amikor szóba kerül egy-egy új edző, a szurkolóknál mindig is egyértelműen Zeman volt a befutó, de sajnos fostak a döntéshozók az odahozatalától. volt egy beszólása még a 90es években, amikor felemlegette, h nem biztos, h az alpesi jó levegőtől lett gladiátor egy-két púpos versenyző, ezzel el is vágta magát évekre a FIGCnél és a gyökér szekértolóiknál... nem tudom, mi változott meg, nem tudom hogyan lehetett végülis az Öreg az edző, de ezzel sztem egy új korszak nyílik a brigád életében. igen, nagyon kemények az edzések, a capitanoról én is láttam olyan képet, amikor egy "fatörzzsel" a nyakában éppen a homlokán veszi a levegőt, de nem is neki kell a 36 évével elsőnek lenni az edzéseken, arra ott vannak a fiatalabb gyerekek. egy biztos, a kondival nem lesz baj, a motiváltsággal sem, remélem, a zsugások tudásban is felnőnek a feladathoz.
idén akár oda is érhetünk!