2012.06.24. 17:02:48
Gondoltam, hogy megint rá lesz húzva Alo győzelmére, hogy megint csak a szerencsének köszönheti, de édes istenem, mit csináljon ha megáll előtte, a csúcskategóriásűrhajónagyonadriannewey RedBull? Álljon ki, húzódjon le? Nem tehet róla, hogy nem az ő, előre leírt, lesajnált, tragacs Ferrarija áll meg. Amúgy Alo alatt tavaly Kanadában állt meg az autó, Vettelnek is csak egyszer, Abu Dhabiban. 2010-ben Alonsonak egyszer, Vettelnek háromszor, és amikor Vettel kiesett Alonso a következő helyeket szerezte meg: Ausztrália 4. hely, Isztambul 8. hely, és csak Koreában ért Seb kiesése Alonsonak győzelmet. Plusz, Alonso kétszer nullázott, Vettel egyszer.
Mindenesetre nem gondoltam volna, hogy a tegnapi időmérő után ez lesz, de nagyon nagyot ment Fernando, így egy kis levegőhöz jutott, ami szerintem kell is, mer Silverstoneba nem lesz egyszerű úgy érzem.. Forza Ferrari!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
ab1daL 2012.06.24. 17:05:52-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha