gergo9 írta:
Azért ez nem így van. Nem arról szól a diéta/testépítés hogy diéta után minden szrt összeeszünk/összeehetünk, ha normálisan figyel az étkezésére utána is nem fog hízni akármilyen drasztikus szénhidrátdeficiten volt.
Többi kérdésedre pedig ott a sárga kapszula ilyen szintű fogalmatlanság mellett(ne vedd bsztatásnak mert nem az) kötelező.

150oldal pár órát igazán megér. Minden benne van ami egy kezdőnek kell/het.
Más van olyan aki ilyen melegben próbálkozik edzéssel legyen akár súlyzós, aerob,kardio?
Bunyót próbáltam de kb 1/4 melót tudtuk elvégezni egyszerűen pillanatok elfogytam, hiába a közel 6l vízbevitel.
Most nem sportolókról volt szó és nem testépítőkről. Egyszerű emberekről, akik bizony hajlamosak rá, hogy a diéta után visszatérjenek a régi megszokott étrendjükhöz és ismét meghíznak.
Ezért nem szabad agyatlan módon egyik napról a másikra megvonni a szervezettől alap tápanyagokat.
Most nagy dolgot fogok leírni - nem hencegésből, ugyanakkor tudni kell, hogy mint nő, nálam másképp van a fogyás-zsírégetés hatékonysága, mint egy férfinál, ami annyit tesz, hogy egy férfi többet is tud fogyni, mert a női test sokkal jobban "ragaszkodik" genetikai ok miatt a tartalékaihoz avagy a zsír-raktárakhoz.
Szóval:
Tavaly szeptember óta 40 kilót fogytam!
Még mielőtt valami igen intelligens egyén feltenné azt a "kedves" kérdést, hogy mégis, hogy a francba lehettem én olyan dagadt, azt is elárulom, hogy 8 évnyi szenvedés után végre tavaly októberben diagnosztizálták nálam a pajzsmirigy-betegségek alattomosabb fajtáját, ami ilyen sok idő alatt jelentős károkat okozott a szervezetemben - az elhízás csak egy a sok közül.
Tehát, mit csináltam:
1. Reggelizni muszáj! 1 szelet kenyér vagy 1 zsömle - sovány felvágottal, hozzá paprika, paradicsom - margarin, vaj tilos! VAGY Sovány 0,1 %-os joghurt + müzli vagy Nestlé fitness gabonapehely
2. Ebédelni 12 és délután 1 óra között minden nap! Bármit, de még a totális jóllakás előtt be kell fejezni! A krumplipürét nem margarinnal törni, csak 1,5%-os tejjel. Csirkemell, saláta alap. Olajban sült ételek, mint rántott hús, fasírt hetente egyszer!
3. Testmozgás: napi 45 perc torna és napi 5-10 kilométer séta. Mivel negy súlyfeleslegem volt, így nem futhattam, mert kinyírta volna az ízületeimet, így én sétáltam, de futni is lehet, aki bírja.
Emellett bármilyen sportot lehet csinálni - nyár van, mehet az úszás, a tenisz, foci, kézilabda meg a többi kivéve a sakk meg a horgászat
4. Nincs üdítő ivás, se szörp! Édesség nuku -ha kívánod, akkor napi egy túró rudi vagy müzli szelet!
5. A legfontosabb: ebéd után már semmit sem ettem másnap reggelig, csak sok vizet ittam.
Ez a saját módszerem.
Aki a történetem elolvasása után kiröhög - kicsúfol vagy bírál, az a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki!