Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.21. 14:51:08

Bob_Marley írta:Erre csak ennyi:
http://www.youtube.com/watch?v=gurYtKX3lOg
Azt hiszem mindent elmond Lewis milyen az esőben :wink: :lol:

Én továbbra sem érzem, hogy meglenne a kocsiban a kellő erő, de legalább a második sor környékére várom Lewist.Button meg bízom benne a Q3ig eljut :D Bár nagyon nem bánnám ha lenne egy McLaren első sor, de ez a mese kategória :D Plusz a gumikkal is vannak gondok pár futama :?
És most Hamiltont én hol bántottam? :roll: :roll: :roll: A kolléga azt írta, hogy Alonso örülni fog ha bekerül az első 3-ba. Ez számomra azt jelenti, hogy szerinte nem megy jól esőben. És én ennek megcáfolására írta ezt.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.21. 13:51:31

Mihu írta:
http://www.youtube.com/watch?v=cEPgPWIbAzA

Asszem ez mindent elmond arról, hogy Alonso milyen az esőben :)
Erre csak ennyi:
http://www.youtube.com/watch?v=gurYtKX3lOg
Azt hiszem mindent elmond Lewis milyen az esőben :wink: :lol:

Én továbbra sem érzem, hogy meglenne a kocsiban a kellő erő, de legalább a második sor környékére várom Lewist.Button meg bízom benne a Q3ig eljut :D Bár nagyon nem bánnám ha lenne egy McLaren első sor, de ez a mese kategória :D Plusz a gumikkal is vannak gondok pár futama :?

szerk: Grosjean is meg a 2 Sauber is kiesett :? Lewis szép kört repesztett, na majd most a Q3-ban remélhetőleg :D És Button is ott van yeah-yeah
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.21. 13:49:48

Mihu írta:
Lionel Kicsi Messi írta:Alonsonak drukkolok én is, de ha esni fog, szerintem örülni fog, ha bekerül az első háromba, mert szerintem a két McLaren és Vettel lesz a dobogón, Hamilton nagyon agresszív versenyző és esőmenő, így látatlanba azt mondom , hogy ő nyeri meg az edzést. Hajrá Fernando!! :D
Erre csak ennyit :wink:

Pontosan. Alonso, Hamilton, Vettel, Schumacher, Button, Kimi, aki világbajnok mind bizonyított esőben, hogy óriási pilóta.
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.21. 13:43:42

Lionel Kicsi Messi írta:Alonsonak drukkolok én is, de ha esni fog, szerintem örülni fog, ha bekerül az első háromba, mert szerintem a két McLaren és Vettel lesz a dobogón, Hamilton nagyon agresszív versenyző és esőmenő, így látatlanba azt mondom , hogy ő nyeri meg az edzést. Hajrá Fernando!! :D
Erre csak ennyit :wink:

Kép
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.21. 13:31:16

Gareth Tello írta:
S.Agüero írta:Webber 5-el hátrébb kezd, Alonso nyerte a 3. szabadedzést, jónak ígérkezik ez a hétvége(is). :)
Vamos!
Jenson mit csinált, hogy utolsó lett a harmadik szabadedzésen? :shock: :D
Legalább Lewis 2., Kimi 4.
Hajrá!
Michaellel, s Nicoval(?) hosszu etapokat gyakoroltak nyílván ezért a rossz helyezés... de jenson-nél nem téma... gumimágus:)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.21. 13:28:45

S.Agüero írta:Webber 5-el hátrébb kezd, Alonso nyerte a 3. szabadedzést, jónak ígérkezik ez a hétvége(is). :)
Vamos!
Jenson mit csinált, hogy utolsó lett a harmadik szabadedzésen? :shock: :D
Legalább Lewis 2., Kimi 4.
Hajrá!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.21. 13:27:01

Webber 5-el hátrébb kezd, Alonso nyerte a 3. szabadedzést, jónak ígérkezik ez a hétvége(is). :)
Vamos!

legyen 4. az időmérőn úgy, h a 3 "büntis" van előtte. :D
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2012.07.21. 13:04:12

Alonsonak drukkolok én is, de ha esni fog, szerintem örülni fog, ha bekerül az első háromba, mert szerintem a két McLaren és Vettel lesz a dobogón, Hamilton nagyon agresszív versenyző és esőmenő, így látatlanba azt mondom , hogy ő nyeri meg az edzést. Hajrá Fernando!! :D
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.21. 13:01:06

Webber, Grosjean, Rosberg öt rajthelyes büntivel kezdi majd a futamot, váltócsere miatt.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.21. 12:56:35

No Alo lett a 3 sz.e. győztese... utolsó 6 percben zuhogott... időmérő is várhatóan esős lesz!... a Mclaren Hamiltonnal nagyon jónak ígérkezik, meglepődnék, ha nem lenne az első 2 hely valamelyikén... de remélem Alonso nyer! :)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.14. 16:19:31

