lui1698 írta:
Múltkor amúgy azon gondolkoztam, hogy Bob mikkel játszhatott kiskorában.
Ilyen eksönmen figurákat, meg az ET babát kapásból bszta vissza muterék arcába aztán nagyduzzogva visszasétált a saját kis bunkerjébe a sarokcsiszolójához meg betonkeverőjéhez és ismételten megállapította, hogy alapvetően apu kantáros nadrágja azért zöld, mert a merkúr és jupiter együttállása befolyással van a prosztata működésére.
Köszönjük

off: Matchbox-szal elvoltam

Meg még eszembe jutott, hogy sokat gombfociztam, de igen eksönmen meg ilyen figurákat szerintem kaptam, s került befelé a fiókba vagy cseréltem a haverokkal

De amúgy mint írtam nálunk úgy működött, hogy édesanyám lezavart a játszótérre, s ott boldogulj fiam, csak ne lábatlankodj itt.Fociztunk meg kosaraztunk.Csórók voltunk nekünk nem volt videónk, szomszédba jártam filmeket nézni, meg egyik kölökéknek volt szatelit antennájuk s néztük a DSF-t orrba szájba

Na ennyi volt a gyerekkorom
Fater rész meg elég mellé ment, ő volt olyan kedves, hogy 3 éves koromban lelépett.....Ezt mondjuk nem tudhattad.
Nővérem amúgy teljesen ellentettje annak mint amilyen én vagyok

Ő művészlélek, ráadásul haja is van, s jól is néz ki

És nedves lesz a bugyija minden látvány mozitól

Jókat is szoktunk ezekről is vitázni.Zenében is a gagyi fos szutykot hallgatja...Taio Cruz a kedvence, mondtam is neki, hogy ez kb olyan mintha katolikus családban megjelennél Koránt szorongatva kipában.A régi cimboráim közül sincs senkinek akinek ilyen elfajzott lenne az ízlése, de bezzeg neki igen, s még a nővérem is, ilyet
És az ízlésem kifinomult kikérem magamnak, hogy pocsék lenne

Ti vagytok ananászok
Eljutottunk a filmtörténelem egyik legjobb filmjétől odáig, hogy én vagyok a hülye???Na veletek sem beszélek többet

Megsértődtem