Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is karaj a lila fekete, és az is stimmel hogy a rozsaszínű mezeket törölhetnék a köztudatból.
Nini még egy Spurs színpatizáns.Gareth Tello írta:Király. Ebben meglesz a bajnoki cím, remélhetőleg.
szerk.: Az az Arsenal-mez... Borzalmas.
Az mondjuk szerintem sokatmondó, hogy Modric nincs ott a képen...Varatrix írta:
Nekem bejön. Szvsz idén a Premier League csapatok kitettek magukért mezek terén.
Király. Ebben meglesz a bajnoki cím, remélhetőleg.Varatrix írta:
Nekem bejön. Szvsz idén a Premier League csapatok kitettek magukért mezek terén.
Biztos vagy Te ebben?:Varatrix írta: Nekem bejön. Szvsz idén a Premier League csapatok kitettek magukért mezek terén.
ha megy,akkor kijelenthető az arany korszak fájának utolsó ágacskája is letörikGame90 írta:"My Heart is with Arsenal and I just can't picture myself in a different shirt." - Robin van Persie, 2009
A rohadt életbe(Egyébként a zene telitalálat.)
http://www.youtube.com/watch?v=IvCIo4jbl7o
U.i.: egyébként már lehet olyan híreket (kacsákat) is olvasni, hogy lehet, hogy mégis marad. Gerrard és Rooney is eljátszotta, hogy nem hosszabbít, aztán mégis maradtak. Mondjuk annyira nem reménykedek ebben...
jogilag ennyi a kiszabható maximum. ha bűnösnek ítélik, akkor még kap pluszban a szövetségtől 5-6 meccsetMihu írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... sa-2147493
"Ha Terryt bűnösnek találják, 2500 fontos büntetéssel is sújthatják."
Húúúú....aztamindenit![]()
![]()
![]()
Ezennel el is indítanék egy listát, akik hajlandóak lennének jelképes 1 fontot felajánlani Terry-nek, ugyanis szerintem számára elég komoly problémát fog okozni kifizetni ezt a 2500 fontot
![]()
![]()
![]()
1. Mihu
Szerintem megpróbálta ő, de nem kapott, aztán beletörődött, ő is felfogta, hogy most pár évig ez lesz. De ő választotta ezt, nem egy alkalma volt arra, hogy elmenjen egy másik csapathoz.LG írta: Pont azért hibás Wenger, mert csak egy báb. Szó nélkül asszisztál hozzá, h a tulajdonosok leamortizálják a csapatot. Persze, mint edző az anyagi és egyéb lehetőségeket figyelembe véve kihozza a csapatból a maximumot, de szvsz ha igazán karizmatikus lenne, fel kéne emelnie a szavát, h adjanak több pénzt a tulajdonosok igazolásokra, fizetésekre. Mert a szurkolók bajnoki címet akarnak.
Pont azért hibás Wenger, mert csak egy báb. Szó nélkül asszisztál hozzá, h a tulajdonosok leamortizálják a csapatot. Persze, mint edző az anyagi és egyéb lehetőségeket figyelembe véve kihozza a csapatból a maximumot, de szvsz ha igazán karizmatikus lenne, fel kéne emelnie a szavát, h adjanak több pénzt a tulajdonosok igazolásokra, fizetésekre. Mert a szurkolók bajnoki címet akarnak.Game90 írta: Végre két ember, aki jól látja a helyzetet ezen a fórumon. Wenger ebben az ügyben a legkevésbé hibás, ő is csak egy "báb". De ha marad ez a keret, akkor kb. rosszabb lesz a helyzet, mint tavaly, a játékosoknak vért kell hugyozniuk, hogy meglegyen a BL-hely.
Ebben a helyzetben most örülnék, ha egy milliárdos beleölne 100-150 milliót a klubba...![]()
RvP meg szerintem a ManCity, Juve, PSG hármasból fog választani, én már csak abban reménykedek, hogy minél több pénzzel (min. 25 millió) lehúzzuk a vevőt.
