2012.06.23. 17:46:18
Tavaly, amikor ment Nasri és Fab, már akkor sem volt szó a bajnoki címről, inkább arról, hogy valahogy a legjobb 4-ben végezzünk. A 2012/2013-as szezonban is ez lesz a cél, ManCity - ManUnited duó befoghatatlan (bár utóbbinál én visszaesést várok), jelen pillanatban a Chelsea-t várom a 3., minket pedig a 4. helyre (best case scenario: 3. hely).
Amúgy ebben a csapatépítési projektben nekem az fáj a legjobban, hogy ebben a nyeretlen időszakban is volt Wenger-nek 2-3x alkalma arra, hogy tényleg egy címekre esélyes csapatot összerakjon és ehhez csak annyi kellett volna, hogy szezononként +20 milliót elköltsön (például több évig Almunia-t kellett nézni a kapuban, mennyivel jobb lett volna mondjuk Lloris vagy Denilson helyett egy normális CM). Jó, persze tudom, hogy erre nem volt lehetősége...
Gervinho tényleg buta, a hatalmas homloka mögött nincsen ész. Én egy viszonylag erős szezont vártam volna tőle a lille-i remeklése után, de csalódást okozott, mondjuk a szezon második felében már az önbizalmával is problémák voltak, remélem a 2. szezonjában felveszi a ritmust.
Podolski meg tuti, hogy a szélen fog játszani, Giroud 99%, hogy jön, szóval én egy RvP - Giroud - Poldi hármast várok előre.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!