Zseniális kis animáció :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.09. 11:32:11

Webber a szezon közepén mindig erős, Monaco-Silverstone különösen az ő pályája, aztán a vége felé mindig elgyengül. Remélem ez lesz most is. Alonso megérdemelné ezt a vb-címet, jól megy a Ferrarival, és főleg akkor jön ez ki, amikor gyenge az autó, a jó autóval már Massa is tud az elejéhez közel menni, csak ALO a talicskával is hasonló szintet hozott. Vettel és közte dőlhet el ez a cím, de a Meki biztos, hogy magára fog még találni, kérdés, hogy Hamilton mennyire marad le addigra.
REMY
Madridista

2012.07.09. 10:40:18

ozsimiki írta: Schumi 7.helye reális, egy talicska ez a kocsi száraz körülmények között, kihozta a maxot.

Ismerve a visszatérése óta jellemző sorozatát, kb reménytelen,h összejöjjön neki egy győzelem, azért még az feltenné az I-re a pontot, ha mondjuk Brazíliában egy kis esővel megszerezné :D
én is így gondolom, hogy az a 7. hely is nagyon jó. Esőben lehetett volna bármire esélye, de így :roll:

Remélem azért a brazil versenyig nem kell várni :D Egy kis esős a Hungaroringen aztán Schumi győzelem és mindenki boldog.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.09. 10:23:50

Ha Alonso is lággyal kezd,akkor már lehet első etapban nem Ő vezet. Két oldala van az érmének.

Kezd 2010hez hasonlítani az év, Webber magára talál, Vettel hol kiesik vezető helyről, hol hoz egy dobogót. Alonso hol kap egy első helyet, mellette biztos, és erős pontszerzések + erős autó, amivel már kb minden pályán reális esélye lesz dobogóra, akár első helyekre is.

Persze 2010ben a végjátéknál volt,hogy Webber közel volt Alonsohoz, Vettel meg lemaradva, de kb utolsó 4ből 4et nyert volna technikai hiba nélkül, remélem most is elkezdi a győzelmeket, RB tempója úgy tűnik megvan, de a Ferrari is nagyon szorosan ott van.

Lotus meg meglepne ha egyszer sem találna be az évben, pedig ma pl Grosjean ment nagyot, első helyért is beleszólhatott volna.

+ biztos,h még a Meki is villanni fog.

Továbbra is várom Alo első igazi pechjét (értsd 0ázását) az évben, hogy minden kerek legyen :D

Schumi 7.helye reális, egy talicska ez a kocsi száraz körülmények között, kihozta a maxot.

Ismerve a visszatérése óta jellemző sorozatát, kb reménytelen,h összejöjjön neki egy győzelem, azért még az feltenné az I-re a pontot, ha mondjuk Brazíliában egy kis esővel megszerezné :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.07.08. 18:54:32

Én is vártam az esőt, mert akkor lehetett volna esélye vmi komolyra Schuminak, mert így nem igazán voltak a Mercik versenyképesek. Úgy gondolom, h Michael kihozta, amit csak lehetett ma a Mekiből, meg kell becsülni ezt a 7. helyet.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.08. 17:39:51

Kissé csalódott vagyok, de nem olyan rossz ez a második hely. :) Taktikát elszabták, lággyal kellett volna kezdeni és akkor nagyobb lett volna az esély a győzelemre, de most már mindegy...
Elég unalmas futam volt amúgy, jobbra számítottam. :?
Szvsz Webber a végén le fog maradni, Vettelt tartom a legnagyobb vetélytársát Alonsonak.
Most jön két olyan verseny, ahol jól szokott menni a Ferrari.
Vamos!
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.07.08. 16:46:31

Egy izgalmas és esőt futamot vártam, erre helyette...

Igazából kiemelni senkit nem tudok, mindenki jól versenyzett az élen, mindkét RB és Ferrari pilóta hozta amit kellett.

Lotus az, amiben szerintem sokkal több van, csak a pilóták nem aknázzák ki a benne rejlő lehetőségeket.

A McLarentől meg szinte minden versenyhétvégén azt látjuk, milyen gyengén szerepelnek. Borzasztó taktika, lassú autó, most legalább a boxban nem hibáztak, de ennyi baki után ez nem érdem. Remélem a fejlesztések bejönnek majd, legalább a futamgyőzelembe szólnának bele.
A végén Button nem tudta még Sennát és Hülkenberget se megelőzni, csak amikor utóbbi hibázott, ez mindent elárul a kocsi teljesítményéről.
Hamiltontól már olvasni lehetett olyan nyilatkozatot, hogy örülne, ha Vettel lenne a csapattársa (amit már leírtam, én miért nem), ilyen nyilatkozatok lehet nem véletlenek és elég sokat hibáztak nála valamint az autóval sincs minden rendben, így egyre valószínűbbnek tűnik...

