Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még a 23-at sem töltötte be, az utóbbi pár szezonban kb. többet volt sérült, mint egészséges...Varatrix írta:Közel nem lett akkora csodagyerek mint amilyennek tűnt.
sztem nem is nagyon fognak igazolni. 3. hely ezzel a kerettel is meglehet, a 2 nagyot meg usem tudják megszorítani.Gareth Tello írta:Bármilyen hihetetlen, eddig senkit sem igazoltak, csak két játékosuk érkezett vissza a csapathoz kölcsönből: Xavi Torres és Apoño.Chino írta:Nem nagyon hallottam, hogy a Malaga belekezdett volna már az erősítésbe. Tud valaki vmit arról, mit terveznek?
Közel nem lett akkora csodagyerek mint amilyennek tűnt.Initom írta:miért? eladnám én is.messideco írta:A Milan Patot is eladta volna a télen. Ennél idiótább vezetést még nem láttam...
azért minek , hogy egy szezonba 10 meccsen játszon,s ha kapnak érte 20-30 misit ,gondolkodás nélkül elengednék.
miért? eladnám én is.messideco írta:A Milan Patot is eladta volna a télen. Ennél idiótább vezetést még nem láttam...
Ezt igazából én sem értem. Ebből a PSG-ből ezért a két játékosért ki lehetne szedni 80-85 milliót is.barca99 írta:
A Milant viszont nem értem, ha ez igaz. 50 millióért nem engedték TS-t, most 65-ért mehet a két legnagyobb sztárjuk. 15 milliónál meg jóval többet ér Ibra azzal, ahogy szinte egyedül bedarálja a kiscsapatokat.
Bármilyen hihetetlen, eddig senkit sem igazoltak, csak két játékosuk érkezett vissza a csapathoz kölcsönből: Xavi Torres és Apoño.Chino írta:Nem nagyon hallottam, hogy a Malaga belekezdett volna már az erősítésbe. Tud valaki vmit arról, mit terveznek?
am Ibráért még lógnak nekünk 2x8 millió €val, nem? szal akkor 50ért eladták Silvát a PSG-nekBob_Marley írta:Sky Italia says PSG have reached an agreement with Milan for Thiago Silva and Ibrahimovic.
Reports just in that AC Milan have ACCEPTED the offer of €65 million for Zlatan Ibrahimovic and Thiago Silva.
If Ibrahimovic joins PSG, he will earn €13M per year - making him the second highest paid player in the world behind Eto'o who earns €17.5M
Lehet hápog, de a twitter mindenesetre "megőrült"
Egyes információk szerint Silva azért is lehetetlen, mert Messi után a második legjobban fizetett játékos akarna itt lenni. Persze lehet, hogy ez csak taktika, ezzel jelezve, hogy ide sem akar igazából jönni.kurdt írta:Ezt már máshol is olvastam, és ha ez igaz, akkor azért Thiago Silvánál be lehetne próbálkozni mégegyszer (főleg, hogy én már olyat is olvastam, hogy neki soha esze ágában nem volt Párizsba igazolni, de ki tudja). Javi Martinez ugye állítólag az adó miatt 47 milla lenne. De tegyük fel, hogy mondjuk megalkuszunk a Bilbaoval valahol 30 milla körül. Én akkor is inkább Silvát hoznám negyvenért...
Na, azért szerintem Diego szerintem tényleg csak alig jobb a Bundesliga-brazil szintnél (tudod, Zé Roberto, Marcelinho, Paulo Sergio, Luiz Gustavo, Ailton, Naldo, Dede, Everton, stb...). Fölötte mondjuk kb. csak Élber volt (meg Lucio), őt mindig is imádtam.sjay írta: Na igenA Juve legutóbb így cseszte el Diego karrierjét is, bár Ő azt hiszem többet játszott, viszont a kis brazil is csak a helyét kereste.
Na igenkurdt írta:
Nevetséges. Elia az egyik (ha nem a) legjobb szélső, akit az utóbbi években láttam...
Én is csíptem, már az előtt is, hogy hozzánk igazolt volna. Viszont valami oka mégis volt, hogy a Mester nem játszatta. (és azért bajnoki cím szerintem őt igazolja...)kurdt írta:Nevetséges. Elia az egyik (ha nem a) legjobb szélső, akit az utóbbi években láttam...
Abszolút egyet értek!!!!!kurdt írta:
Nevetséges. Elia az egyik (ha nem a) legjobb szélső, akit az utóbbi években láttam...
nem tudom, nem követtem figyelemmel az intert...nem a szívem csücskeisjay írta:Asszem' az utóbbi fél évet is az Interben töltötte, valószínűleg kölcsönben. Jól tudom srácok?Initom írta: Fredy Guarín :arrow: Inter 11.000.000 €mekkora igazolás :O
![]()
Mellesleg okosan erősít a Milan és az Inter is, de főleg a Juve. Jövőre arra leszek kíváncsi, mennyire lesz versenyképes a Roma a bajnokságban, valamint a Napoli hogyan erősít nyáron.
Az angol csapatok is szépen erősödnek, jelenleg ugye a Tottenham a legaktívabb, hisz igazoltak valami skandináv gyereket, Verthongent is, na meg Villas Boas is ott kötött ki. Kiélezett bajnokság lesz, hisz a United is tovább épül.
A spanyolokról egyenlőre még nem tudok nyilatkozni.