daffy írta:Gerard3Piqué írta:
Tényleg kinek mi a kedvenc nyaralóhelye esetleg még érvelést is lehetne írni.
én nem vagyok oda a balatonért. egyszerűen nevetségesnek tartom,hogy szinte mindenhol fizetős strandokat nyitnak. mire föl?
Ezt most úgy írod,mintha csak fizetősek lennének. Minden városban vannak szabad strandok,ami a déli partot illeti.Siófokon is van 1-2 fizetős,de a 80%a a partnak szabadstrand.
De az összes déli parti településen ez van,nem tudom,honnan szedted ezt a dolgot. északi parton több fizetős strand van, ami érthető,hiszen ott ki kellett építeni a strandot a földrajzi környezet miatt,a déli parton viszont nyugodtan lehet pont a vízállás miatt szabadstrand mindenhol.
Én születésem óta minden évben megyek balatonra,és csak az északi Révfülöpön voltam belépős strandon,de az északi part. a délit végignyaraltam Siófoktól-fenyvesig,mindenhol szinte csak szabadstrandok vannak.
Épp ezért is szeretem a Balatont,és nyáron csak az jöhet szóba. kötetlen,szabad az egész,az öreg nyugdíjasok nem néznek szúrósan ha fröcsköl az ember,nem úgy mint a halkonzervként működő medencés strandokon.
Én minden évben kb 1 hónapot lent vagyok a Balatonon,ált Siófokon,nagyon kulturált hely,nincs okom váltani. Külföldre nincs pénzem járni,Horvátoknál is talán 97-ben voltam utoljára,nyáron csak a Balatonnál vagyok. Még a Hajdószoboszlói strand jó,de ott előjön a tömeg probléma,bár nem olyan szinten mint máshol,mert nagyon nagy területű a hely,rengeteg medencével.
Jah,a vize hideg kérdéshez,menj most le a déli partra,26-27 fokos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."