sjd írta:Messi-Ini írta:
na hát igen

hány része is van ennek a sorozatnak?
Alien (1979)
Aliens (1986)
Predator (1987)
Predator 2 (1990)
Alien3 (1992)
Alien: Resurrection (1997)
Alien vs Predator (2004)
AvP Requiem (2007)
Predators (2010)
Prometheus (2012)
Na most ezek közül az AvP-k messzi elkerülését tanácsolták, a Predatort és az Alien első kettő/három részét szokták ajánlani.
(És elvileg alapvetően az Alieneknek semmi közük nincs a Predatorokhoz, csak marketing okokból rakták őket össze 2004-ben)
Ha a Prometheust akarod érteni, akkor szvsz ahhoz elég az első Alien is
(bár így talán kevésbé lesz poén néhány momentum, mint annak, aki 33 évig várt rá)
közben még délután énis megtaláltam ezeket,pontosabban a Prometheus előző részeit,azaz az Alien 1-2-3-at. Az első kettő részt már ki is végeztem,(mindegyik volt vagy 2 órás,kicsit bele is fáradtam

), de nekem nagyon tetszettek.Engem egyszerűen lenyűgözött mind2 rész,és bele sem gondolok hogy mekkora siker lehetett ez annó úgy 33 évvel ezelött...Hihetetlenül megcsinálták a filmet,ha valaki megnézi és nemtudja hogy ez 33 éves,akkor benézi olyan 2000-es évekbéli filmnek. Egy szó mint száz,szerintem ezek a filmek zseniálisak.
Egyébként vicces,mert az általad leírt részek közül én eddig 5 részt nemláttam,és ezek pont az Alien sorozatok részei voltak...

Szal lényegében pont azokat sikerült megnéznem,amiknek semmi közük az eredeti Alien filmekhez...
ui:egyébként vasárnap moziból kifelé jövet megkérdeztem tesómat,hogy dehát hol voltak ebből a Predatorok?

mostmár értem hogy ezután a kérdés után miért nézett madárnak...
Am köszi a segítséget