Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
parancsoljbarca99 írta:Már várom a South Park-os mame-eket. "We have a world-class striker. Aaaand it's gone."
Nekem egyik sem szimpatikus. A tulajok a pénz miatt, oké, hogy nekik a kash a fontos, de azért mégis egy futballklubról van szó.barca99 írta:A sztori mondjuk úgy pontos, hogy a tulajok kötik Wenger kezét, aki kis pénzből lavírozik, és ígyis ott van a BL8-ban... Nem véletlen a Cashly Cole, Flamoney, Na$ri becenév, annyit kértek, amennyit az Arsenal nem adott meg, ők meg leléptek. De Adebayor is pont ez "I will play like Henry, when I'm paid like Henry" nyilatkozat után lelépett a Citybe.kanty írta:Ahogy én látom a fejeseknek tökéletesen megfelel, hogy jön a profit, a BL azért minden évben megvan, éppen ezért hagyják, hogy Wenger kedvére játszadozzon.
Szerintem addig örüljenek az Arsenal-fanok, amíg Wenger ott van, mert addig legalább ott loholnak a legjobbak nyomába. Szerintem más ennyi pénzből egy kategóriával lejjebb rakná a csapatot. A lehetőségeket maximálisan kihasználja.
A sztori mondjuk úgy pontos, hogy a tulajok kötik Wenger kezét, aki kis pénzből lavírozik, és ígyis ott van a BL8-ban... Nem véletlen a Cashly Cole, Flamoney, Na$ri becenév, annyit kértek, amennyit az Arsenal nem adott meg, ők meg leléptek. De Adebayor is pont ez "I will play like Henry, when I'm paid like Henry" nyilatkozat után lelépett a Citybe.kanty írta:Ahogy én látom a fejeseknek tökéletesen megfelel, hogy jön a profit, a BL azért minden évben megvan, éppen ezért hagyják, hogy Wenger kedvére játszadozzon.
Ha tényleg a pénzért lép le RvP, azzal mit tud kezdeni Wenger?messideco írta:Wengernek az a baja, hogy nem képes megújulni, nem tartja össze a csapatot, minden évben muszáj elveszíteni mindent, mert neki megvan a FILOZÓFIÁJA...
Az hogy van Persie egy nem is tudom mi, az miért Wenger hibája?messideco írta:
WENGER TAKARODJ!!!!!
Na, ezek után leszek kiváncsi az ágyúsokre, hogy hogyan fognak szerepelni.ab1daL írta:Robin van Persie, az Arsenal labdarúgócsapatának klasszis támadója bejelentette, nem hosszabbítja meg jövőre lejáró szerződését, mivel nem ért egyet a klub jövőbeli terveivel.
Az igazi kapitány mi?Az lesz a szép, ha elmegy a Citybe, amire komoly sanszot adok, trófeákat nyerhet, már pedig ezzel indokolja a döntését.
Mondjuk erre ne vegyen senki se mérget, de: A BBC munkatársa, Ian McGarry a következőket posztolta Twitteren: "Van Persie két héten belül a Cityhez igazol, nagyjából 22 millió fontért. Heti 225 ezret fog keresni, a megállapodás már megszületett."
Ú de nem csipázom ezt a Van P-t! Pont ő volt aki tavaly sarazta Fabrét meg Nasrit meg a távozókat, hogy ez könyű út és nem is akrtak elmenni csak elhaggyák a süllyedő hajót meg hasonló baromságok. Ő meg tökös és lelép egy évre rá, ami nem is zavarna ha nem lenne egy képmutató figura.barca99 írta:Pont egy órája láttam, hogy linkelte twitteren a honlapját, de nem igazán érdekelt, erre most futok bele, hogy nem hosszabbít. Nem csodálom, hogy mostanában becsavarodtak az Ágyús drukkerek, mostanában aki megkapja a csk-szalagot, az hamarosan lelép tőlük.Henry, Gallas, Cesc, most RvP... és Wenger így is kiharcolja majd a BL helyet.