Gondolom sok embert nem érdekel a Fradi, de azért írok egy pár sort, mert elég sok változások vannak.
Igazolások terén, talán az elmúlt 5-6 évben először jöttek normális játékosok. A Paksból Böde, aki iránt már nem egy külföldi csapat érdeklődött. A Pápától ma szereztük meg Gyömbért. Az u21-es (koman-németh-gulácsi féle) csapat védekező középpályása volt, a Pápa legjobbja volt Véber szerint, szóval valamit biztos tud. A-számomra szimpatikus-Kecskeméttől sikerült megszerezni két szerbet, Cukicot és Alempijevicet. Mindkettő védő és középpályás munkát is képes elvégezni. A csatársorba jött Orosz Márk, az NB2 gólkirálya a Szegedtől, továbbá Máté, aki-azt hiszem- szintén a Szegedtől jött, és az NB2 legjobb játékosa lett. A héten játszottunk a Maglóddal (5-0), csereként beállva mesterhármast lőtt. Jött még egy 19 éves fiatal srác Simita néven, na róla nem tudok semmit

Azt hiszem ennyi. Távozók között Balogh Zolit elengedtük, Junior jó ajánlat esetén elmegy. Svábért állítólag érdeklődik a Cottbus, és olyan pletykák is voltak, hogy Pölöskey távozik a csapatból, de valószínűleg ez csak akkor következett volna be, ha sikerül megszereznünk Szabicsot, de mivel a Sturm nem engedi, hogy tárgyaljunk vele, ezért nem sikerül ha minden igaz. Próbajátékon van még nálunk Menyhárt, aki a Maglód elleni meccsen megsérült. A második csapatból, a csapattal edz Pölöskei, Nyilasi, Zsivoczky, Gárdos és azt hiszem Vass is.
Állítólag még fog jönni próbajátékra brazíliából egy csatár és egy védő, habár ezt erre a hétre ígérték, szóval kíváncsian várom. Pont ez a két poszt hiányzik még.
Kubatovék szerint a bajnoki címért megyünk. Kíváncsian várom, mi lesz ebből a csapatból, nagyon bizakodó vagyok, Détári úgy néz ki jól igazol, és pénz is van.
Egy ilyet szívesen elnéznék jövőre:
------------------------------Jova----------------------
---Alempijevic---------Otten-------Klein------Sváb
-------------------------------Busai---------------------
--------------------Gyömbér------Józsi---------------
------------------------------Böde----------------------
----------------------Máté---------------Orosz--------------
Gondolom sok embert nem érdekelt, de gondoltam leírom
Más:
Az sorsolás már megvan az őszi menetrendre?
Ki kéne menni az első hazai meccsre, csak nem tudom mikor, hol.
köszi.