Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És most Hamiltont én hol bántottam?Bob_Marley írta:Erre csak ennyi:
http://www.youtube.com/watch?v=gurYtKX3lOg
Azt hiszem mindent elmond Lewis milyen az esőben![]()
Én továbbra sem érzem, hogy meglenne a kocsiban a kellő erő, de legalább a második sor környékére várom Lewist.Button meg bízom benne a Q3ig eljutBár nagyon nem bánnám ha lenne egy McLaren első sor, de ez a mese kategória
Plusz a gumikkal is vannak gondok pár futama
Erre csak ennyi:Mihu írta:
http://www.youtube.com/watch?v=cEPgPWIbAzA
Asszem ez mindent elmond arról, hogy Alonso milyen az esőben
Pontosan. Alonso, Hamilton, Vettel, Schumacher, Button, Kimi, aki világbajnok mind bizonyított esőben, hogy óriási pilóta.Mihu írta:Erre csak ennyitLionel Kicsi Messi írta:Alonsonak drukkolok én is, de ha esni fog, szerintem örülni fog, ha bekerül az első háromba, mert szerintem a két McLaren és Vettel lesz a dobogón, Hamilton nagyon agresszív versenyző és esőmenő, így látatlanba azt mondom , hogy ő nyeri meg az edzést. Hajrá Fernando!!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=cEPgPWIbAzA
Asszem ez mindent elmond arról, hogy Alonso milyen az esőben
Erre csak ennyitLionel Kicsi Messi írta:Alonsonak drukkolok én is, de ha esni fog, szerintem örülni fog, ha bekerül az első háromba, mert szerintem a két McLaren és Vettel lesz a dobogón, Hamilton nagyon agresszív versenyző és esőmenő, így látatlanba azt mondom , hogy ő nyeri meg az edzést. Hajrá Fernando!!
Michaellel, s Nicoval(?) hosszu etapokat gyakoroltak nyílván ezért a rossz helyezés... de jenson-nél nem téma... gumimágus:)Gareth Tello írta:Jenson mit csinált, hogy utolsó lett a harmadik szabadedzésen?S.Agüero írta:Webber 5-el hátrébb kezd, Alonso nyerte a 3. szabadedzést, jónak ígérkezik ez a hétvége(is).![]()
Vamos!![]()
![]()
Legalább Lewis 2., Kimi 4.
Hajrá!
Jenson mit csinált, hogy utolsó lett a harmadik szabadedzésen?S.Agüero írta:Webber 5-el hátrébb kezd, Alonso nyerte a 3. szabadedzést, jónak ígérkezik ez a hétvége(is).![]()
Vamos!
én is így gondolom, hogy az a 7. hely is nagyon jó. Esőben lehetett volna bármire esélye, de ígyozsimiki írta: Schumi 7.helye reális, egy talicska ez a kocsi száraz körülmények között, kihozta a maxot.
Ismerve a visszatérése óta jellemző sorozatát, kb reménytelen,h összejöjjön neki egy győzelem, azért még az feltenné az I-re a pontot, ha mondjuk Brazíliában egy kis esővel megszerezné
ja kárS.Agüero írta: kár, h a tenisz egy időben van a futammal...
Hát én meg nagyon remélem, hogy nem. Gondolom meg fogják nézni a telemetriai adatokat és azután döntenek. Igazából érdekes a szituáció, mert annyira mondták a szakértők, hogy lassítaniuk kellett volna, de hol? Padló fékes kanyar, ha meg be tudták venni, akkor meg minek lassítanának? A gyors és középgyors kanyarokban ott lenne értelme, de itt... Azt meg nem is mondom, hogy ez megint a szerencsétlen Grosjean miatt volt... Egyszerűen már szánalom ez a gyerek. Ilyen technika van alatta, de hogy senki nem fejezte be ennyiszer idő előtt az időmérőket/versenyeket (Schumin kívül), az biztos. Egyáltalán nem való az F1-be. De ezt még jó pár emberről el lehetne mondani.ozsimiki írta:Alonsot és Maldonadot remélem hátrébb sorolják utólag, ilyenért kb mindig megbüntették a vétkest.