Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

6 éves, de már brazil Messi...
Ha fele olyan jó, mint az apja, már akkor is nagyon jól járunk vele. Egyébként ő milyen poszton játszik? Csatár?Erxy írta:Romario fia, Romarinho (18 éves) ezen a nyáron csatlakozik a Barca B keretéhez.
A kivásárlási ár lényege pedig pont az, h ha azt kifizetik, viheti őket. Persze ez általában mindig irreális magas összeg, szóval nem valószínű, h ez a gyakorlatban megtörténne.sjd írta:Az miért lenne szerződés kérdése, hogy Zubiék el akarják-e passzolni Sergi-t, pont úgy, mint Romeuval tették?sura írta: Manapság már minden 17-18 éves játékosnak szerződés rögzíti a kivásárlási árát. Ha egy csapat rosszul szerződik a fiataljaival, az magára vessen.
Az nem nagyon fordult még elő, hogy a B csapatból egy játékost a Barca akarata ellenére vittek volna el (ificsapatból persze volt már ilyen)sura írta:És egyáltalán, elmúltak már azok az idők, amikor egy felnőtt korhoz közeledő, vagy pláne azt átlépett, magát tehetségesnek tartó játékost kielégítené az, hogy a B-ben játszik-
Az miért lenne szerződés kérdése, hogy Zubiék el akarják-e passzolni Sergi-t, pont úgy, mint Romeuval tették?sura írta: Manapság már minden 17-18 éves játékosnak szerződés rögzíti a kivásárlási árát. Ha egy csapat rosszul szerződik a fiataljaival, az magára vessen.
Szerintem meg összeteheti a két kezét, egy csapatnál nincs olyan lehetőség (na jó, most a Realnál lesz ilyen) , hogy az ificsapatból kikerülve egyből a másodosztályban próbálhatja ki magát. Nem hiszem, hogy bárkinek is nagyobb kihívás lenne egy Chelsea vagy egy Arsenal Reserves, aztán meg a kölcsönözgetések a harmadosztályba, ahol ki tudja, játszik-e:sura írta:És egyáltalán, elmúltak már azok az idők, amikor egy felnőtt korhoz közeledő, vagy pláne azt átlépett, magát tehetségesnek tartó játékost kielégítené az, hogy a B-ben játszik-
Csak Sergit ne...Piquenbauer írta:Egyébként ha már fiatalok, a hírek szerint (MD mindkettő) Sergi Robertot a Milan, Tellot pedig a Liverpool vinné.
Bánom kicsit, hogy elmegy, ám tudom, hogy jó döntést hoz majd.ab1daL írta:Rubén Minonak lejár a szerződése, és távozik nagy valószínűség szerint a Mallorcához, de érdeklődik iránta a Hercules, és a Depor is. Sok sikert neki is!
12 millió euró lesz a kivásárlási ára, ami 30-ra emelkedik, ha esetleg felkerült a nagycsapatba.ab1daL írta:Ugyanakkor hosszabbított a klub Planas-al 2014-ig. Érdekes, ő még nem igazán került szóba a nagy csapattal, pedig a korosztályos spanyol válogatottaknak kezdő balhátvédje, valamint a B csapatban játszik már egy ideje.
Azért nem rossz, ha van még valaki a csapatban Messin kívül, aki akar és tud is szólózni, persze nyilván nem kell túlzásba vinni a dolgot.Messidona10 írta:Jó ez a srác, de nyilván, ha fel akar kerülni a nagycsapathoz, akkor majd ezekről a szólókról le kell szoknia. Nekem tetszik, de ott nyilván nem ez lesz a feladata. Messit idézi (az egyéni akciói alapján), persze a nyomába nem érhet
hát...Messi nyomába senki nem érhetMessidona10 írta:Jó ez a srác, de nyilván, ha fel akar kerülni a nagycsapathoz, akkor majd ezekről a szólókról le kell szoknia. Nekem tetszik, de ott nyilván nem ez lesz a feladata. Messit idézi (az egyéni akciói alapján), persze a nyomába nem érhetGareth Tello írta:Én sem hittem volna, hogy ebből 6-0 lesz.![]()
Ahogy azt már megszokhattuk, Deulofeu ismét nagyot játszott: http://www.marca.com/2012/06/04/futbol/ ... 61520.html.
Jó ez a srác, de nyilván, ha fel akar kerülni a nagycsapathoz, akkor majd ezekről a szólókról le kell szoknia. Nekem tetszik, de ott nyilván nem ez lesz a feladata. Messit idézi (az egyéni akciói alapján), persze a nyomába nem érhetGareth Tello írta:Én sem hittem volna, hogy ebből 6-0 lesz.![]()
Ahogy azt már megszokhattuk, Deulofeu ismét nagyot játszott: http://www.marca.com/2012/06/04/futbol/ ... 61520.html.