Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nevetséges. Elia az egyik (ha nem a) legjobb szélső, akit az utóbbi években láttam...L.Messi 10 írta:5 meccsen lépett pályára, az 5.en is csak azért, hogy ne váljon ingyen igazolhatóvá.Tdavid írta:A Juventusos kalandba nagyon belebukott Elia.Játszott kb. 4 meccsen?!
Asszem' az utóbbi fél évet is az Interben töltötte, valószínűleg kölcsönben. Jól tudom srácok?Initom írta: Fredy Guarín :arrow: Inter 11.000.000 €mekkora igazolás :O
5 meccsen lépett pályára, az 5.en is csak azért, hogy ne váljon ingyen igazolhatóvá.Tdavid írta:A Juventusos kalandba nagyon belebukott Elia.Játszott kb. 4 meccsen?!
A Juventusos kalandba nagyon belebukott Elia.Játszott kb. 4 meccsen?!ab1daL írta:Eljero Elia
JuventusWerder Bremen
JaAzért adta őt el... Mr. Green
De biztos sok volt a viszki SAF-nak.
Azért adta őt el...Kash írta: SAF a 2011-es BL döntő előtt dicsérte nagyon Park-ot, és az egyik legjobb Támadó-középpályásnak tartotta...Nos, én is.
Jöhetett volna a Barca-ba vagy az Arsenal-ba is, sajnos jó igazolás a Spurs-től.lui1698 írta:VertonghenTottenham
Egyébként Henriquével és Keirrisonnal mi is van most? Azt tudom, hogy hol töltötték ezt a szezont, de ők még a Barca játékosai vagy pedig már nem? Kicsit sajnálom, hogy semmi lehetőséget nem kaptak itt. Lehet, hogy megérdemelték volna, ha már egyszer leigazolták őket. Nem lehet tudni persze, hogy megütnék-e a szintet, de ki tudja.sjd írta: Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Attól nem fog se Neymar, se senki jobban beválni ebben a csapatban, hogy valahol máshol játszik 1 évet. Ha a srác a Barcába teremtetett, akkor kár kölcsönadni, ha meg nem, akkor e nélkül is bukta.
SAF a 2011-es BL döntő előtt dicsérte nagyon Park-ot, és az egyik legjobb Támadó-középpályásnak tartotta...Nos, én is.Miért, mit mondott SAF?
Nálam az "egyik legjobb" az kb. top10-et jelent, Park ennek a közelében nem volt/nincs/nem is lesz. Alázatos, kihajtja a belét meg minden, de semmi több.
Miért, mit mondott SAF?Kash írta: Szóval akkor Ferguson hazudik?
Pique a Manchesternél gyakorlatilag nem is játszott, ez a két ember meg rendszeresen játszva a brazil bajnokságból nem lóg ki pozitív irányban...Messa írta:Tegyük hozzá, nem tudjuk hogy bejött-e. Egyik sem játszott itt egyetlen egy darab tétmeccset sem. Sem a kölcsönadás előtt, sem után. És oké hogy a kölcsönadott csapatoknál sem alkottak kiemelkedőt, nem tudjuk hogy itt mit alkottak volna. Piqué sem volt nagyágyú a MU-nál például.sjd írta:Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Ha minden igaz akkor mindkét játékos esetében csak 50%-os tulajdonos a Juve,szóval ez nem mérvadó összeg.sjd írta:Most nézem mit művel az Udinese, hát el is mehetnek a tudjuk hova....
Asamoah és Isla 9milliót ér csak nekik (most meg úgy néz ki Handanovicot passzolják el 11 milláért), de Sanchez persze 26-ba került....
Tegyük hozzá, nem tudjuk hogy bejött-e. Egyik sem játszott itt egyetlen egy darab tétmeccset sem. Sem a kölcsönadás előtt, sem után. És oké hogy a kölcsönadott csapatoknál sem alkottak kiemelkedőt, nem tudjuk hogy itt mit alkottak volna. Piqué sem volt nagyágyú a MU-nál például.sjd írta:Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?BritishKnight írta: Én megcsinálnám,hogy megveszem és egy évre kölcsönadom valamelyik középcsapatnak.