Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogosmiihii írta: Én közben nem is láttam a pontos időt meg számítást,csak egy pillanatra azt,h zöld és másfél előnye volt.Aztán a végén csak az órát néztem,h 1:47 vminél kellett volna jobb,amitől messze-messze elmaradt.
Másrészt nem a 10. helyhez képest nézték sztem,max a 17.hez,mint utolsó továbbjutó helyValamint ha 29 mp a mínusza,akkor is lehet 18.,ha a legjobb ideje arra a pozícióra jogosítja
Márpedig sajna arra
DRS nem használhatják tudtommal KERS-et igen.Scooby Bent Bwoy írta: Az tetszett, hogy Kimit dicsérték, hogy nem működik a KERS és milyen jól megy ennek ellenére. Nem mintha a többiek használhatnák...
Én közben nem is láttam a pontos időt meg számítást,csak egy pillanatra azt,h zöld és másfél előnye volt.Aztán a végén csak az órát néztem,h 1:47 vminél kellett volna jobb,amitől messze-messze elmaradt.Mihu írta:Én nemtudom, senki se nézi a közvetítést?miihii írta:Button kálváriája folytatódik,18.![]()
![]()
Az utolsó szektorban az eső miatt 4 mp-et dobott el az utolsó körén![]()
![]()
Az utolsó szektorban az 1. helyezetthez mérték az idejét, és ahhoz képest kapott 2 valamennyit. Ha belegondoltok, eleve nem logikus az, hogy a 10. helyhez képest több mint 2 mp hátránnyal a 18. helyen van
am jaMihu írta:Én nemtudom, senki se nézi a közvetítést?miihii írta:Button kálváriája folytatódik,18.![]()
![]()
Az utolsó szektorban az eső miatt 4 mp-et dobott el az utolsó körén![]()
![]()
Az utolsó szektorban az 1. helyezetthez mérték az idejét, és ahhoz képest kapott 2 valamennyit. Ha belegondoltok, eleve nem logikus az, hogy a 10. helyhez képest több mint 2 mp hátránnyal a 18. helyen van
Én nemtudom, senki se nézi a közvetítést?miihii írta:Button kálváriája folytatódik,18.![]()
![]()
Az utolsó szektorban az eső miatt 4 mp-et dobott el az utolsó körén
vagy Alonso is behúzza a megérdemelt pechjét idén először végreS.Agüero írta:Nagyon úgy néz ki, h egy esős versenynek nézünk elébe.
Tavaly egyszer nyert Alonso, Silverstoneban. Ebben az évben az egyetlen esős versenyt Alonso nyerte meg.![]()
![]()
Alonso nyeri a futamot.
Nagyon jóba van Schumival, ami köztudott, meggyőzi majd, hogy legjobb választás a ferrari számára, így értettem ezt a belökést, kicsit félreérthető volt. Schuminak pedig ferrarinál is van szava az biztos, ha már nincs is ott, elég megnézni azt a képet amikor befut valenciába, mennyire tisztelik, adnak a szavára, Vettel is. Bár egy Alonso-Vettel páros megint érdekes lenne, előbb utóbb valamelyikük a rövidebbet húzná, ez a páros pedig elég valószínű, mivel Alonso 2016-ig talán hosszabbított. Viszont szerintem Hamilton előbb fog elmenni a mekiből, mint Vettel a red bullból. Idővel kiderül, de most hétvégére egy Schumi parádét jó lenne látni.ab1daL írta:Én is így gondolom, mármint, hogy előbb vagy utóbb, de ő Ferrari pilóta lesz. Nem azért mert Schumi "belöki". Nem bánnám, ha már jövőre.Ronaldinho&Barca írta:Nah, hogy az SC miatt kiesett, most bosszúból alá ír a ferrarihoz? Amúgy kamu nem kamu, előbb utóbb ott fog kikötni, Schumi belöki idővel majd..
Nem kell neki protekció, bizonyított eleget már, bármelyik csapat jól járna vele. Ozsi
Ez nevetséges, hogy mit találnak ki a Red Bullosok
Ne nevessél, ez így van! Ha Vettelnek nem megy, az csak bunda lehet, semmi másMihu írta:http://www.f1hirek.hu/f1/20120625-f1-bu ... -bull.html
Ez számomra is egyértelmű volt, már a verseny alatt is![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()