Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valószínűleg Messi szüleinek szüksége van 10-15 millió forintra amennyit ebből a perből nyerhetnénekZsolti95 írta:Nem értem az egész dolgot!A ks nem megy el a játékosokhoz interjút csinálni, hanem valahonnan fordítják, akkor Messi miért nem a forrást pereli be?Amúgy meg honnan tudja h van ilyen h ks?Nem mindegy neki miket írnak róla egy ilyen kis országban , végül is nem azt írták h megölte a nagyszüleit egy sörétessel, csak annyit h némának hitték a csapattársai mert szótlan volt...
am lehet h nem is Messi balhézik, csak a családja akar még egy kis + zsebpénzt.....
Komolyan ez már a legalja... Hihetetlenül szégyen ez a magyar újságírás.Tomsa írta:note: Messi has denied giving an interview to hungarian magazine "kepes", the quotes from the interview published yesterday are fake [telam]
Wb Messi: "I don't like it that they publish interviews I never gave. A Hungarian magazine says they interviewed me, but that's not true."
![]()
![]()
![]()
![]()
Egyből tudtam, amikor elolvastam, csak nem gondoltam volna, hogy kiderülSzégyen...
Nem róla írnak hanem rájuk hivatkoznak. A ks-ben megjelent Messi interjúról van szó.Zsolti95 írta:http://www.mundodeportivo.com/20120714/ ... 10953.html
Nem tudja valaki miért ír a Mundodeportivo a Képes Sport-ról?
U okvir- az nem a kaput eltaláló lövésekre érti?Kash írta:http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5866_n.jpg
Egy statisztika Messiről a 11/12-es szezonból.
Mivel nem Angolul illetve Magyarul van, leforditom nektek.
Utakmice - Mérkőzések
Minute - Percek
Sutevi - Lövések
--> u okvir - szögletek (nem 100%)
--> Penali - Büntetők
--> Slobodnjaci - szabadrúgások
Golovi - Gólok
--> Penali - büntetők
--> Slobodnjaci - szabadrúgások
--> Lijevom Nogom - Bal láb
--> Desnom Nogom - Jobb láb
--> Glavom - fej
Asistencije - gólpasszok
Zuti Kartoni - Sárga lapok
Crveni kartoni - piros lapok
Forditást köszönjük:
Kash
Igen, valószínű csak te nem érted (mint mindigKash írta:Buli?
Lehet hogy csak én nem értem...![]()
Buli?