Jó nekem mindegy,de ez a gondolkodásmód amivel rendelkeztek annyira magyar. itt van helyben,minek elmenni a horvátokhoz pl?
mondjuk nekem nincsenek nagy igényeim sose,én tudom,hogy olcsóbban kijövök a balatonon,mint máshol. de néhányan úgy írtok,hogy az látszik,voltatok 1-2szer lent,aztán egyből általánosítotok.
azt nekem ne mondja senki,hogy olcsóbb kijönni a horvátoknál,vagy a montenegróiaknál. mert ez badarság. szállás lehet olcsóbb,de ott lenni biztosan nem az.
De nekem mindegy, járjanak kevesebben a balatonra,nem érdekel különösebben,csak "szeretem" az ilyen magyar viselkedést.
Folyóban,meg a holtágaiban fürödjön aki akar,én biztos nem mennék olyan vízbe,ahol tudom,hogy megy a szennyvíztől kezdve minden ipari szenny.
ozsimiki írta:
Amúgy én a Balcsit régen (10-12éves koromban) nagyon szerettem, talán akkor még gyzést. Akkor is.tisztább is volt, sőt biztos.
nem tudom mennyi vagy,de most az utóbbi években eléggé figyelnek a tisztaságra. főleg a déli parton. én szeméttel az utóbbi 3 évben nem találkoztam,sem csikkel,sem zsepivel,sem semmivel. régebben pedig a 2000es évek elején lényegesen szemetesebb volt,meg el volt vadulva sok helyen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."