Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kaja nélkül neked ezt senki nem fogja megmondani.barca6 írta:H:kondi
K: bicikli+uszas
Sze.Futás ugralokotel fekvotamasz
csu: szabad
pén:kondi
szom:talajgyakorlatok
vas: szabad
mia véleményetek errol a tervrol? szálkásodnák ?
nem tudom,nincs tapasztalatom vele,én csak annyi mondtam,hogy ha izmot akarsz,akkor inkább más ajtón kopogtass. a csuklóproblémákhoz nem értek sajnosHunter91 írta: Nekem elég gyenge a csuklóm, sokszor fáj is a terheléstől, ezért nézegettem.
Ez tud valami izomtömeget is rápakolni a karra, vagy csak egy marhaság?
zsírból is lehet ám energiát nyerni,sőt. nem úgy kell nézni,hogy rizs v cukor nélkül vége az életnek esteolyan mintha 10fekvéssel du 3től nem ennél szénhidrátot.
Nekem elég gyenge a csuklóm, sokszor fáj is a terheléstől, ezért nézegettem.daffy írta:én is néztem,de inkább maradok a súlyoknál,azzal is lehet kart növeszteni. személyes tapasztalatom nincs,de valahogy nem bízom az ilyenekben(már ha az izomnövelésre gondolsz)Hunter91 írta:Mit gondoltok a Powerballról? Most akciós shop builderen. Jó lehet?
én is néztem,de inkább maradok a súlyoknál,azzal is lehet kart növeszteni. személyes tapasztalatom nincs,de valahogy nem bízom az ilyenekben(már ha az izomnövelésre gondolsz)Hunter91 írta:Mit gondoltok a Powerballról? Most akciós shop builderen. Jó lehet?
Nagyon jó!daffy írta:hétfő: mell: ferdepados nyomás,egyenespados fekvenyomás,tárogatás,tolódzkodásTdavid írta:Sziasztok srácok!![]()
2 hónapja kezdtem el a tömegnövelő edzést.
Eddig volt egy edzéstervem amit követtem, de hallottam hogy az edzésterveket változtatni kell.
Annyi kérésem lenne hogy valaki tudna írni egy 3-4 napos edzéstervet?
Tudom hogy a body.builder-en vannak, de jó lenne egy olyan ami személyes tapasztalatok alapján készült.
Segítségeteket előre is köszönöm!
kedd:kar: scott pados bicepsz,kalapácsbicepsz,koncentrált bicepsz,fej fölött tricepsznyújtás,lórúgás,tolódzkodás hát mögött(felpolcolt lábba),csigás letoltás
csütörtök: láb
péntek hát,váll: húzódzkodás,evezés csigán,döntött törzsű evezés,felhúzás,mellről nyomás állva,oldalemelés,fogsz egy 15-20 kilós tárcsát két kézzel,nyújtva és test előtt felemeled vízszintesig megtartod 1 másodpercre és lassan! leengeded
has-(alsó hát)-vádli mehet többször
bicepsznél alkalmazom 3-4 hetente a 21ezést,remek
hétfő: mell: ferdepados nyomás,egyenespados fekvenyomás,tárogatás,tolódzkodásTdavid írta:Sziasztok srácok!![]()
2 hónapja kezdtem el a tömegnövelő edzést.
Eddig volt egy edzéstervem amit követtem, de hallottam hogy az edzésterveket változtatni kell.
Annyi kérésem lenne hogy valaki tudna írni egy 3-4 napos edzéstervet?
Tudom hogy a body.builder-en vannak, de jó lenne egy olyan ami személyes tapasztalatok alapján készült.
Segítségeteket előre is köszönöm!
persze,privátban küldj egy címet,ahova mehet a képLM10 írta: Küldenél egy képet, hogy ez hogy néz ki?Mert szerintem érdekel a dolog.
Küldenél egy képet, hogy ez hogy néz ki?daffy írta:nekem van egy eladó pulzusmérő órám. 5kLM10 írta: És hogy lőjjem be, hogy mennyi a pulzusom? Régebben láttam ilyen sportpulzus mérő cuccot, arra gondolsz?
ha nem akarsz pontos lenni,akkor érzésre,ne lihegj nagyon...
nekem van egy eladó pulzusmérő órám. 5kLM10 írta: És hogy lőjjem be, hogy mennyi a pulzusom? Régebben láttam ilyen sportpulzus mérő cuccot, arra gondolsz?
És hogy lőjjem be, hogy mennyi a pulzusom? Régebben láttam ilyen sportpulzus mérő cuccot, arra gondolsz?daffy írta:persze,az aszfalt tönkreteheti a térded. a pulzusod legyen 110-120 környékén. így kocogj 1 órát/alkalomLM10 írta:Srácok elkezdem így a nyári jobb alakért a futástAz a kérdésem, hogy futást is lehet 1000 féle képen, van valakinek jó ötlete?
