Messideco megint kivette a filmklub odlal linkjét

így én itt szavazok arra hogy korrektség a jövőbeni viták elkerülése végett Kash illetve vilkas (akinek én is örülök végre vannak normális arcok a filmklubban

Ezt pár hsz után amit írt le lehet szűrni) kerüljenek leghátrébb.
Persze elpoénkodtunk (azért az eszembe nem jutott hogy erről szavazni kell....evidens lenne hogy utolsók még ha viccelődtünk is hogy Kash kezdjen stb...) itt a Kash ajánlásán de ha valakivel kivétel van, akkor más is hivatkozhat rá, ráadásul mi van ha megint jön valaki új.Nem akarok túlzottan beleszólni meg nyilván nem kezdődött el a kör, de ha majd elkezdődik tisztázni kell hogy nem lehet belépni s nem azért mert önző kis rohadékok vagyunk, hanem mert volt rá idő jelentkezésére és csak felboríthatja a folyamatot.
Mint írtam most egyáltalán nem gond még mert 8án kezdünk, viszont nehogy már Kash legyen a második (nem ellened szól Kash hanem a rendszere ellen).Akkor ezzel az erővel miért lui az első??Kisorsoltuk?És én meg szeretnék egy szavazást, hogy ne ő legyen....Csapjunk oda az asztalra kurdt!!!!A szabályok azért vannak hogy betartsuk őket.
Erxynek köszönöm a linket, röviden tömören elküldte így fél2 fele

(Látom azért csak vezet a logika 10-8ra