Női (2005 Dec.) és Férfi (06 Jan.) VB/EB
asszem ez is mehet az archívba

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Görbicz nem érdemli meg a világ legjobb játékosa címet! Tehetsége van, de ez önmagában nagyon kevés, számos, nála többet mutató játékos van, aki jobban megérdemelné!
Sajnos férfi válogatottunk csúnyán leszerepelt az EB-n (akárki akármit mond). Az izlandiak elleni meccs csak a csúfos szerepléstől óvott meg, a dánokat simán le kellett volna győzni 7-8 góllal, a szerbeket meg egy ki-ki meccsen verni 4-5 góllal (meg baseballütővel)! Zubai meg a legnagyobb vicc, és az is ahogy odajutott... Úgy ki kéne tenni azt a szerencsétlent, hogy csak na!
Sajnos férfi válogatottunk csúnyán leszerepelt az EB-n (akárki akármit mond). Az izlandiak elleni meccs csak a csúfos szerepléstől óvott meg, a dánokat simán le kellett volna győzni 7-8 góllal, a szerbeket meg egy ki-ki meccsen verni 4-5 góllal (meg baseballütővel)! Zubai meg a legnagyobb vicc, és az is ahogy odajutott... Úgy ki kéne tenni azt a szerencsétlent, hogy csak na!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ajaj.
tegnap a dánok ellen vmi tragikusat nyujtott szeretett valogatottunk
ilyen elképzelés nélküli, tutyi-mutyi, mindenet középen eroltető, lassú jatekkal, nemhogy a 6-ba nem fogunk bekerulni, szerintem pont nélkul jovunk haza. remelem ma azert a jugok ellen osszeszedik magukat a sracok. ha izland megverte oket, csak megy nekunk is. nagyon kéne a 2 pont!
ja és mégvalami ami felett nem tudok napirendre térni: tegnap a hvidt az összes lefelé tarto lovest haritott...erre csak oda lövunk a masodik felidoben is... ha edzo lennék bemennék a pályára és addig utném a jatekosomat amig meg nem értené h felfele...amatőr hibák sorozata
tegnap a dánok ellen vmi tragikusat nyujtott szeretett valogatottunk

ilyen elképzelés nélküli, tutyi-mutyi, mindenet középen eroltető, lassú jatekkal, nemhogy a 6-ba nem fogunk bekerulni, szerintem pont nélkul jovunk haza. remelem ma azert a jugok ellen osszeszedik magukat a sracok. ha izland megverte oket, csak megy nekunk is. nagyon kéne a 2 pont!
ja és mégvalami ami felett nem tudok napirendre térni: tegnap a hvidt az összes lefelé tarto lovest haritott...erre csak oda lövunk a masodik felidoben is... ha edzo lennék bemennék a pályára és addig utném a jatekosomat amig meg nem értené h felfele...amatőr hibák sorozata
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Director del Fútbol
Szavaztam! Remélem, a Királynő nyeri. Bár nem túl sanszos, hogy két évben egymás után magyar lány nyeri
. De ha idén nem is, később biztos lesz ő még a világ legjobbja (nálam már most is az).

-
- Eurobarca Staff
http://www.ihf.info/CDA/world_handball_ ... a49ac02196
Tessék szavzni!!!!!asszem nem kell mondnai,h kire!
Tessék szavzni!!!!!asszem nem kell mondnai,h kire!
- dóry
- Barça B
a cseheket vertük 2-vel, a lengyelekkel és a szlovákokkal X lett.
sajnos sok sérült van, nem lehet tudni, h ki épül fel.
de több kulcsember is játszani fog. Pl Laluska, Nagy Laci, Iváncsik Gergő...
amint már mondtam ennél csak erősebbek leszünk. amúgy nem tudom ki látta a meccseket, de sztem nagyon sok múlott azon, h ez a fiatal válogatott még rutintalan. meg hogy igazi átlövő nem volt a csapatban, Putics is lesérült az utcsó pillanatban. Császár, Lendvai, Buday, sőt a végén már Harsányi játszott átlövőt, akik valójában irányítók...
azért egész jól megoldották..

sajnos sok sérült van, nem lehet tudni, h ki épül fel.
de több kulcsember is játszani fog. Pl Laluska, Nagy Laci, Iváncsik Gergő...
amint már mondtam ennél csak erősebbek leszünk. amúgy nem tudom ki látta a meccseket, de sztem nagyon sok múlott azon, h ez a fiatal válogatott még rutintalan. meg hogy igazi átlövő nem volt a csapatban, Putics is lesérült az utcsó pillanatban. Császár, Lendvai, Buday, sőt a végén már Harsányi játszott átlövőt, akik valójában irányítók...

azért egész jól megoldották..

Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'
Gumicukor Powa'
-
- Director del Fútbol
Törőn én is meglepődtem, eszméletlen jó dolgokat csinált néha!dóry írta:nem akarok beleszólni de januárban férfi kézilabda EB lesz, nem vébé..![]()
nem tudom hallottatok-e róla de a magyar férfi válogatott veretlenül (1 győzelem, 2 döntetlen), 1. helyen zárta a Pannon GSM felkészülési tornát.
volt szerencsém kint lenni mind3 mérkőzésen, élőben szurkolni a fiúknak.
szerény véleményem szerint ez a fiatal válogatott igen jól szerepelt. Ennél már csak erősebb lesz az EB-n a csapat..![]()
Mikler fantasztikus, Császár nagyon jóó, Törő Szabit meg a válogatottba!!!!!!!
Ugye azért a kulcsemberek az EB-n már fognak játszani?
Tényleg szép volt a fiataloktól ez a teljesítmény! Harsányi Gergőt személyesen is ismerem, nem volt semmi, amit a szlovákok ellen a meccs végén csinált!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
kiket is vertünk meg a Pannon GSM kupán??asszem a szlovénokat... 

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- dóry
- Barça B
nem akarok beleszólni de januárban férfi kézilabda EB lesz, nem vébé..
nem tudom hallottatok-e róla de a magyar férfi válogatott veretlenül (1 győzelem, 2 döntetlen), 1. helyen zárta a Pannon GSM felkészülési tornát.
szerény véleményem szerint ez a fiatal válogatott igen jól szerepelt. Ennél már csak erősebb lesz az EB-n a csapat..

szerény véleményem szerint ez a fiatal válogatott igen jól szerepelt. Ennél már csak erősebb lesz az EB-n a csapat..

Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'
Gumicukor Powa'
Szerintem meg egy szavunk se lehet, baromi jó a csapat, és ami még jobb hogy nagyon fiatal is, még sokra vihetik! És Herr Orsi meg Tápai nem is játszott.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Szép volt csajok! Pálinger is jó volt, vagyis sztem ő volt a legjjobb, de csak a második félidőben!
-
- Entrenador del Barça
Na ez a dánok elleni 2.félidő nagyon jó volt! Megérdemelten nyertünk,és megvan a bronz,ami ettől az új épülő csapattól szép eredmény!VB előtt mindenki kiegyezett volna ezzel,csak így tovább Csajok HAJRÁ MAGYAROK HAJRÁ DUNAFERR 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
JEAAAH!Megvan a 3. hely!27-24-re levertük a Dánokat!
Pálinger ismét szenzációs volt!
Szép volt csajok!
Pálinger ismét szenzációs volt!
Szép volt csajok!

in to exile
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Nem olyan nagy baj ez, ez a csapat még nem érett, még nem elég jó ahhoz, hogy VB-t nyerjen, de a jövőkép nagyon bíztató! Meg legalább játszunk egyet a dánok ellen is, az meg fontos lesz a jövő szempontjából! A jövő évi EB-n már komoly esélyesek leszünk (mert most igazából nem voltunk azok). Szerintem Pálinger jól védett, rajta megint nem múlt semmi! Szerintem azért kijött ezen a meccsen, hogy Görbicz nem irányítja a csapatot! Sokak szerint vezéregyéniség (szerintem "csak" egy jó játékos), de az sajnos most (megint) nem mutatkozott meg. Balogh amilyen jól kezdte ezt a tornát, hát olyan rosszul folytatja! Vérten szintén nem brillírozik, sőt! Komoly szélső problémáink vannak (bár nem csak a szélsők hunyók a dologban). De azért holnap vigyázni kell a dánokkal! Szerintem azért érdekes, hogy a románok VB döntőt játszanak!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A szokásos...Badi írta:Saját magunkat vertük meg...Baloghot nem is értem mitől lett ilyen gyenge a 4. meccs után, Kovacic se volt az igazi, Toth nagyon gyenge volt, Pálinger is rossz napot fogott ki, Görbiczen érződött a sérülése...így nehéz nyerni, mégis benne volt a meccsben...ez a bosszantó