Útwengeres cikkből, minden szavával egyetértek:
Szóval ott tartunk, hogy egy szezon után elveszítünk egy újabb kapitányt, akire úgy tűnt, valóban felnéztek a játékostársak. Ezt nagyobb veszteségnek érzem, mint magát a játékost, akinek ugyan nagyon fog hiányozni a klasszisa a pályáról, de nála pótolhatatlanabb embert is pótoltunk már, éppen tavaly. Nem tudom, hogy meg lehet-e ezt szokni, de tény, hogy az első döbbenet után ma reggelre már meglehetős közönyt éreztem az egész szituáció iránt. Elvégre láttuk már ezt a filmet: egy játékos, akinek rengeteg lehetőséget és időt adtunk a kibontakozásra (Robin esetében ez különösen igaz, nem árt visszaemlékezni, hogy az idei volt a legelső olyan szezonja, amikor nem hiányzott hónapokat sérülés miatt) végre produkál egy olyan idényt, amivel bebizonyítja, hogy kiérdemelte a bizalmat, majd azon nyomban lelép. Ezt az utat járta be Flamini, Nasri és Adebayor is, bár utóbbi egy év késéssel. A körülmények kicsit mások minden esetben, de az eredmény ugyanaz lesz. És talán még a csapat is, ahol van Persie kiköt majd.
Igen, ez a legnagyobb baj, szinte mindegyik játékost kényszerből adtunk el. Adebayor összeveszett mindenkivel és pénzéhes volt, Clichy-nek és Nasri-nak már csak 1 év volt hátra a szerződéséből és kijelentették, hogy nem hosszabbítanak, most ugyanez RvP-nél, Fabregas meg x év huzavona után már várható volt, hogy hazatér.Capon írta:Innen a játékosok lépnek le sorba egymás után.
Matyika, pont a legjobbkor írtál be ebbe a topikba...S.Agüero írta:Remélem ebben az évben (is) összekerülünk a Zenállal a béelben.
Végre két ember, aki jól látja a helyzetet ezen a fórumon. Wenger ebben az ügyben a legkevésbé hibás, ő is csak egy "báb". De ha marad ez a keret, akkor kb. rosszabb lesz a helyzet, mint tavaly, a játékosoknak vért kell hugyozniuk, hogy meglegyen a BL-hely.barca99 írta:A sztori mondjuk úgy pontos, hogy a tulajok kötik Wenger kezét, aki kis pénzből lavírozik, és ígyis ott van a BL8-ban...kanty írta:Ahogy én látom a fejeseknek tökéletesen megfelel, hogy jön a profit, a BL azért minden évben megvan, éppen ezért hagyják, hogy Wenger kedvére játszadozzon.
Ez szép tőle...de ha igazán szereti az Arsenalt, akkor szót emelhetne már a tulajdonosok zsugorisága ellen, akik miatt ennek a klubnak nincs esélye komoly címeket nyerni. Mert én, de sztem nyugodtan beszélhetek az Arsenal szurkolók nagy részének a nevében, nem elégszünk meg már azzal, h minden évben megvan a 3-4. hely. De így, h csak csendben teszi a dolgát, asszisztál hozzá.Kash írta:Most talátlam a Face-en Arsene Weneger-ről és az Arsenalról:
- "Minden szezonban távozik legalább egy kulcsember, és még így is BL-helyen végez a csapat, emellett szép futballt játszik a korlátozott lehetőségeivel olyan együttesek ellen, akik sok-sok milliót költenek. Visszautasított olyan klubokat, mint a Real Madrid és a Barcelona, sőt, még saját hazája válogatottjára is nemet mondott... csak az Arsenal miatt."
Respect, Arsene.
+1S.Agüero írta:Tudommessideco írta:Vicces vagy...
Az ilyen szurkolók miatt utálja szinte mindenki a Barcát...![]()
Milyenek miatt?
Jajj, mert te két éve az Arsenalnak szurkolsz...
mit kapok ezért. :d
Azt hiszem volt egy hír, hogy a Juve is szóba kerülhet. Szerintem ott is jól járna. Bajnokságban esélyesek lennének, BL pedig eléggé kiszámíthatatlan, ott is összejöhet egy jó menetelés.Capon írta:Érzésem szerint ebből Real vagy Chelsea lesz.
Hogy gondoljátok?