socio66 írta:
pont erről beszéltem az nba-topikban..
ott egy lebron james és kevin durant simán elmegy edzeni egyet közösen, pedig mind egyénileg, mind csapataik révén kb. a jelen és a következő három-négy év legnagyobb riválisai, egymás elöl halászhatják el a gyűrűket, és az mvp címeket.
ennek ellenére semmiféle feszültség nincs köztük, közös találkozásoknál megy a pacsi, váltanak egy-két szót és kész, ez a normális, mert nem ellenségek, csak ellenfelek.
ha ronaldo helyében lennék, biztosan nem úgy oldanám meg ezt a feszültséget, ahogy most ő, így a dedósok csinálják.
simán kezdeményezhetne ő is egy edzést, vagy akármit messi-vel, kicsit dumálgatnának, elröhögnének a pletykákon, kölcsönösen elismernék egymást, és ezzel simán befogná az újságírók száját, akik egyértelműen azért utaznak erre a témára, mert látják hogy ronaldo-t frusztrálja.
ronaldo futott egy hatalmas szezont és szerintem zavarja,hogy még így sem ő az egyértelmű legjobb játékos. már év közben is görcsölt olykor,az eb-n is hatalmas rajta a teher. a szurkolók messiznek(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is),én részben megértem,hogy ilyen feszült