Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt áthoztam ide, mert legfőképpen a végét én pl nem tudtam beazonosítani, az eleje meg szubjektív ki hogy éli meg, ebe én már bele se megyek, én ezt a meccset élveztem főleg az első félidőt és a hosszabbítást te nem, hát nem fogunk együtt elmenni sörözni és meccset néznilui1698 írta:Kezdek rájönni amúgy, hogy mostanában a taktikus szót egyesek a "fos" szinonimájaként használják.
(ma a kommentátor, Bob...)
Jó csak most ezt képzeld el úgy, hogy mondjuk magyar szerepel a hírben, és mondjuk egy francia mondja ezt ránk, szerintem fel lennél háborodvaZsolti95 írta: Én nem azt mondom h aki ruszki az egyből gyerek gyilkos is csak h én már nem tudok meglepődni ilyen híreken ha az van mellé odaírva h Russian
Azthiszem, hogy ez a cikk mindent elárul...:más:Indiában egy apa fejezte le a lányát mert elvált a férjétől akihez erőszakkal hozzáadták és több barátja volt....
Én nem azt mondom h aki ruszki az egyből gyerek gyilkos is csak h én már nem tudok meglepődni ilyen híreken ha az van mellé odaírva h Russian.sjd írta:Azért lehetne ezt egy kicsit kevésbé vérlázítóan is megfogalmazni..Zsolti95 írta: Ja, hát ez ruszki v ukrán, ezek közül egyik sem teljesen normális![]()
Nekem is megvan a véleményem az oroszokról és az ukránoktól és szoktam is hasonlóakat mondani, de talán nem gyerekgyilkosokra kéne rásütni, hogy a nemzetiségüknek köszönhetik az agybajukat. Magyarországon is vannak hasonló, ha nem cifrább dolgok, úgyhogy valószínűleg nem orosz mivoltának köszönhető ez a történet
Azért lehetne ezt egy kicsit kevésbé vérlázítóan is megfogalmazni..Zsolti95 írta: Ja, hát ez ruszki v ukrán, ezek közül egyik sem teljesen normális
Bocs, azt nem láttam egyből a vidit néztem.Kash írta:Orosz, irja a videó "rövid" cimében hogy "Russian Mother"...Zsolti95 írta:Ja, hát ez ruszki v ukrán, ezek közül egyik sem teljesen normálisKash írta:Úristen.![]()
![]()
![]()
![]()
"Kidopta gyerekeit a 15. emeletről, mert elege lett belőlük"
http://vidget.hu/kuelfoeld/61-furcsasag ... dikrl.html
Nem tudok mit mondani...
Orosz, irja a videó "rövid" cimében hogy "Russian Mother"...Zsolti95 írta:Ja, hát ez ruszki v ukrán, ezek közül egyik sem teljesen normálisKash írta:Úristen.![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudok mit mondani...
Ja, hát ez ruszki v ukrán, ezek közül egyik sem teljesen normálisKash írta:Úristen.![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudok mit mondani...
Huuu, de kemény... Ezek közül ismerem Aron Ralston -t és a Bethany Hamilton -t.
Egyiket se tudom valami jól kezelni, de szerintem Joomlával jobbakat lehet csinálni. Lehet, hogy nehezebb is mondjuk...kudu írta:Egy rövid kérdés, de kíváncsi vagyok a válaszokra.
Joomla vagy wordpress?
Ja, tumblr-en már láttam, hogy Melanie Iglesias-t rebloggolszEazzy írta: Két dolog miatt idézlek...egyrészt mert ezeket a lányokat érdemes megint látni![]()
Másrészt meg úgy tűnik nem csak zenében egyezik az ízlésünk...(bár ott KW-val kicsit vakvágányra futottál...denah, senki nem lehet olyan tökéletes, mint én
)
Mondjuk a tumblr-em alapján gondolom eddig is tudtad.
Na jólvan ennek a megnyilvánulásomnak se volt semmi értelme.
Miért lennék?
kösz, Krisznek még nagyobb kösz!sjay írta:Ő Mila Kunis.ozsimiki írta:Game!
A középső nem a Modern Familys pláza (pi)cica?
Arcra rendben, de szerintem elég gebe
Első amúgy nagyon rendben van, és Siki összeállítása sem áll tőlem távol
Nem ő az. Csak baromira hasonlítanak.ozsimiki írta:Game!
Ő Mila Kunis.ozsimiki írta:Game!
Arcra rendben, de szerintem elég gebe
Első amúgy nagyon rendben van, és Siki összeállítása sem áll tőlem távol
Két dolog miatt idézlek...egyrészt mert ezeket a lányokat érdemes megint látniGame90 írta:Nálam barna/fekete haj a nyerő, de azért egy szőkének sem mondanék nemet. Először a szem - száj - fenék kombót nézem meg. Ja, és hogy elkerüljük a félreértéseket, természetesen lányokról beszéltem.
Őket például szívesen meg: