Bob_Marley írta:... láthatóan összerántotta a csapatot, s talán ebből jött, hogy az újak felé egy fajta "taszítás van" Bár ez csak egy fajta alap tömegpszichózis elmélet nálam, s bízom benne nem így van
És ehhez kapcsolódóan Forcabarca8 gondolatát is valahol értem, s igazából abszolút jogos, hogy a tiszteletet adjuk meg, de jelen esetben úgy gondolom ez nem a hsz-k száma miatt kellene legyen.Pl Kash is volt oylan hogy nekem írta, nem akarok a nagy Bobbal leállni vitatkozni, amire írtam is hogy ha okos gondolata van valakinek vagy éppen oktalan teljesen mindegy kicsoda honnan jött hány hsz-e van.
Az első részhez: sztem nem így van. Azért,mert a csapatépítő tréningek és az egy húron pendülés összerázta a brigád egy részét,nem következik,h kitaszítanánk másokat.Legalábbis ennek a magnak a tagjait nem úgy ismertem meg,h ilyen kirekesztőek lennének,legalábbis a munkásságukból nem ez jön le. Plusz emlékeim szerint voltak újak is,akik becsapódtak az avás témákhoz és picit talán segített a beilleszkedésbe nekik is.
A másodikhoz: jogos

Persze,h vmilyen szinten a postok száma tekintélyt teremt,de ettől még nem lesz nagyobb igaza alapból senkinek akár egy 20 hsz-esnél és még csak okosabb sem lesz másoknál alanyi jogon (
lásd Ozsi példáját,csúcstartóként...

).
Mindazonáltal érdemesebb odafigyelni a komolyabb számmal rendelkezőkre,mert rutinosak és általuk kicsit jobban el lehet lesni a fórumozás mikéntjét.Ráadásul sejteti,h nem húsz perce szorít a klubnak,tehát talán nagyobb rálátása van a dolgokra,mint egy zöldfülűnek. De ettől még egy kezdő is mondhat okos dolgokat,lásd vilkas bemutatkozását a Filmklub-ban,ami nagyon kellemes élmény volt.
Tehát lényegében a tiszteletet célszerűbb kiérdemelni a postok tartalmával,mintsem a számával,de azért érdemes tekintettel lenni erre is,mivel csak kijár némi "hendikep" az "idősebbnek" (nem is kor,hanem ittlét alapján).
Szerk.:
Bob_Marley írta:
Mint írtam az eurobarca gyermeke ő, sok türelem és gondoskodás kell felé.
Ezzel is egyet tudok érteni,nem véletlenül szoktam reagálni időnként a dolgaira.Bár elég hullámzó a megítélése,mert egyszer poénos,másszor inkább mintha smirglivel dörzsölnék a kényesebb pontjaimat,de még "nevelhető". De ehhez is két ember kell.Egy,aki hajlandó karon ragadni,viszont a másiknak hagyni is kell,h vezessék,ha olyan van. Utóbbiban néha kétségeim vannak nekem is és a változás inkább abban tűnik ki,h kicsit visszaél alkalmanként a jó szándékkal,h nem lett még durvábban leoltva (pedig biztos sokan hegyezik a billentyűiket már rá

) és kissé arcátlan stílusban tolja a reakciót.
Szal bőven csiszolódnia kell egymáshoz a két félnek,meglátjuk,h hajlik e annyit a két oldal,vagy inkább törik...