Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csatlakozok...ab1daL írta:Én is csak pozitívan tudok róla beszélni, köszönöm az itt eltöltött éveket, sok sikert neki a továbbiakban! Adios "Keiteeee"!
Nem vágok eret!Talma írta:Hivatalos: Keita távozik a csapattól.
http://www.fcbarcelona.cat/detall/notic ... a-al-barca
Én is valahogy hasonlóan gondolom. JDS ebben a szezonban még nem lenne képes hasonló teljesítményre, mint ő, de ha elég játékpercet kap megvan az esélye hogy sokat segítsen, s a köv. szezonban átveheti a helyét, mint valami eredménystabilizátor, de ha Keita marad hiába jön fel a kis mexikói, nem számíthat túl sok játékidőre. Szerintem meg kellene köszönni neki az eddigi munkáját, mert egy alázatos játékost ismerhettünk meg a személyében, azonban akkor sem dőlök a kardomba ha marad, de gondolni kellene a jövőre is, még ha nem is feltétlenül Jonathannal.Messa írta:Úgy látszik ezen a nyáron nem Cesc, hanem Keita-saga van.![]()
Szerintem ő sem tudja mit akar...
Felőlem mehet, elég semleges játékos számomra, talán ezt csak vele kapcsolatban lehet elmondani a csapatból egyedül. Kis tanulás, és JDS is lehozná amit ő szvsz.
Erre gondolsz?ab1daL írta:Azért várjunk ezzel a Keita marad dologgal, ugyanis a SPORT, és a Mundo szerint is Kínában tartózkodik, ugyanis tárgyal a Dalian Aerbin-el, ahol egyébként Rochemback játszik. Fotóval is megerősítik az ott tartózkodását, a felesége is elkísérte.
Keita maradása esetén szerintem is fölösleges felhozni, túlzsúfolt lenne a középpálya.Gareth Tello írta:Nem mondanám, hogy Keita a kedvencem a csapatból, de örülük, hogy marad.![]()
Viszont akkor Jonathan dos Santos minek jön fel a nagycsapatba? Nem valószínű, hogy túl sok játéklehetőséget fog kapni...
Hát még én... De sajnos még nem találtam meg a teljes meccset, ha majd meglesz, letöltöm és megnézem, kit érdekel az Eb?!Kash írta:Küldenél a Keita barátunkról egy olyan videót kb hogy: "Keita vs Algéria" vagy hasonló, kiváncsi vagyok a játékára de nagyon...Gareth Tello írta:Vb-selejtező:
Mali 2-1 Algéria (N'Diaye 30', Maïga 80' - Slimani 7').
Seydou barátunk végigjátszotta a meccset.
Küldenél a Keita barátunkról egy olyan videót kb hogy: "Keita vs Algéria" vagy hasonló, kiváncsi vagyok a játékára de nagyon...Gareth Tello írta:Vb-selejtező:
Mali 2-1 Algéria (N'Diaye 30', Maïga 80' - Slimani 7').
Seydou barátunk végigjátszotta a meccset.