Nem nagyon lövök mellé ha azt mondom, hogy a vb-címért vívott csata leszűkült az Alonso-Vettel duóra, habár Webber is nagyon jó a szezonban, inkább ez az ő igazi tudása, mint a tavalyi, de Vettel jobb pilóta és valahogy nem tudom elképzelni Webbert világbajnokként.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Fernando
Llegenda del Barça

2012.07.08. 15:59:12

Már megint egy zseniális Ferrari-taktika. Csoda, hogy egy futamot kibírtak Montreal után. Nagyon gyenge a csapat, az autó már fejlődött, de így Alonso 14 pontot vesztett...

Megérdemelte Webber is, tőle valahogy nem tudom sajnálni. Szimpatikus pilóta volt mindig is, már a Jaguarban csipáztam. Az viszont jó hír, hogy Vettel 3, Hamilton csak 8! :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.08. 15:55:05

Kár hogy nem lett meg az első hely, de legalább nem játszódott le az, ami Kanadában. Valamint Massa előtt is le a kalappal, nagyon jól ment, és így, hogy mindkét Ferrari pontokat hozott, máris 2. hely a konstruktőri vb-n. Szerintem ha így folytatja Massa, vagy legalábbis hasonló szinten, lehetséges, hogy jövőre marad.

Szerintetek Webber esélyes lehet a világbajnokság megnyerésére? Mert ha jól emlékszem korábban is volt ilyen, hogy ő egy ideig elöl állt, vagy legalábbis nagyon közel az elsőhöz, de a szezon végére kiszállt a versenyből. Mindenesetre Vetteltől 29 pont, Hamiltontól még több, Hockenheimben is kéne hozni egy dobogót minimum. Forza Ferrari!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.08. 15:34:15

Webber szépen kiegyensúlyozottan nyomja idén, megérdemelten nyert.

McLaren szempontból pozitívum hogy jól dolgoztak a szerelők a boxban
végre mindkét pilóta pontot szerzett :D
Negatívum:minden más, gyakorlatilag teljesen mellékpályán ment Lewis, nem igazán volt meg a tempó ez a 8ik hely kb reális, msajnos azért látható futamok óta a RB és ami még rosszabb a Ferrari is jobban megy versenyeken.

Nagy kár ezért a hazai futamért, elég csalódás keltő lett ez a 8 meg 10ik hely :?
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.08. 01:29:43

Most olvastam, Alonso nem kapott büntetést! :)
REMY
Madridista

2012.07.08. 01:05:28

S.Agüero írta: kár, h a tenisz egy időben van a futammal...
ja kár :roll: egyértelmű, hogy f-1-et kell nézni :D

Nagyon remélem, hogy Schuminak ismét összejön a verseny.
Schumi, Alonso, Massa 3-asnak örülnék a dobogón :twisted:
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.08. 01:02:58

Sajnos csak felvételről tudtam megnézni az időmérőt, de megérte! 8)
Óriásit meg Alonso, hatalmas grat! 8)
Remélem a futamon is megtartja az első helyet, Massa meg pár hellyel előrébb tud végezni, bár utóbbit kétlem.
Vamos!
kár, h a tenisz egy időben van a futammal...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.07.07. 17:40:15

ozsimiki írta:Alonsot és Maldonadot remélem hátrébb sorolják utólag, ilyenért kb mindig megbüntették a vétkest.
Hát én meg nagyon remélem, hogy nem. Gondolom meg fogják nézni a telemetriai adatokat és azután döntenek. Igazából érdekes a szituáció, mert annyira mondták a szakértők, hogy lassítaniuk kellett volna, de hol? Padló fékes kanyar, ha meg be tudták venni, akkor meg minek lassítanának? A gyors és középgyors kanyarokban ott lenne értelme, de itt... Azt meg nem is mondom, hogy ez megint a szerencsétlen Grosjean miatt volt... Egyszerűen már szánalom ez a gyerek. Ilyen technika van alatta, de hogy senki nem fejezte be ennyiszer idő előtt az időmérőket/versenyeket (Schumin kívül), az biztos. Egyáltalán nem való az F1-be. De ezt még jó pár emberről el lehetne mondani.

A Ferrarik, a Red Bullok és Schumi nagyon gyorsnak tűnnek, ha már a holnapi napra tekintünk előre.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.07. 17:05:12

Időmérőn még ha fel is veszi a kesztyűt Webber, a futamokon kb meg sem tudja közelíteni Vettel tempóját.

Persze lehet most lesz a kivétel.

SCHUMI legalább dobogós, és szerintem esős körülmények között valós sansza van a győzelemre is!

Alonsot és Maldonadot remélem hátrébb sorolják utólag, ilyenért kb mindig megbüntették a vétkest.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése