Egyébként is sztem kár erre fogni, mert a Barca sem (csak) Messitől jó csapat.
Nem is állítom. Így is versenyképesek lennénk, de amit ez a kisember adni tud ennek a csapatnak, azt nem lehet kifejezni. Ez a gyerek ha gyengébben játszik akkor is kioszt két gólpasszt és lő egy kapufát. Gondoljunk bele, mi lenne, ha Messi a spanyoloknál játszana...VdB kivinne rajta kívül még 10 embert, hogy meglegyenek osztcsá.
Nincs épkézláb támadója, mert az egyiket otthon hagyta (Soldado)
Vele sem biztos, hogy előrébb lennénk és ha jól tudom, akkor a bajnokság vége fele gyengébben teljesített, Negredo meg jobban és ezért vitte őt, de ebben megerősíthetne vki, aki több Valencia meg Sevilla meccset nézett. Llorrentét nem kommentálom (amúgy sem tudnám...nincs pro meg kontra).
Ha Pedro és Navas kezdene, akkor nem kéne olyan csere, aki képes lendíteni a csapaton, mert mondjuk rúgnának gólokat a 70. percig is.
Ezt meg nem tudhatjuk biztosan...Pedro különben is olyan , hogyha fásultabban kezd akkor bűn gyenge és nem képes felpörögni, Silva ebben jobb. Navasban pedig nincs 70perc (max hosszabbításban)...sajnos nem akkor spíler, hogy vezére legyen a csapatnak...megint csak Silva van előnyösebb helyzetben.
hanem mert a gólképes játékosok nem játszanak
Ebből nincs túl sok...tudom te Fabregasban, Pedroban, Llorrentében látod a megváltást, de kiegyensúlyozottságban egyik sem vitézkedik...amúgy az már rossz ha "csak" bennük van gól...
Az a baj a spanyol csapattal, hogy Villa-t leszámítva nincs vérbeli gólgyáros...sajnos...pedig akkor tökéletesek lennének.

Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.