Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Leali még oké, de Isla...fanbarca írta: Akkor bocsánat. Teljesen megfeledkeztem róluk.![]()
![]()
Szerettem Asamoah játékát a vébén, ügyes játékos. Giovinco is elég ügyes, Islát és Lealit nem nagyon ismerem.

Akkor bocsánat. Teljesen megfeledkeztem róluk.L.Messi 10 írta:Asamoah - 23 évesfanbarca írta:A Juve sem igazol rosszul, de nem lesznek túl öregek?
Isla - 24
Leali - 19
Giovinco - 25
Egyedül Lucio van aki 25év fölötti, Ő mondjuk 34, de cserének tökéletes.
Asamoah - 23 évesfanbarca írta:A Juve sem igazol rosszul, de nem lesznek túl öregek?

Forlán egyáltalán szerzett gólt az Interben?ab1daL írta:Forlán szerződését is felbontják hamarosan!
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ub-2146059

Még nem fejezi be szerencsére, elvileg megy ki az Amcsikhoz.kanty írta:Kicsit le vagyok maradva.Most visszavonul vagy még elmegy levezetni?

Kicsit le vagyok maradva.visca el barca írta:19 év a juvéban. nem semmi. sajnos egyre kevesebb lesz az ilyen legenda. és milyen aranyos mikor írja, hogy most már más is álmodozhat a a juve 10-es mezéről
19 év a juvéban. nem semmi. sajnos egyre kevesebb lesz az ilyen legenda. és milyen aranyos mikor írja, hogy most már más is álmodozhat a a juve 10-es mezéről

Fele játékjogukat vettük meg, 15millióért.Game90 írta: Fenébe, örültem volna, ha az Interbe jönnek![]()
Csak a fele játékjogukat vettétek meg (kb. 1 hete ilyesmiről olvastam) vagy már 100%-osan a tiétek mindkettő? Mennyibe fájtak? Asamoah már a VB-n is feltűnt, hogy tehetséges játékos és Isla is meggyőzött akkor, jó igazolások, ha még egy csatárt is szereztek, akkor jövőre a legnagyobb esélyesek lesztek a Serie A-ban (sajnos...).
Udinese-nek meg korrekt játékosmegfigyelői vannak, Sánchez, Isla, Asamoah, Inler, és mind a négyet szinte fillérekért szerezték még.

Fenébe, örültem volna, ha az Interbe jönnekL.Messi 10 írta:Mától hivatalosan is a Juventus játékosa Kwadwo Asamoah, Mauricio Isla (mindkettőjük az Udinesetől jött)