messideco írta:Összeállítottam egy kisebb listát regényekről, amelyeket minél hamarább el szeretnék olvasni:
Bulgakov: A Mester és Margarita
Tolkien: A hobbit (amíg kijön Dvd-n
)
Joseph Heller: A 22-es csapdája
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak
George R.R. Martin: Trónok harca
Stieg Larsson: A tetovált lány
William Paul Young: A viskó
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Valamelyiket olvastátok már? Vélemények?
Mester és Margarita: talán már írtam róla itt, mindenesetre azt leszámítva, hogy az 550 oldalból 250 felesleges, egy elképesztően jó könyv
Hobbit: ezt hogy nem olvastad idáig???

egyébként csak azt tudom mondani, hogy ha a Gyűrűk ura tetszett, ez is fog.
22-es csapdája: 10 oldalig bírtam, egyszerűen nem fogott meg
Galaxis útikalauz: nagy klasszikus, mindenképp olvasd el
Trónok harca: na ezt olvasom éppen most (ill. egész pontosan a Királyok csatáját, h értsem a sorozatot). Ha nem nézted, akkor valószínűleg egész poén, ha meg igen, akkor az első könyvet nem ajánlom, mert 95%-ban szóról-szóra megegyezik a képernyőn látottakkal.
Tetovált lány: itt is volt egy jó 200 felesleges oldal, amúgy ez is nagyon jó. A folytatásáról már nem mondanám el ugyanezt.
Viskó: ezt szigorúan csak arról olvasd el, ha érdekel a téma, és inkább ebből a szempontból értékelhető, mint irodalmi műként
Éhezők viadala: ezt nem nevezném különösebben irodalmi alkotásnak, egy izgi tiniregény. A filmet sem tudom maradéktalanul ajánlani helyette, de sztem inkább azt nézd meg.
A Sztalkerből meg nem is tudtam, hogy van könyv, megkíméltél 3 óra szenvedéstől, köszönöm
Ha befejeztem a Királyok csatáját, akkor valószínűleg egy Crichton-könyvnek esek neki, de a közeljövőben egy Vonnegut vagy Garcia Marqueztől a Száz év magány is befigyel.