Ezt áthoztam inkább ide,mert Humorban már OFF:
kanty írta:LG írta:kanty írta:„Minden generációnak megvannak a hívei, de az 1970-es kétséget kizáróan jobb, mint a mostani spanyol" – fogalmazott sajtótájékoztatón a háromszoros vb-győztes, 71 éves Pelé, aki maga is tagja volt az általa említett együttesnek. – Az 1970-es brazil válogatottnak sok nagy egyénisége volt, míg a mostani spanyol együttesben csak két-három kiemelkedő játékos futballozik."-Pelé
Szinte már vártam valami hasonlót.
Sztem meg ezt nem ebbe a topicba kellett volna, mert tökéletesen igaza van.
Szerintem meg vicckategória, hogy egyfolytában a múltban él. Nem neki kellene elmondja, hogy ők mekkora királyok voltak. Ezzel tisztában van mindenki, csak kicsit nevetséges, hogy mindig magát fényezi és azt a kort, amikor ő rúgta a bőrt. Minden idők egyik legnagyobbja, kár, hogy ilyen és ehhez hasonló nyilatkozatokkal járatja le magát.
Igaza van vagy sem ,az öregnek kapuzárási pánikja lehet,h elengedhetetlenül minden mai teljesítményt (kivéve Neymar-ét

) le kell húznia és csak a saját dolgait fényezi helyette,legyen az bármilyen régi is.
A mostani spanyol csapatban 2-3? Nézzük: Iker,Puyí (alapesetben kerettag lenne ugye),Xavi,Ini,és én ide veszem Piqué-t is,mert oszlopa a Furia Roja-nak. Ez így 5. Ami nem 2-3 és ennél olyan túl sokkal több egyénisége nem lehetett annak a keretnek. Vagy ott az egész kezdő "kiemelkedő játékos" volt? Hát persze
Plusz sztem tök mindegy,h hány "egyénisége" van a spanyoloknak,ők csapatként uralják a világot.
De végül is mindegy is a pontos számolgatás,a lényeg,h elég vicces és szánalmas már a folyamatos vergődése.
Más:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ak-2146615
Becks-nek elgurult a gyógyszere,összeakadt rendesen a gyerekekkel

És milyen szépen odarúgta a bőrt az oldalvonaltól a földön fekvőhöz