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Director del Fútbol
Szerintem Pálinger jól védett, a végén csorgott be róla két balszerencsés gól, de azokról nem tehetett.
Németh Andrást nagyon jó edzőnek tartom, de óriási hiba volt Baloghot játszatni, meg aztán visszahozni kétszer is. Kovacsicz is hibázott, de pont akkor vitte le, amikor belőtt egy ziccert. Mindenképpen őt kellett volna játszatni végig.
Az a baj, hogy azt nem lehet megtanulni, hogy nyomás alatt hogy kell jól játszani. Az, hogy valaki hideg fejjel tudjon ilyen meccseken játszani, adottság. Sajnos úgy tűnik, a magyar sportolók nagy részéből hiányzik ez az adottság.
Németh Andrást nagyon jó edzőnek tartom, de óriási hiba volt Baloghot játszatni, meg aztán visszahozni kétszer is. Kovacsicz is hibázott, de pont akkor vitte le, amikor belőtt egy ziccert. Mindenképpen őt kellett volna játszatni végig.
Az a baj, hogy azt nem lehet megtanulni, hogy nyomás alatt hogy kell jól játszani. Az, hogy valaki hideg fejjel tudjon ilyen meccseken játszani, adottság. Sajnos úgy tűnik, a magyar sportolók nagy részéből hiányzik ez az adottság.
Saját magunkat vertük meg...Baloghot nem is értem mitől lett ilyen gyenge a 4. meccs után, Kovacic se volt az igazi, Toth nagyon gyenge volt, Pálinger is rossz napot fogott ki, Görbiczen érződött a sérülése...így nehéz nyerni, mégis benne volt a meccsben...ez a bosszantó
-
- Director del Fútbol
Le sem tudom írni, mennyire csalódott vagyok. Ekkorát betlizni pont azok ellen, akik emberemlékezet óta nem tudtak megverni... Semmivel sem jobbak nálunk a szőröstalpúak, mégis döntőt játszanak. Azért a svéd bírók a második félidő közepéig jól vezették a meccset, utána viszont a kritikus szituációkban mindig tettek arról, hogy nehogy fel tudjunk állni...
Ilyen mentális képességekkel sosem fogunk semmit nyerni!
Ilyen mentális képességekkel sosem fogunk semmit nyerni!
-
- Entrenador del Barça
Basszus,tudtam hogy a románok jutnak tovább
azért a 3.hely legyen meg!!

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Jah, értem. szóvalaz "OFF"-ot akkor írjuk a hsz-be, ha egy részét az adott témától függetlenül írjuk egymásnak. pl ez elé a hsz elé is írhattam volna, mert semmi köze a kézihez
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Jó, akkor a kapustémában megegyeztünk.
Teljesen jogod van utálni is az orosz válogatottat, ezt értem is, de azt már nem, hogy azért, mert oroszok!? Amúgy rendkívül tehetségesek! De ezt a témát le is zárhatjuk, eehhez egy történelem topicra lenne szükség!
A ruszki edző: akkor is ordibál veled ha gólt lősz! Ez is mindegy, kinek a pap, kinek a papné! Szerintem inkább ez, ha eredményesebb!
Mi az az off? Mármint Bodi írta, hogy szézoffoljuk ezt a topicot??? Na ezzel mire gondolt? Moderálásra? És ha valaki a hozzászólásában így ír, hogy OFF: bla-bla, akkor az jelent valami különlegességet?
Szerintem azért értelmesen tudtunk vitázni, ha nem is vagyunk egy véleményen!
Teljesen jogod van utálni is az orosz válogatottat, ezt értem is, de azt már nem, hogy azért, mert oroszok!? Amúgy rendkívül tehetségesek! De ezt a témát le is zárhatjuk, eehhez egy történelem topicra lenne szükség!
A ruszki edző: akkor is ordibál veled ha gólt lősz! Ez is mindegy, kinek a pap, kinek a papné! Szerintem inkább ez, ha eredményesebb!
Mi az az off? Mármint Bodi írta, hogy szézoffoljuk ezt a topicot??? Na ezzel mire gondolt? Moderálásra? És ha valaki a hozzászólásában így ír, hogy OFF: bla-bla, akkor az jelent valami különlegességet?
Szerintem azért értelmesen tudtunk vitázni, ha nem is vagyunk egy véleményen!

