Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De pont ezt mondjuk, hogy nem ugyanaz a hajó. Miért kell ugyanannak a hajónak lennie, attól még, hogy ugyanolyan? Gondolod, h a SJ-k egy adott típusból csak egy darabot gyártottak? De egyelőre még fogalmunk sincs sok mindenről (pl. h mi történt a LV-223on, amiért a SJ-k kihaltak ott) Az meg azért elég vicces, hogy szted egy forgatókönyvben lehet bakizni, nyilván ha arra akarták volna kihozni, hogy összeérjenek a dolgok az LV-426on történetekkel, akkor megtették volna, de tudjuk, hogy nem ez volt a célcsababarca írta: értem. de mégis minden egybevág. ugyanaz a hajó van ott lezuhanva,ugyanúgy néz ki az irányítófülke stb. azért elég véletlenszerű és valószínűtlen,hogy ugyanaz történjen meg kétszer. szerintem itt inkább egy bakiról van szó,amit utólag ezzel próbáltak javítani,hogy más elnevezést adtak a bolygónak,vagy szimplán újragondolták a történetet ezzel.
értem. de mégis minden egybevág. ugyanaz a hajó van ott lezuhanva,ugyanúgy néz ki az irányítófülke stb. azért elég véletlenszerű és valószínűtlen,hogy ugyanaz történjen meg kétszer. szerintem itt inkább egy bakiról van szó,amit utólag ezzel próbáltak javítani,hogy más elnevezést adtak a bolygónak,vagy szimplán újragondolták a történetet ezzel.Plusz ott van a szintén robot Ash,akinek szinte ugyanaz a karaktere mint Davidnek volt,ugyanazzal a szerepkörrel.REMY írta:
csababarca azért nem tudsz összefüggést találni a 2 űrhajóval meg SJ-val mert nem ugyan az a bolygó van a 2 filmbenAlien ben az LV-426 a Prometheusban meg LV-223 van.
soadroli írta:Hát jó, de az az első. Az milyen lenne már hogy az első perctől nyomják az alien az arcodba, úgy hogy fingod nincs mik azoksjd írta: Miért, az elsőben nem?![]()
Viszont a 2. részben már azt kellett volnaEjnye-bejnye Mr. Cameron.
messideco: miért lennék?
A Schidler listája se tetszett, nem csípem az ilyen témájú filmeket.Bob_Marley írta:Szerintem pótoldmellett a másik olyan II vháborús film, amit 2546ik megnézés után is sokként állok fel, s erősen érzelmeket vált ki.S ezzel szerintem nem csak én vagyok így.
Mondjuk aki Alieneket néz helyette ....(ez csak vicc, de azért nézd meg a Zongoristát is)
Szerintem pótoldsoadroli írta:Én nem láttam, és nem is fogom![]()
Hát jó, de az az első. Az milyen lenne már hogy az első perctől nyomják az alien az arcodba, úgy hogy fingod nincs mik azoksjd írta: Miért, az elsőben nem?
Miért, az elsőben nem?soadroli írta: Amúgy csak 1 órát kell várni a 2-ben, hogy alient lássunk
Én nem láttam, és nem is fogomBob_Marley írta:Zongoristát szerintem (s remélem is) mindenki látta.
Azért ez rosszul esettmessideco írta:Bob: Polanskitól a Zongorista?
Értem, hát ezeket nem tudtam, de ugyanakkor ez számomra még mindig eléggé marketing jellegű, hogy "tetszett a népnek, úgyhogy megcsináltuk"Faust írta: Először a Predator 2-ben van egy alien cameo (egy koponya), aztán ezen felbuzdulva adták ki a képregényt 89-ben, és hatalmas sikert aratott, ezt követte rengeteg képregény, két ugyancsak zseniálisra sikeredett blockbuster PC játék, majd a trágya első film.
Szóval nem csak marketing ok volt az, elég szép közös története van a két fajnak.
Először a Predator 2-ben van egy alien cameo (egy koponya), aztán ezen felbuzdulva adták ki a képregényt 89-ben, és hatalmas sikert aratott, ezt követte rengeteg képregény, két ugyancsak zseniálisra sikeredett blockbuster PC játék, majd a trágya első film.(És elvileg alapvetően az Alieneknek semmi közük nincs a Predatorokhoz, csak marketing okokból rakták őket össze 2004-ben)
Azért köszönöm!miihii írta:Én is be akartam írni már,mert az első részben (asszem) van érintve a téma.De éppen csak szóba kerül emlékeim szerint,ennél meg gondolom kimerítőbben érdekelné a témaP.U.Y.O.L. írta: Valamelyik Nemzet Aranyában van ilyen szál, ha jól emlékszem....
közben még délután énis megtaláltam ezeket,pontosabban a Prometheus előző részeit,azaz az Alien 1-2-3-at. Az első kettő részt már ki is végeztem,(mindegyik volt vagy 2 órás,kicsit bele is fáradtamsjd írta:Alien (1979)Messi-Ini írta: na hát igenhány része is van ennek a sorozatnak?
Aliens (1986)
Predator (1987)
Predator 2 (1990)
Alien3 (1992)
Alien: Resurrection (1997)
Alien vs Predator (2004)
AvP Requiem (2007)
Predators (2010)
Prometheus (2012)
Na most ezek közül az AvP-k messzi elkerülését tanácsolták, a Predatort és az Alien első kettő/három részét szokták ajánlani.
(És elvileg alapvetően az Alieneknek semmi közük nincs a Predatorokhoz, csak marketing okokból rakták őket össze 2004-ben)
Ha a Prometheust akarod érteni, akkor szvsz ahhoz elég az első Alien is
(bár így talán kevésbé lesz poén néhány momentum, mint annak, aki 33 évig várt rá)
aha. nah ezt nem lehetett (nekem nem sikerultFaust írta:Az alap elméletileg az, hogy ők csempészték bele a hirdetést, az újságos fiúval is lebeszélték a dolgot (azért tetteti ő is, hogy nem látja). A végén azért szakad ki belőlük a röhögés, mert sikerült elérni a célt, hogy jól átverjék. Két srác még fogadott is, azért adja oda a pénzt morcos fejjel.- a barátai miért nem veszik észre mikor még él? csak szívatják? és honnan tudják h szívatni kell? vagy mi?
amugy végső állomásbol jött az 5let?
Nem a Végső állomásból jött, hanem egy Örkény egypercesből. Sajnos a megadott időhossz miatt nem tudtam jobban kibontani a dolgot.
Nekem a Láthatatlan (The Invisible) ugrott be róla,ami egy nagyon jó film mellesleg.Faust írta:
Nem a Végső állomásból jött, hanem egy Örkény egypercesből. Sajnos a megadott időhossz miatt nem tudtam jobban kibontani a dolgot.
Az alap elméletileg az, hogy ők csempészték bele a hirdetést, az újságos fiúval is lebeszélték a dolgot (azért tetteti ő is, hogy nem látja). A végén azért szakad ki belőlük a röhögés, mert sikerült elérni a célt, hogy jól átverjék. Két srác még fogadott is, azért adja oda a pénzt morcos fejjel.- a barátai miért nem veszik észre mikor még él? csak szívatják? és honnan tudják h szívatni kell? vagy mi?
amugy végső állomásbol jött az 5let?