Én ilyeneket hallottam, hogy aszfalton nem jó futni, meg, hogy a testtömegből ki lehet számolni, hogy hol kell tartani a pulzust, hogy zsírégetés menjen.
191/89kg vagyok ,ami jól hangzik, de picit jó lenne karcsúsodni, mert csöcsből és hasból egy picit szeretnék leadni
persze,az aszfalt tönkreteheti a térded. a pulzusod legyen 110-120 környékén. így kocogj 1 órát/alkalomLM10 írta:Srácok elkezdem így a nyári jobb alakért a futástAz a kérdésem, hogy futást is lehet 1000 féle képen, van valakinek jó ötlete?
Én ilyeneket hallottam, hogy aszfalton nem jó futni, meg, hogy a testtömegből ki lehet számolni, hogy hol kell tartani a pulzust, hogy zsírégetés menjen.
191/89kg vagyok ,ami jól hangzik, de picit jó lenne karcsúsodni, mert csöcsből és hasból egy picit szeretnék leadni
Sanama írta:jó hagyjuk. de azért nem egyenlő ha 10kor fekszel, meg ha 1kor.Initom írta:várjatok segítek![]()
![]()
11 fele fekszem átlagba.
olyan mintha 10fekvéssel du 3től nem ennél szénhidrátot.
jó hagyjuk. de azért nem egyenlő ha 10kor fekszel, meg ha 1kor.Initom írta:várjatok segítek![]()
![]()
11 fele fekszem átlagba.
Értem én, csak ezt senki nem említi meg sehol, hogy akkor érvényes ha 10körül mész aludni.daffy írta:mert egy átlag ember 22-24 óra körül fekszik és jobban jár,ha a végén nem eszik szénhidrátot,de más igen. akkor már nem mozog,nem kell annyi üzemanyag és nem hízikSanama írta: most ezt nem rád értettem, hogy vicces, hanem erre az alapfelfogásra mondtam. akkor tegyük át 4órára. nekem alapvetően a 6órával van bajom. Úgy áll ez a 6óra , mintha akkor történne valami és utána 1g ch-tól hízna az ember 2g-t.
mert egy átlag ember 22-24 óra körül fekszik és jobban jár,ha a végén nem eszik szénhidrátot,de más igen. akkor már nem mozog,nem kell annyi üzemanyag és nem hízikSanama írta: most ezt nem rád értettem, hogy vicces, hanem erre az alapfelfogásra mondtam. akkor tegyük át 4órára. nekem alapvetően a 6órával van bajom. Úgy áll ez a 6óra , mintha akkor történne valami és utána 1g ch-tól hízna az ember 2g-t.
nehogy nekem összevesszetekdaffy írta:egyik esetben se hal bele,mivel fogyózikSanama írta: ez annyira vicces serintem,hogy 6 után no szénhidrát. Kinek? Aki hajnal 1kor fekszik, vagy aki este 9kor...?!
Nem vagyok szakértő,de szerintem ha lefekvés előtt 3órával eszel szénhidrátot semmit nem fog ártani.![]()
szerintem meg nem jársz jól,ha 10 kor fekszel és 7kor még beversz egy kis rizseshúst,de túlképp genetika kérdése. és mivel ő focizik és még így is túlsúlyos,úgy gondoltam,hogy nem arnoldi genetikával rendelkezik,így jobb ha nem eszik össze mindent
most ezt nem rád értettem, hogy vicces, hanem erre az alapfelfogásra mondtam. akkor tegyük át 4órára. nekem alapvetően a 6órával van bajom. Úgy áll ez a 6óra , mintha akkor történne valami és utána 1g ch-tól hízna az ember 2g-t.daffy írta:egyik esetben se hal bele,mivel fogyózikSanama írta: ez annyira vicces serintem,hogy 6 után no szénhidrát. Kinek? Aki hajnal 1kor fekszik, vagy aki este 9kor...?!
Nem vagyok szakértő,de szerintem ha lefekvés előtt 3órával eszel szénhidrátot semmit nem fog ártani.![]()
szerintem meg nem jársz jól,ha 10 kor fekszel és 7kor még beversz egy kis rizseshúst,de túlképp genetika kérdése. és mivel ő focizik és még így is túlsúlyos,úgy gondoltam,hogy nem arnoldi genetikával rendelkezik,így jobb ha nem eszik össze mindent
egyik esetben se hal bele,mivel fogyózikSanama írta: ez annyira vicces serintem,hogy 6 után no szénhidrát. Kinek? Aki hajnal 1kor fekszik, vagy aki este 9kor...?!
Nem vagyok szakértő,de szerintem ha lefekvés előtt 3órával eszel szénhidrátot semmit nem fog ártani.