socio66 írta:ferninho írta:
na, ezzel most teljesen egyetértek.
valóban áll a párhuzam, a két ember éppen ugyanannyira buta és tájékozatlan, és mindketten éppen ugyanannyira nem tudják ezt felmérni.
de nem megyek bele a vitába, mert látom megint vannak akik álomvilágban élnek, segítsünk a 'szegénynek', támogassuk, neveljük...hát persze.
az erkölcs álszent bajnokaival fölösleges vitatkozni.
Na akkor erre azért reagálok

Először is a nem megyek bele a vitába részt emelem ki.
Amit most írtál ezzel "generálsz" egy vitát.Főleg az a hsz-d második felével.
Én úgy gondolom egy teljesen normális beszélgetés zajlott le arról vajon a fórum színvonala esett vagy nem stb.Kash szóba került mert ez azért olvasható volt többször egy megosztó személyiség, de vele kapcsolatban is még ha 2 különböző vélemény is alakult ki az emberek között attól függetlenül egyáltalán nem volt itt szó vitáról.
Második részt magamra veszem ha nem baj

Mint az erkölcs álszent bajnoka

Miután abszolút úgy gondolom ha gond van segítsünk.Én nem ismerem szitut amit felhoztatok a túloldalról, de ha a moderátorok úgy gondolják vétett a szabályok ellen cselekednek nekünk földi halandóknak semmilyen beleszólásunk nincsen.S tegnap már ecseteltük kevesebb butaság, vagy vitaindító írás esetleg bugyutaság érkezik Kashtől
Mellesleg jelwaz hsz-ből kicsit arra asszociálok hogy milyen jogon jövünk mi ahhoz hogy "ítéletet" mondjunk egy forumtárs felett, ítéletet úgy értem hogy lebutázzuk vagy éppenséggel mi védjük.
Most hirtelen ennyi, mert nem érek rá ebbe komolyabban belemenni most

De még ezzel kapcsolatban elég sok gondolatom van, s totál nem értem hogy miért "nyílt ki sokaknak a csipájuk" amivel nem is lenne baj ha valaki felszólal valami vagy valaki ellen, csak azért a kellő tisztelet legyen már meg (mellesleg tegnap pl erről is volt szó....)