jelwaz írta:Akkor most én jövök!Bodi írta:Badinál a pont,teljesen igaza van!
Tehát nem a 16 évemmel vagyok hatalmas szakértő, hanem az utóbbi 8 év mittomén hány kéziedzés és kézimeccsével! Véleményem szerint, értek ahhoz, amivel életem felét eltöltöttem!
Volt idő amikor Sugár volt az első számú kapus (2000-ben Sydnesben, vagy valami világversenyen akkoriban), és úgy zengett tőle a (nem csak a hazai) szaksajtó! Véleményem szerint is Pálinger jobb kapus, de vitánknak ez a része tök értelmetlen, mivel nem Pálinger védett és nem tudhatjuk, hogy védett volna! A statisztika szerint jobban, de ez az orosz válogatott semmelyik csapattal sem hasonlítható össze (sem stílusban, sem szépségben)! Szerintem amúgy Németh András úgy készül, hogy a döntőben az orszokkal találkozunk és azért nem rakta be Pálingert, hogy ne ismerjék ki és ne tudják kielemezni. Habár én úgy érzem, hogy vagy az oroszok vagy mi nem fogunk bejutni a döntőbe (az utóbbi ne legyen igaz)!
Az edző: Ez az orosz iskola. Nem feltétlenül a legjobb, de eredményes. Másrészt minden játékos tisztában van azzal, hogy ez félig-meddig egy álarc! Az orosz edző tényleg vadabb, mint a többi, de nem annyival amennyivel mutatja! Felhoztad Németh Andrást! Szerintem emlékezzünk vissza néhány rohadtul idegesítő meccsre: amikor a dánoktól az olimpiai döntőben kikaptunk úgy, hogy hattal mentünk 6 perccel a vége előtt, majd szinte ugyanez a franciákkal a VB döntőben. Mocsai Lajos időkérésénél, ha ilyen stílust vesz fel szerintem minden másképp lett volna! Egyik se jó, de az eredményhez jobb az orosz edző "taktikája".
A történelmet elég nehéz és felesleges belekeverni. Azért abban a 40 év romlásban mi magyarok is bűnrészesek vagyunk! Másrészt az orosz női kézilabda válogatott tagjainak, ahogy a magyaroknak sincs semmi köze ehhez! És a sportnak sem! Ezért utálom pl:mikor egy németet lenáciznak! Meg a románozást, meg a cigányozást se bírom, de azt még megértem valamennyire (meg az oroszozást is) csak annyira nincs köze a sporthoz! MEg szerintem az tisztelhető egy csapatban, hogy legyőz egy másikat, meg az is, hogy kiáll habár ki is kap!![]()
Amúgy mint moderátor elmagyarázhatnád, hogy mi is pontosan ez az off!
Sugár nem nemzetközi szintű játékos...(mondja a laikus). ott volt Sirina, na ő tudta helyettesíteni Pálingert. részemről lezárom ezt a témát.
A ruszki edző magatartására nincs elfogadható magyarázat. Érdekes az összehasonlítás Mocsaival...ő sem halvérű, de nem üvölt minden játékosa arcába 2 centiről, ha csak kihagy egy helyzetet...
A történelemről annyit, hogy had döntsem el én kit szeretek és kit nem. Meg azért köztük és a nácik között is van egy kis különbség. oroszországban még mindig istenítik lenint, stálint, meg az összes komcsi vezetőt, akik miatt idejöttek. Ezzel szemben Németországban elítélik a nácizmust, sőt akkor is sok ellenzője volt...
ja igen, és mit magyarázzak el "pontosan"?