Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocs h nem írtam le én is 160adjára, hogy hummels meg t.silva milyen atom lenne...eleve valószínűtlen volt a kérdésed, 26 millióért akarsz bevásárolni hosszútávon nem zsákbamacskát. az meg kb. csak silva lenne, őt meg nem kapjuk meg ennyiért, pont.Attika 25 írta:Kb. erre számitottam.Zozzy 5 írta:
Vanczák Vilmos
Én is bírom, de esélytelennek tartom, hogy idén eligazolna Dortmundból. Jól megvan ő most ott, talán 1-2 év múlva, ha a Bayern újra átveszi a vezetést, és már nem járnak a fellegekben.geridoss írta: Hummels meg egy álmom lenne, nagyon megszerettem a játékát, de sajnos nem sok esélyt látok rá :/
Pedig ott van a keretünkben az egyik legjobb "leütközöm az ellenfelet és tapadok rá mint egy pitbull" játékos.Erxy írta:nem az a leütközöm az ellenfelet típusú vkp
Azt tudom, meg a mezekből is sok bejönne gondolom, de 50 millió euró egy játékosért, eddig ez nem volt jellemző Rosellre. Attól, hogy ő szereti Neymart, Tito pl. nem biztos, hogy vele képzeli el a jövőt. Majd meglátjuk, mi lesz. Ha jön, remélem nem 50-ért..messideco írta:Neymar leigazolása marketingfogás lenne. Megtízszereződne a divatszurkolók száma...
láttam pár newcastle meccsen, na meg az eb-n.Cabaye (26 éves) állítólag készülünk tenni egy 10M eurós ajánlatot a Newcastlenek érte
ezzel egyetértek, és félek, hogy ha nem ésszel csinálják, a saját kutyánk fog megharapni minket.messideco írta:Ez igaz, nem kellene ismét Cuencaval/Telloval nekivágni a kupatavasznak, de persze ez egyéni vélemény...
így van rengeteg pénz, de szerintem ez m1 lejjebb...ha nem akkor valóban nem kell megszerezni őt. kérdés: mit szeretne maga a játékos! Ugy mind Cesc, Mind Masch jönni akart, s tettek is ezért rendesen. Ha Martínez jönni akar, akkor 20 körül meg lehetne szerezni(+Mino játékjoga)Initom írta:de inkább ők és a hagyományok, mint egy 40(+ ezek szerint 7 millió adó)-s játékos.
igen a címek számítanak,de az rengeteg pénz. más normális alternatívát meg nem látok. nem hiszem hogy van még egy fiatal (spanyol) aki jó középhátvéd valamint szűrő poszton is.
de inkább ők és a hagyományok, mint egy 40(+ ezek szerint 7 millió adó)-s játékos.Castiel írta:Én a Bl cimről álmodom(megint) meg a bajnoki címről, meg a kupáról!Initom írta: ...ott van Dos Santos és Sergi Roberto is...ha senki sem jön,akkor sem dőlök a kardomba. Ha választani kell akkor leginkább Javi Martinez de maximum 25-30 ért... [/size]
és ha olyan kiélezett lesz a szezon mint tavaly volt (és bevállalom a véleményt, hogy olyan kiélezett lesz) akkor bármilyen tehetségesek is a fiataljaink, nem fogják bírni a mentális tehert
Én a Bl cimről álmodom(megint) meg a bajnoki címről, meg a kupáról!Initom írta: ...ott van Dos Santos és Sergi Roberto is...ha senki sem jön,akkor sem dőlök a kardomba. Ha választani kell akkor leginkább Javi Martinez de maximum 25-30 ért... [/size]
mondjuk a kiszemelt személyek jók, csak az árakkal lehetne még alkudozni...Hama írta:Javi Martine ennyire jó futballista lenne, hogy közel 50 millióba kerülne?Szerintem ez erős túlzás...
Ha meg is vásárolja a Barca biztos vagyok benne hogy olcsóbban.Egyrészt mert nincs ennyi pénzük másrészt meg nem hülyék bizonyították már az elmúlt években hogy jó igazolás politikájuk van.
Hummels, T. Silva.Attika 25 írta:Kb. erre számitottam.Zozzy 5 írta:
Vanczák Vilmos