Viszont szerintem az sem jó, hogy most esetleg ez előkerült hogy Kashnek vannak hülyeségei, kinek nem

De most "mindenkinek kinyílik a csipája" s elmondja hogy Kash "hülye".
(esküszöm próbálok leszokni az idézőjelekről, s nem célom a rébuszokban beszélés, csak nem ismerem eléggé a magyar nyelvet és szinonimákat
Miihiivel egyet értek teljesen abban, hogy természetesen kell mindkét oldalról egyfajta toleráns hozzáállás s úgy gondolom pl Kashnek azért bőven vannak olyan megnyilvánulásai mostanában ami pozitív.S ne abból ítéljük meg, hogy esetleg milyen volt régebben, hanem akármilyen is az a haladás, de ebből építkezzünk

Én hiszek benne, kevesebbe "galibát, gondot" fog okozni a jövőben. Jó gyerek ő

csak sokszor oktondi, de bízom benne meghálálja a bizalmat
messideco írta:Tőlem a filmklub topicban kapja a fejmosást
Csak az a baj, h sokan pártolják...
Fejmosás és fejmosás között lehet különbség.Az szerintem nem építő jellegű ha azt írod neki jobb lenne mindenkinek ha kilépnél.Miért????Az fejmosás lenne ha segítesz neki (értem hogy senki nem papagáj és minek elmondani 356szor ugyanazt de türelem

) és építően indítod el hogy könnyebben beilleszkedjen.
név nélkül mondok példát, volt olyan a fórum történetében aki jellemfejlődésen ment keresztül és mára beérett (na azért nem teljesen

) s hiszem hogy Kash se hülye gyerek, s egyfajta megnyugvás, s újabb csaapatépítő dolog lenne, ha pl elmondhatjuk 3 hónap múlva vagy 1 év múlva teljesen mindegy, hogy ez igen Kash ez a hozzászólásod remek meglátás, vagy Kash igen erre nem gondoltam jó hogy rávilágítottál a dologra s ezt köszönhetnénk annak, hogy sok segítő ember építő kritikákkal illette, s ő ezt befogadva "jó ember lett"