daffy írta:helyenként 29 fokos a Balaton. szerintem abba már nem is érdemes megmártózni,ha a felfrissülés a cél

Az már hogy is mondjam kellemetlen , főleg annak aki megszokta a Balaton hűvösségét . Én voltam úgy Siófokon hogy 30 fok volt a víz a kikötőben .
Bár tegyük hozzá én a meleg víztől "beteg vagyok ,,.
Tényleg kinek mi a kedvenc nyaralóhelye esetleg még érvelést is lehetne írni.
Nekem Siófok azért mert az épített strandokat a mamikkal meg az úszómesterekkel nem bírom elviselni , elvégre azért megyek oda hogy jól érezzem magam nem azért hogy egy helybe üljek.
Siófokon még élet is van szép környéken szoktunk lenni.Este jó a hangulat a Petőfi sétányon (aki volt ott az tudja , aki nem annak pedig ajánlom ).
miihii írta:Durván meleg az tuti. Hétvégén voltunk Vonyarcon és valóban melegebb,mint Varnus Xavér Twisted Evil
Azon meg mindig el vagyok hűlve,h mennyire nincs mélysége Shocked
Elmentünk vízibringázni,betekertünk a francba,aztán az egyik srác beugrott és utána vigyorogva mondja,h bakker,leér a lábam. (Igaz,mindehol leér az ember lába,csak nem mindenhol ér már ki a feje a vízből Mr. Green ) És tényleg,kulcscsontig ért a vasszer.Elképesztő ezt tapasztalni
Abszolút, mi is bementünk a bójáig beugrottam és jól odavertem a bokám pedig magas nem vagyok kb 170 cm bár lehet kicsit több.Lassan kiszárad. Meg szeretem mikor az ötévesek ássák a gödröt és belelépsz és kitörik a térdet meg a csípőd

De azért jó hely