miihii írta:Itt a 'sőt' szócska mit takar?Több,mint fórumer,azaz esetleg staff tag?Mert akkor ahogy látom,Drigo pár szaván kívül én véleményeztem a dolgot,tehát rám célzol netalántán?Ebben az esetben kíváncsi lennék,h mivel üldöztem el szted a régieket. (Írd meg nyugodtan,be tudom fogadni a negatív kritikát,ha megfelelően van tálalva

) Amennyiben nem így értetted,bocsesz,de így is lehet belőle következtetni.
Ja, nem. Igen értem, nem egyértelmű, hogy mire gondoltam. A 'sőt'-tel inkább arra akartam utalni, hogy megbecsült, már-már félisten (természetesen túlzás), akinek jobban adnak a szavára, valami ilyesmi. Én igyekeztem úgy fogalmazni, hogy senkire se utaljak, mert természetesen vannak, akik bökik az én csőrömet, én is bizonyára bököm néhányatokét, de egymásnak eső savazással pont, hogy tovább süllyedne a színvonal.
Bob_Marley írta:Mellesleg jelwaz hsz-ből kicsit arra asszociálok hogy milyen jogon jövünk mi ahhoz hogy "ítéletet" mondjunk egy forumtárs felett, ítéletet úgy értem hogy lebutázzuk vagy éppenséggel mi védjük.
Valami ilyesmi, de nem fogalmaznék ilyen fellengzősen (a magam részéről). Én úgy látom, hogy sokan úgy osztanak itt, mintha tökéletesek lennének. Vagy éppenséggel a hibájukat olyan "menő" hibának állítják be. Hogy ők egyenesen kimondják, szókimondóan, mert ami a szívén az a száján, hogy ők egy csomó mindent le..arnak stb. Van egy-két ilyen dolog. És nem azt mondom, van úgy, hogy ez az út. Na de mindig? Ezt gondolni éppen olyan gyerekes dolog, mint, amiket Kash is csinál (bocs Kash, hogy mindig felhozlak, majd igyekszem kikerülni ezeket a példákat), csak Kash még mindig tényleg gyerek. Persze a szabályok ettől még ugyanúgy vonatkoznak rá, csak hát ha egy kölyök nem tartja be a szabályokat, azon nem ütközünk meg annyira.
ozsimiki írta:Kashról:
Szerintem ez most itt felesleges volt adminisztrátorként. Szerintem kicsit csúnyán elment a vita abba az irányba, hogy Kash miatt romlott a színvonal, néhányan meg megvédtük. Ez nem azt jelenti, hogy nem vét a szabályok ellen, vagy, hogy mindig értelmes, tartalmas hozzászólásokat ír. És igazad van, ha vét kapja meg a jogos büntetését, én nem a kivételező hozzáállást támogatom vele szemben, de úgy érzem a negatív megkülönböztetés veszélye fennáll. Nem azért, mert a modik olyanok lennének, hanem rájuk nehezedik egy csoportnyomás (mivel már sokan leírták Kasht). Én csak ezért védtem be.