Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondjuk szerintem nem fog ő már itt edzősködni. Viszont a szöv. kap. poszt is megterhelő pontosan a hatalmas elvárás miatt, mennyit rombolna a nimbuszából, ha a zsinórban 3 tornát nyerő válogatott pont az ő keze alatt bukna el...márpedig benne van, a spanyoloknak is bukni kell.Rewolution5 írta:Guardiola pihenőre ment Amerikába, nem fog edzősködni sehol, le volt írva már párszorBritishKnight írta:Ha VdB lemond ki lesz a helyén?
Én szívesen látnám Guardiolát.A szövetségi kapitány poszt azért nem annyira megterhelő., és én különben is abban hiszek, hogy pihenője után visszatér haza..
Guardiola pihenőre ment Amerikába, nem fog edzősködni sehol, le volt írva már párszorBritishKnight írta:Ha VdB lemond ki lesz a helyén?
Én szívesen látnám Guardiolát.A szövetségi kapitány poszt azért nem annyira megterhelő.
Akkor ezekhez egy kis adalék.Gerard3Piqué írta: Harmadszor pedig egy picikét hosszabb szöveg :
Mario Balotellinek sikerült 4-es számot látnia az eredményjelző táblán csak nem ott ahol szerette volna .A La Selección elsöprő már-már megalázó vereséget osztott ki az Olasz nemzeti 11-nek . Bár a torna elejétől mintha egy kicsit rozsdás szerkezet lett volna sikerült a döntőre belerázódni és ezzel történelmet írtak Del Bosque fiai .
És a végére pár rekord és statisztika :
- Az első gólt szerző David Silva a két találata mellett hármat készített elő, így a kanadai ranglistán az első helyen végzett 5 pontjával.
- A Spanyol az első válogatott akinek sikerült zsinórban EB- VB- EB hármas.
-Ez volt a harmadik válogatott aki 2 gólt szerzett a döntő első félidejében .
- Xavi az egyetlen aki 2 Eb döntőn is gólpasszt adott ( 2008 ; 2012 )
-Torres az első olyan játékos aki 2 EB döntőn gólt szerez (Xavi adta a gólpasszokat)
-Az EB döntők történetében ezen szerezte a legtöbb egy válogatott.
- A hispánok 12-gólt szereztek az EB-n mindet a 16-oson belűről.
- Iker Casillas 100. győzelmét aratta a válogatottban , ezzel ő az első aki eléri ezt a számot.
Erre gondoltam én is. De mit várunk, a legjobb klubcsapat kiegészítve a 2. legjobb csapat játékosaival...mégis ki verhetné meg őket?Replay írta:Túl erős volt ennek az EB mezőnynek a Barcelona/Real M kombó.
Nem pont úgy ahogy emlékeztemForcabarca8 írta:http://www.youtube.com/watch?v=8oMnUTIbcNQCapon írta: Motta sérülésén 1 másodpercig sem csodálkoztam. Mikor én ezt az embert pályán látom az 50%ban megsérül.
Utolsó emlékem vele kapcsolatban (Barca mezben), hogy lábtatvészit és fut az ellen után és ugyan így lesérül futás közben, talán még gól is kaptunk.
Itt az eset,amiről beszéltél. Nagyon sérülékeny volt mindig is a srác. Nem sokat lehetett a pályán,mert vagy sérült vagy eltiltott volt mindig
http://www.youtube.com/watch?v=8oMnUTIbcNQCapon írta: Motta sérülésén 1 másodpercig sem csodálkoztam. Mikor én ezt az embert pályán látom az 50%ban megsérül.
Utolsó emlékem vele kapcsolatban (Barca mezben), hogy lábtatvészit és fut az ellen után és ugyan így lesérül futás közben, talán még gól is kaptunk.
Ez tényleg durva...főleg úgy, hogy nem egy agyonsztárolt brazil, vagy német válogatottban érte el ezt a számot, hanem egy spanyol válogatottban, akikről 2006-ig sokan azt mondták, hogy ez a csapat sose fog nyerni semmit. Jó a bajnokságuk, de sose tudnak odaérni, még az elődöntő közelébe se. Erre 2008 óta csak nyernek és nyernek...bevallom őszintén, hogy én is azok közé tartoztam, akik ezt a véleményt osztották. Más kérdés, hogy azt se gondolta senki, hogy valaha lesz olyan csapat, amelyik minden címet megnyer egy szezonon belül, majd rá 2 évre produkál egy 5 kupás évet. És ez a generáció adja a spanyol válogatott lényegét is. És meg merem kockáztatni, hogy ha ez a generáció visszavonul, ugyan úgy semmit se fognak nyerni a spanyolok, mint ezelőtt. Mert ilyen generáció 100 évenként egyszer jön össze.ozsimiki írta:Pár durva rekord:
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012 ... ek-2145283
kiemelném a legkomolyabbakat:
"Iker Casillas a 100. győzelmét aratta a spanyol válogatottban, elsőként érte el a centenáriumot a világon."
Grt Ikernek!
Szerintem meg az a meglepő, hogy nem Alba lett a MOM. Neki volt a legtöbb kimagasló megmozdulása, hibátlanul védekezett, sok gólhelyzetben is aktív részt vállalt, és mellesleg azt a gólt lőtte a 4ből, ami már gyakorlatilag eldöntötte a meccset.gergo9 írta:Xavi két gólpassza ellenére Ini lett a MOM ez azért meglep.
EB legjobbja is szerintem ő lesz. Illetve ő kell hogy legyen.
Én igen.egyik, hogy senki, de senki nem adott volna egy lyukas garast se, hogy az Azzurra döntőben lesz
Motta sérülésén 1 másodpercig sem csodálkoztam. Mikor én ezt az embert pályán látom az 50%ban megsérül.Bob_Marley írta:Azért egy profi játékos meg ráadásul Motta aki azért több nagy csapatban is volt (pl nálunk) nem tudom elképzelni, hogy ne melegítsen be normálisan, de kb 3 perce van pályán s ez egyértelmű húzódás, pech.S azért gyanús, hogy ilyen hamar a csere után meghúzódjon valaki.