LG írta:ozsimiki írta:
szerk: Kanty! LG direkt ír ilyen stílusban... nem igen vágja,hogy spanyol keret legalább fele BARCELONA játékos, EB, majd VB menetelésüknél is úgy beszélt róluk mint vmi fertőről.
Azért azt is tegyük hozzá, h Torres-ről mindig is ilyen stilusban irtam, sosem csipáztam a buráját. És amúgy pl. most nincs igazam? Sztetek jól játszott?

Nagyon béna volt ma is, más kérdés, h az írek ellen ez is elég volt 2 gólra.
Ha szted meg a spanyol keret fele Barca játékos, akkor nem vagy jó matekból.

Segítek: kevesebb, mint 1/3-a. Meg azért a 11-ből 4 stabil kezdő csak az RM-ben játszik. Ami meg több, mint az 1/3-a.

így, hogy kimatekoztad már nem is gáz az eredeti téma, igazad van
nem csak Torresről írtál ilyen stílusban az elmúlt években, hanem a spanyolokról is. Matekban természetesen elmaradok a szintendtől (főleg,h ugye ez is volt a mondandóm lényege

:D) de azért a minőséget,és kulcsfigurákat majd számold meg. Xavi, Iniesta Puyol (előző kettő eseményen), Piqué, Busquets, ez 5 FIX KEZDŐ, ha most kimatekozod, hogy a Madrid pedig 6 fixkezdőt adott, akkor jó. Ne felejtsd el, hogy nem csak a jelenről beszélek, ugyanis nem mostantól kezdted ezt a stílust a spanyolok felé, hanem már 4éve, ill régebben.
Azt megértem még,hogy nem szereted a spanyol csapatot (bár nehéz azt is, tudván,h jelentős része BARCA játékos), de hogy annak tudatában, hogy szeretet klubbod meghatározó játékosai is részt vesznek benne, azért a stílusod TÖBB mint "furcsa".
Mert azért nem csak Torresre írtál így, Te is tudod.
Nah de felőlem...nem ez az egyetlen furcsa a te "tolladból" számomra
szerk: messideco!
Azért ha azok a bizonyos játékosok szablyák meg a spanyol csapat játékát (többek között), és ezek után olyan stílusban beszélni a spanyolokról, akkor azért csak érthető, ha nem tetszik pár Barcás ÉS Spanyol drukkernek.